Προστασία για τους εργαζομένους στον γεωργικό τομέα

Προστασία για τους εργαζομένους στον γεωργικό τομέα

Ασφάλεια και μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για τον Γεωργικό Τομέα

Η γεωργία μπορεί να είναι επικίνδυνη δραστηριότητα. Τα επίπεδα θορύβου, σκόνης, αερίων και επιβλαβών υγρών με τα οποία έρχονται σε επαφή οι εργαζόμενοι σε καθημερινή βάση προσδίδουν στον κλάδο της γεωργίας ένα από τα χειρότερα μητρώα ατυχημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με την εργασία, σε σύγκριση με άλλους βασικούς τομείς εργασίας (UK HSE, 2013).

Ευτυχώς, εδώ και πάνω από 40 χρόνια, επιστήμονες παγκόσμιου κύρους της 3M αναπτύσσουν μια ευρεία γκάμα εξοπλισμού προστασίας της αναπνοής, της ακοής, της κεφαλής, των ματιών, του προσώπου και του σώματος που όχι μόνο προστατεύει, αλλά και είναι άνετος και εύκολος να εφαρμοστεί.


 • Προστασία Αναπνοής

  Στο γεωργικό τομέα, οι ασθένειες του αναπνευστικού, όπως το άσθμα και ο πνεύμονας του αγρότη, καθώς και οι επιβλαβείς επιπτώσεις που προκαλούνται από την έκθεση σε χημικά για τον ψεκασμό της σοδειάς, μπορούν να αποτραπούν εύκολα, εάν χρησιμοποιηθεί η σωστή προστασία της αναπνοής.

  Η 3M έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα άνετων μασκών προστασίας της αναπνοής, υψηλής ποιότητας, οι οποίες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από αέρια, ατμούς και σωματίδια, από λύσεις μίας χρήσης έως επαναχρησιμοποιούμενες ή συστήματα παροχής αέρα με μπαταρία και τρίτη πηγή.

  Δείτε τα προϊόντα προστασίας αναπνοής για τη Γεωργία


 • Προστασία Ακοής

  Στο γεωργικό τομέα, η ακουστική βλάβη που προκαλείται από την έκθεση σε δυνατό θόρυβο μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή και οι επιπτώσεις εξαρτώνται από έναν αριθμό παραγόντων, που περιλαμβάνουν:


  • Πραγματικό επίπεδο θορύβου - όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο του ήχου, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος ακουστικής βλάβης
  • Διάρκεια έκθεσης, δηλαδή για πόσο διάστημα έχει εκτεθεί ένα άτομο σε επιβλαβές επίπεδο θορύβου
  • Παθήσεις - π.χ. ιστορικό επαναλαμβανόμενης λοίμωξης του ακουστικού πόρου

  Συχνά απαιτείται ένα παρατεταμένο διάστημα έκθεσης στο δυνατό θόρυβο πριν από την ανάπτυξη μόνιμης ακουστικής βλάβης, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να συμβεί κατά την έκθεση σε ισχυρό αιφνίδιο θόρυβο, π.χ. πολύ δυνατή έκρηξη. Με δεδομένα τα παραπάνω, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε και να προστατεύετε τα άτομα που εκτίθενται σε επιβλαβή επίπεδα θορύβου, συμπεριλαμβανομένων των αγροτών.

  Δείτε τα προϊόντα προστασίας ακοής για τη Γεωργία


 • Προστασία Κεφαλής, Προσώπου και Ματιών

  Σε οποιοδήποτε αγροτικό περιβάλλον και αν εργάζεστε, η 3M έχει αναπτύξει μια γκάμα μέσων προστασίας της κεφαλής, του προσώπου και των ματιών, για την προστασία των εργαζομένων στο γεωργικό τομέα. Τα ελαφριά μας κράνη είναι ιδανικά, εάν υπάρχει κίνδυνος πτώσης αντικειμένων κατά την ανύψωση φορτίων, ενώ οι ασπίδες προσώπου έχουν σχεδιαστεί για προστασία από αιωρούμενα υπολείμματα, μεταξύ άλλων κινδύνων. Συνάμα, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προστασίας των ματιών, για την αποφυγή ερεθισμού από σκόνη και πιτσίλισμα.

  Δείτε τις λύσεις ατομικής προστασίας κεφαλής, προσώπου και ματιών για τη Γεωργία


 • Προστασία για το Σώμα

  Επειδή οι αγροτικές εργασίες μπορεί να φέρουν εσάς και τους εργαζομένους σας σε άμεση επαφή με ποικίλα, δυνητικά επικίνδυνα σωματίδια και υγρά, είναι σημαντικό να έχετε την κατάλληλη ατομική προστασία για ελαχιστοποίηση της έκθεσης. Η 3M έχει μια γκάμα φορμών εργασίας υψηλής ποιότητας, που προσφέρουν σε εσάς και τους συναδέλφους σας την απαιτούμενη προστασία.

  Δείτε τα προστατευτικά ενδύματα για τη Γεωργία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά