ΜΑΠ για τον Στρατό

ΜΑΠ για τον Στρατό

Μας προστατεύετε. Σας προστατεύουμε.

Θρυλική ποιότητα, καταξιωμένη ανθεκτικότητα

Η 3M είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής προηγμένων μέσων ατομικής προστασίας της ακοής, της αναπνοής και των ματιών, ακουστικών επικοινωνίας και άλλου τακτικού εξοπλισμού ασφάλειας και ατομικής προστασίας. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο να αποδίδει σε σκληρές συνθήκες και υπόκειται σε συνεχή καινοτομία. Οι λύσεις για την ατομική προστασία παρέχουν άνεση κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης και έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους στο πεδίο


Βίντεο


Μέσα Ατομικής Προστασίας για τον Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας

 • military-headsets.png

  Ακουστικά Επικοινωνίας

  Οι αισθήσεις του στρατιώτη πρέπει να είναι οξείες, για να βγάλει με επιτυχία εις πέρας τις αποστολές του. Η ακοή μπορεί να είναι εξίσου σημαντική όπως η όραση, τόσο στο σκοτάδι όσο και στο φως. Αυτός ή αυτή πρέπει να μπορεί να ακούει τα εισερχόμενα ασύρματα σήματα χωρίς να αποκαλύπτει την πραγματική του θέση. Πρέπει να μπορεί να ακούει και να εντοπίζει ένα σπάσιμο κλαδιού ή ένα ψιθυριστό μήνυμα. Η επικοινωνία μέσω του ασυρμάτου πρέπει να είναι δυνατή, ακόμα και στις εκκωφαντικές συνθήκες της μάχης.
  Όλα αυτά είναι παραδείγματα στα οποία η ακοή είναι καίριας σημασίας για την επιτυχή έκβαση. Στη μάχη, σε αναγνωριστική αποστολή ή στη θέση σας, τα Προϊόντα Επικοινωνίας 3M™ PELTOR™ μπορούν να οξύνουν την ακοή σας.

  Προβολή καταλόγου προϊόντων


 • Ενδοωτιαία Επικοινωνία

  Ενδοωτιαία Επικοινωνία

  Το 3M™ PELTOR Tactical Ωτοβύσμα παρέχει προστασία της ακοής και βελτιώνει την επίγνωση της κατάστασης και την επικοινωνία. Τα μικρά, ελαφριά και επαναφορτιζόμενα, Tactical Ωτοβύσματα έχουν σχεδιαστεί για τακτικές εφαρμογές, εφαρμογές μηχανικής και συντήρησης.

  Προβολή καταλόγου προϊόντων


 • Προστασία Ματιών

  Προστασία Ματιών

  Εκτός από την προστασία της ακοής σας και τη διασφάλιση της ικανότητας επικοινωνίας σας, η 3M επίσης προσφέρει προστατευτικά γυαλιά με προηγμένα οπτικά χαρακτηριστικά.

  Η εξαιρετικής ποιότητας γκάμα γυαλιών προστασίας προσφέρει την υψηλότερη οπτική κλάση. Η ευρεία σειρά προϊόντων γυαλιών περιλαμβάνει ανθεκτικές, αντιχαρακτικές και βολικές αντιθαμβωτικές επιστρώσεις. Τα περισσότερα γυαλιά προστασίας και προστατευτικά γυαλιά της 3M προσφέρουν αξιόπιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV, ενώ όλα είναι εγκεκριμένα κατά EN166:2001 και φέρουν το σήμα CE. Προϊόντα γυαλιών ειδικά κατασκευασμένα για το Στρατό & την Αστυνομία, ελεγμένα σύμφωνα με το καθεστώς ελέγχων STANAG 2920 (Έκδοση 2) για προστασία από κρούσεις υψηλής ταχύτητας. (Δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο ούτε φέρουν πιστοποίηση QPL/QML)

  Προβολή καταλόγου προϊόντων


 • Προστασία Ακοής

  Προστασία Ακοής

  Η 3M παρέχει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προστατευτικών ακοής, κάνοντας εύκολη την επιλογή της σωστής λύσης για την κάθε δουλειά. Μια πληθώρα τύπων και μεγεθών σε ωτοβύσματα και ωτοασπίδες είναι διαθέσιμη, βοηθώντας την ομάδα σας να προσδιορίσει τη σωστή εφαρμογή για κάθε άτομο, καθώς και τη σωστή προστασία για την κάθε δουλειά. Τα καινοτόμα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για άνετη, εκτεταμένη χρήση και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σας να συμμορφώνεται με το πρόγραμμά σας για την προστασία της ακοής.

  Προβολή καταλόγου προϊόντων


 • Συστήματα Ενδοεπικοινωνίας Οχημάτων

  Αντάπτορες με Κουμπί Ενεργοποίησης Ομιλίας

  Ανθεκτικοί και αδιάβροχοι Αντάπτορες με ενσωματωμένο Κουμπί Ενεργοποίησης (PTT) για σύνδεση των Ακουστικών 3M™ PELTOR™ με ασύρματους επικοινωνίας και κινητά τηλέφωνα.
  Για περιβάλλοντα με κίνδυνο έκρηξης, επίσης διαθέτουμε αντάπτορες EX, εγκεκριμένους κατά ATEX.

  Προβολή καταλόγου προϊόντων


Προϊόντα ΜΑΠ που πρέπει να εξετάσετε