Εργαλεία & Λογισμικό

Εργαλεία & Λογισμικό

Καλωσορίσατε στην ενότητά μας Εργαλεία & Λογισμικό

Η εξειδικευμένη ομάδα της 3Μ παρέχει τεχνική υποστήριξη με ειδικά εργαλεία και εφαρμογές λογισμικού, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κάντε κλικ στους πιο κάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα.

 • Αν έχετε προβλήματα στην εύρεση της ωτοασπίδας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο κράνος ασφαλείας σας, χρησιμοποιήστε τον νέο Οδηγό Επιλογής Εξαρτήματος Προσάρτησης σε Κράνος 3 βημάτων, που θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον κατάλληλο τύπο εξαρτήματος προσάρτησης.

  Επιλέξτε Κατασκευαστή και Μοντέλο Κράνους, για να δείτε τους συμβατούς συνδυασμούς Προστατευτικού Ακοής και Εξαρτήματος Προσάρτησης.

  Μάθετε περισσότερα

 • Το Σύστημα E-A-Rfit™ χρησιμοποιεί μια αξιόπιστη τεχνική, γνωστή ως Field Microphone in Real Ear, F-MIRE, για να μετρήσει πόσο καλά λειτουργεί το προστατευτικό ακοής για κάθε εργαζόμενο. Η μείωση θορύβου που επιτυγχάνεται από το προστατευτικό ακοής μετράται απευθείας και αντικειμενικά, χωρίς να χρειάζεται ο εργαζόμενος να ακούει ή να ανταποκρίνεται σε δοκιμαστικά σήματα.

  Μάθετε περισσότερα

 • Πληκτρολογώντας μια χημική ονομασία, έναν αριθμό CAS ή ένα υλικό 3M, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα δεδομένα χημικών δοκιμών για τις 3M™ Φόρμες Προστασίας, χρησιμοποιώντας τη Βιβλιοθήκη Χημικών Δοκιμών της 3M.

  Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο ως βοήθημα για να βρείτε την κατάλληλη χημική προστασία για εσάς.

  Είσοδος στη Βιβλιοθήκη Χημικών Δοκιμών της 3Μ 

 • Η 3M έχει σχεδιάσει ένα λογισμικό τεχνολογίας αιχμής, ώστε να διευκολύνει την επιλογή Μασκών Προστασίας της Αναπνοής και Φίλτρων 3M™. Το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό βοηθάει επίσης τους χρήστες να εκτιμήσουν τη διάρκεια ζωής των 3M™ Φίλτρων Αερίων και Ατμών και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα ΝΕΑ Φίλτρα 3M™ 6051i και 6055i που διαθέτουν Ένδειξη Διάρκειας Ζωής (ESLI).

  Μάθετε περισσότερα

 • Χρησιμοποιήστε τον Επιλογέα Φροντίδας και Συντήρησης, για να διασφαλίσετε βέλτιστη απόδοση και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας: Προϊόντα Προστασίας Συγκόλλησης 3M™ Speedglas™, Φροντίδα και Συντήρηση Συστημάτων Παροχής Αέρα από Μπαταρία και Τρίτη Πηγή 3M™ και Επαναχρησιμοποιούμενες Μάσκες Προστασίας της Αναπνοής 3M.

  Μάθετε περισσότερα