Βιομηχανία Τροφίμων

Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών

Μια μικρή δαπάνη σε ΜΑΠ για τη βιομηχανία τροφίμων μπορεί να προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση αργότερα.

Ασφάλεια και μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για τον κλάδο παρασκευής τροφίμων

Στις βιομηχανίες τροφίμων, υπάρχουν πολλές διαδικασίες και εφαρμογές που μπορεί να προκαλέσουν ποικίλους, δυνητικούς κινδύνους για την υγεία των εργαζομένων. Ζύγιση, διανομή, ανάμειξη, κοπή, καθαρισμός, μεταφορά εντός των εγκαταστάσεων και αποθήκευση. Είναι σημαντικό οι εργαζόμενοι να προστατεύονται επαρκώς από τέτοιους κινδύνους. Η 3M έχει αναπτύξει αποτελεσματικά προϊόντα για την προφύλαξη και προστασία από αυτούς τους κινδύνους.

 


ΒΙΝΤΕΟ


Προϊόντα ΜΑΠ για τη Βιομηχανία Τροφίμων που μπορείτε να εξετάσετε

 • Προστασία Ακοής

  Προστασία Ακοής

  Ηγέτιδα στην προαγωγή της Προφύλαξης Ακοής

  Οι περισσότερες βιομηχανίες τροφίμων έχουν διαδικασίες που εκπέμπουν επικίνδυνες στάθμες θορύβου στο εύρος 85dB(A)-95dB(A). Τυπικά παραδείγματα περιβαλλόντων εργασίας είναι οι βιομηχανίες αρτοποιίας, γαλακτοκομικών και ζαχαροπλαστικής. Στην άλεση, στην παραγωγή ποτών και στη βιομηχανία κρεάτων, το επίπεδο θορύβου μπορεί να φτάσει τα 100 dB(A). Η 3M προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων για την ατομική προστασία που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων, όπως ωτοβύσματα, ωτοασπίδες και ακουστικά επικοινωνίας, για την προστασία από τα επιβλαβή επίπεδα θορύβου.

  Για να κατανοήσετε τις ατομικές ανάγκες προστασίας της ακοής κάθε υπαλλήλου, χρησιμοποιήστε το 3M™ E-A-Rfit™ Σύστημα Πιστοποίησης Εφαρμογής.

  Δείτε τα προϊόντα προστασίας της ακοής


 • Προστασία Ματιών

  Προστασία Ματιών

  Η 3M προσφέρει δύο κύρια προϊόντα προστασίας των ματιών που είναι ιδανικά για χρήση στο περιβάλλον της βιομηχανίας τροφίμων. Λόγω των ενδεχόμενων κινδύνων που υπάρχουν σε αυτόν τον τύπο περιβάλλοντος, είναι σημαντικό τα μάτια να προστατεύονται επαρκώς. Η συντήρηση των μηχανημάτων μπορεί συχνά να ελευθερώσει αιωρούμενα υπολείμματα ή σωματίδια. Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα 3M που είναι διαθέσιμα για την αντιμετώπιση αυτών των κινδύνων.

  Δείτε τα προϊόντα προστασίας των ματιών


 • Προστασία Αναπνοής

  Προστασία Αναπνοής

  Η συχνή έκθεση σε σκόνες σωματιδίων από άλευρα, μπαχαρικά ή καφέ, για παράδειγμα, μπορεί να θέσει τους εργαζομένους στις βιομηχανίες παρασκευής τροφίμων σε κίνδυνο ανάπτυξης ασθενειών του αναπνευστικού, όπως το άσθμα, μια οδυνηρή και πιθανά απειλητική για τη ζωή πάθηση. Οι εργαζόμενοι που ασχολούνται με δραστηριότητες, όπως η άλεση, το κοσκίνισμα ή η ζύγιση συστατικών βρίσκονται σε ιδιαίτερο κίνδυνο.

  Ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων η 3Μ, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην προστασία της αναπνοής, προσφέρει μια γκάμα ποιοτικών μασκών προστασίας της αναπνοής μίας χρήσης, που παρέχουν αξιόπιστη προστασία από τους κινδύνους των σωματιδίων.

  Δείτε τα προϊόντα προστασίας της αναπνοής


 • Προστατευτικά Ενδύματα

  Προστατευτικά Ενδύματα

  Η 3M, ειδικά για τη βιομηχανία τροφίμων, προσφέρει μια γκάμα προστατευτικών ενδυμάτων μίας χρήσης, συμπληρώνοντας την γκάμα των προϊόντων προστασίας της αναπνοής, της ακοής, της κεφαλής και των ματιών και παρέχει ευρύτερες λύσεις προστασίας για τους πελάτες της που εργάζονται στην παρασκευή τροφίμων.

  Η 3M προσφέρει μια γκάμα επιλογής προστατευτικών ενδυμάτων, εργαστηριακών ρομπών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν αεροδιαπερατότητα και άνεση ή αξιόπιστη προστασία από πιτσίλισμα και εκτοξευόμενα υγρά. Με ποιότητα κατασκευής υψηλού επιπέδου, οι λύσεις εξοπλισμού ατομικής προστασίας για τη βιομηχανία τροφίμων προσφέρουν σιγουριά για την αποτελεσματική χρήση και την προστασία του ατόμου από πιθανούς κινδύνους και του περιβάλλοντος από διασταυρούμενη μόλυνση.

  Δείτε τα προϊόντα προστατευτικής ενδυμασίας