Δημιουργία ενός Προγράμματος Προστασίας της Αναπνοής

Δημιουργία ενός Προγράμματος Προστασίας της Αναπνοής

4 Απλά Βήματα

Διαδρομή έως την Προστασία της Αναπνοής

Η επιλογή και ο προσδιορισμός του κατάλληλου μέσου προστασίας της αναπνοής μπορεί να φαίνεται ότι είναι αποθαρρυντική, με τους τόσο πολλούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη και τις τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Με τα 4 απλά Βήματα της Διαδρομής έως την Προστασία, είναι εύκολο για να επιλέξετε το σωστό επίπεδο προστασίας και άνεσης που απαιτείται για τη βελτιστοποίηση της προστασίας της αναπνοής:

 • Προσδιορίστε τους Κινδύνους

  Προσδιορίστε τους Κινδύνους

  Είτε πρόκειται για δομικά έργα ή άλλον κλάδο, κάθε τομέας έχει τους δικούς του κινδύνους. Το πρώτο βήμα είναι να τους προσδιορίσετε. Ο εργαζόμενος εκτίθεται σε ύλη σωματιδίων ή επικίνδυνα αέρια και ατμούς; Κάντε έναν κατάλογο με όλους τους κινδύνους που σχετίζονται με την προστασία της αναπνοής. Η 3M έχει έναν αριθμό συστημάτων εντοπισμού επιπέδων που μπορούν να σας βοηθήσουν.

 • Αξιολογήστε τον Κίνδυνο

  Αξιολογήστε τον Κίνδυνο

  Κατόπιν αξιολογήστε όλο το φάσμα των κινδύνων που σχετίζονται με την αναπνοή. Ποια είναι η πιθανότητα κάθε κινδύνου; Πόσο υπάλληλοι κινδυνεύουν και ποιες είναι οι συνέπειες; Αξιολογώντας κάθε κίνδυνο, μπορείτε να εκτιμήσετε την προτεραιότητα για την πρόληψή του. Εξετάστε άλλη προστασία, π.χ. για το δέρμα, τα μάτια, το πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

  Τα Συστήματα Παρακολούθησης 3M™ EVM μετρούν τους κινδύνους σε πραγματικό χρόνο. Δείτε τα προϊόντα
  Τα Φορητά Μόνιτορ Οργανικών Ατμών 3M™ μετρούν την ατομική έκθεση σε κινδύνους. Δείτε τα προϊόντα

 • Επιλέξτε την κατάλληλη μάσκα προστασίας της αναπνοής

  Επιλέξτε την κατάλληλη μάσκα προστασίας της αναπνοής

  Τώρα που γνωρίζετε τους κινδύνους που μπορεί να απειλήσουν το προσωπικό σας, μπορείτε να επιλέξετε τις κατάλληλες μάσκες και συστήματα. Η 3M προσφέρει μια ευρεία γκάμα μασκών μίας χρήσης, επαναχρησιμοποιούμενων μασκών και συστημάτων για την προστασία της αναπνοής. Υπάρχει μια λύση για όλους σχεδόν τους κινδύνους και τις εφαρμογές.

  Εκτός από την προστασία, υπάρχουν επίσης δύο άλλοι σημαντικοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν την επιλογή σας. Είναι η άνεση και η αποτελεσματικότητα. Με την προηγμένη τεχνολογία φίλτρων, τον εργονομικό σχεδιασμό και τη μοναδική Βαλβίδα Εκπνοής 3M™ Cool Flow™, η 3M διασφαλίζει ότι μπορείτε να αναπνέετε άνετα και αποτελεσματικά.

   

 • Εκπαιδευτείτε στην Εφαρμογή και στη Χρήση

  Εκπαιδευτείτε στην Εφαρμογή και στη Χρήση

  Τα μέσα προστασίας της αναπνοής είναι ατομικά. Επειδή κάθε εργασία ενέχει τους δικούς της κινδύνους, κάθε χώρος εργασίας είναι διαφορετικός. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε και να συντηρείτε τα Μέσα Προστασίας της Αναπνοής, για να εξασφαλίσετε αποτελεσματική προστασία της αναπνοής.

  Επαγγελματίες στον τομέα πωλήσεων και τεχνικοί της 3M μπορούν να σας βοηθήσουν να ορίσετε τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες και τις επιτόπιες συσκέψεις πάνω σε όλες τις πτυχές της προστασίας της αναπνοής, ώστε να είναι προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

   


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Στην 3M, έχουμε μια ευρεία γκάμα εργαλείων και υπηρεσιών υποστήριξης που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στις απαιτούμενες διαδικασίες πιστοποίησης και να σας βοηθήσουν με την επιλογή και χρήση μέσων προστασίας της αναπνοής, έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι έχετε καλή προστασία των εργαζομένων σας στον χώρο εργασίας τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εξερευνήστε την Γκάμα Προϊόντων Μέσων Προστασίας της Αναπνοής