Register | Sign In

Introduce Your Company

  • All fields are required unless indicated optional

  • The information you provide in this form "Contact Us" will be used to respond to your above request and in accordance to the provisions of the company's Privacy Policy uploaded on the company’s site. Moreover, your above personal data will be processed by 3M Hellas in order to inform you (via mail, email, e-newsletter, telephone, etc.) regarding our products and services, as well as to answer any queries you may have or to provide you with information about our products following your relevant request. 3M Greece will retain your personal data for as long as it is required to serve the above purpose and in any case for as long as it is permitted by the applicable legislation, while it may transfer it to other 3M business units in Greece (Europe and / or America and / or any other country) and to third parties/partners, and only in order to fulfill the above purpose of processing and / or to comply with its legal obligations, taking all necessary measures for the security of the information transferred (as described here). In any case, you have the right at any time to access your personal data file kept by 3M Hellas, the right to rectify your personal data, the right to withdraw your consent (without prejudicing the legitimacy of the processing based on this consent prior to its withdrawal) and provided that the conditions of the law are met, the right to restriction of the processing, the right to data portability and the right to object to the processing of your personal data, as well as the right to lodge a complaint with the Hellenic Data Protection Authority. In order to exercise your rights, please contact 2106885300 or email innovation.gr@mmm.com.

  • Οι πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα «Contact Us» (Επικοινωνήστε Μαζί μας) θα χρησιμοποιηθούν για να απαντήσουμε στο ανωτέρω αίτημά σας και σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Πολιτική Ιδιωτικότητας η οποία βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας μας. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω προσωπικά σας δεδομένα θα τύχουν επεξεργασίας από την 3Μ Ελλάς, προκειμένου να σας ενημερώνουμε (μέσω ταχυδρομικής αποστολής, email, e-newsletter, τηλεφώνου κτλ) αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και για να απαντούμε σε τυχόν απορίες σας ή να σας παρέχουμε πληροφορίες για προϊόντα μας, κατόπιν σχετικού αιτήματός σας. Η 3Μ Ελλάς θα διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την εξυπηρέτηση του παραπάνω σκοπού και, σε κάθε περίπτωση, για όσο χρονικό διάστημα επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ μπορεί να τα διαβιβάσει σε άλλες επιχειρησιακές μονάδες της 3Μ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό (Ευρώπη ή/και Αμερική ή/και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα), καθώς και σε τρίτους/συνεργάτες της, και μόνο για την εκπλήρωση του παραπάνω σκοπού επεξεργασίας ή/και για συμμόρφωσή της με νόμιμες υποχρεώσεις της, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των διαβιβαζόμενων πληροφοριών (όπως περιγράφεται εδώ). Σε κάθε περίπτωση, έχετε ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο προσωπικών δεδομένων σας που διατηρεί η 3Μ Ελλάς, το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδομένων, το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας (χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην παρούσα συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της) και, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα στη φορητότητα και το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αυτά παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 2106885300 ή το email innovation.gr@mmm.com»

  • Submit
FOLLOW US