Λύσεις Προφύλαξης Ακοής

Λύσεις Προφύλαξης Ακοής

Ανίχνευση. Προστασία. Πιστοποίηση.

Προφύλαξη Ακοής

Ως παγκόσμια ηγέτιδα στον εντοπισμό επιπέδων ήχου και θορύβου, στην προστασία της ακοής και στην πιστοποίηση δοκιμής εφαρμογής, η 3M παρέχει εύκολες και ολοκληρωμένες λύσεις σε σύνθετα προβλήματα για την προστασία της ακοής.


Κατάλογος Προϊόντων για Προστασία Ακοής


Βίντεο


Προβλήματα Προφύλαξης Ακοής

 • Ανίχνευση
  Ανίχνευση

  Το πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος προστασίας της ακοής είναι η μέτρηση των επιπέδων θορύβου που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοί σας. Οι Λύσεις Ανίχνευσης Κινδύνων της 3M κάνουν εύκολη τη μέτρηση του επικίνδυνου θορύβου, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη λύση προστασίας της ακοής για τη συγκεκριμένη εργασία. Οι συσκευές εντοπισμού της 3M προσφέρουν ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις και το Λογισμικό Διαχείρισης Εντοπισμού παρέχει ευκολία στην αναφορά και στην κοινοποίηση των δεδομένων.


  Επιλογή Προϊόντος Ανίχνευσης Κινδύνων
 • Προστασία
  Προστασία

  Η 3M παρέχει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων προστατευτικών ακοής, κάνοντας εύκολη την επιλογή της σωστής λύσης για την κάθε δουλειά. Μια πληθώρα τύπων και μεγεθών σε ωτοβύσματα και ωτοασπίδες είναι διαθέσιμη, βοηθώντας την ομάδα σας να προσδιορίσει τη σωστή εφαρμογή για κάθε άτομο, καθώς και τη σωστή προστασία για την κάθε εφαρμογή. Τα καινοτόμα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για άνετη, εκτεταμένη χρήση και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σας να συμμορφώνεται με το πρόγραμμα ασφαλείας σας.

  Επιλογή Προϊόντος Προστασίας

 • Πιστοποίηση
  Πιστοποίηση

  Η ενσωμάτωση της δοκιμής εφαρμογής των Μέσων Προστασίας της Ακοής στο πρόγραμμά σας για την προφύλαξη της ακοής ωφελεί όλους, από τους νεοπροσληφθέντες μέχρι τους εργαζομένους σε υψηλού κινδύνου εργασίες. Το 3M™ E-A-Rfit™ Σύστημα Πιστοποίησης Εφαρμογής της Ακοής παρέχει μεγαλύτερη ευκολία στην εφαρμογή, στην εκπαίδευση και στην παροχή κινήτρου στους εργαζομένους, καθώς και στην αξιολόγηση και διαχείριση της μακροπρόθεσμης απόδοσης του προγράμματός σας για την προστασία της ακοής.

  Μετάβαση στη δοκιμή τοποθέτησης προστατευτικών της ακοής


Πρόσθετοι Πόροι

 • Γιατί 3Μ Προφύλαξη Ακοής;
  40 εκατομμύρια εργαζόμενοι εκτίθενται σε δυνατό θόρυβο και 13 εκατομμύρια πάσχουν από διαταραχές της ακοής, παρά τους κανονισμούς της βιομηχανίας*. Μπορείτε να προχωρήσετε το πρόγραμμά σας για την προφύλαξη της ακοής με μια προσαρμοσμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση απέναντι στην πρόκληση για την προστασία της ακοής. Η εφαρμογή μιας λύσης που κάνει πραγματικά τη διαφορά αρχίζει με την κατανόηση των κινδύνων, των κανονισμών και των παραγόντων που επηρεάζουν την προστασία. * Πηγή: Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία
 • Η δοκιμή τοποθέτησης είναι βασική· επομένως, βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε αποτελέσματα που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Το 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear Σύστημα Πιστοποίησης Εφαρμογής της Ακοής μετράει την αποτελεσματικότητα της ωτοασπίδας από την εσωτερική πλευρά του αυτιού, παρέχοντας ακριβή ποσοτικά αποτελέσματα. Και επειδή μπορείτε να ελέγξετε ταυτόχρονα και τα δύο αυτιά, θα έχετε περισσότερο χρόνο για να εκπαιδεύσετε τους εργαζομένους σχετικά με τη σημασία που έχουν η εφαρμογή του εξοπλισμού και η συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

  • Τοποθετήστε

   Οι εργαζόμενοι τοποθετούν τη συσκευή τους για την προστασία της ακοής.

  • Δοκιμάστε

   Συνδέστε στα μικρόφωνα και ξεκινήστε τη δοκιμή ήχου των ηχείων.

  • Αξιολογήστε

   Χρησιμοποιήστε το PAR για να προσαρμόσετε την επιλογή συσκευής για την προστασία της ακοής.

 • Το Νο1 θέμα Επαγγελματικής Υγιεινής που αναφέρεται: τα δεδομένα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία δείχνουν ότι η απώλεια ακοής από θόρυβο είναι η πιο συχνά αναφερόμενη επαγγελματική ιατρική κατάσταση στην ΕΕ. Το ενα τρίτο των Ευρωπαίων Εργαζομένων διατρέχει κίνδυνο: σύμφωνα με τον EU OSHA, το ένα τρίτο των εργαζομένων στην Ευρώπη εκτίθεται σε δυνητικά επικίνδυνα επίπεδα θορύβου
 • Στο σπίτι και στη δουλειά, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποιοι ήχοι μπορεί να προκαλέσουν απώλεια ακοής και απαιτείται η χρήση προστατευτικών ακοής.

  Βασικά ζητήματα εφαρμογής Προγράμματος Προστασίας Ακοής : Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό και οι εργαζόμενοι μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα ευρύ φάσμα ηχητικών επιπέδων κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε διαφορετικές περιοχές στην ίδια εγκατάσταση.

  Ο Ανθρώπινος Παράγοντας: Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό σχήμα, μέγεθος και ανατομία του ακουστικού πόρου, οπότε δεν υπάρχει μια λύση προστασίας της ακοής που να ταιριάζει σε όλους. Το καθοριστικό στοιχείο για την επίτευξη της βέλτιστης προστασίας είναι η καλύτερη δυνατή εφαρμογή.

  Επικοινωνία Υπαλλήλων: Όπου υπάρχει ουσιαστική ανάγκη για τους εργαζομένους να επικοινωνούν ή να ακούνε τους ήχους προειδοποίησης, είναι ζωτικής σημασίας η ακοή τους να προστατεύεται παράλληλα από τα επικίνδυνα επίπεδα θορύβου.