Νέα & Προτεινόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας της 3M

Νέα & Προτεινόμενα ΜΑΠ

Προϊόντα που δουλεύουν τόσο σκληρά όσο εσείς.

Νέα & Προτεινόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας της 3M

από την 3M σας προσφέρουν τη σιγουριά και τη δυνατότητα να προστατεύσετε τον κόσμο σας.

Η 3M είναι πρωτοπόρος στην καινοτομία προϊόντων για λύσεις σε Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ). Σε αυτή τη σελίδα περιγράφονται τα νεότερα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας στον τομέα της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

  • Στο εργοτάξιο, η ασφάλεια είναι προτεραιότητα. Και εδώ ακριβώς είναι που το νέο, επαναστατικό 3M™ SecureFit™ Κράνος Ασφαλείας κάνει τη διαφορά. Κατασκευασμένο για να παρέχει ασφάλεια. Σχεδιασμένο για να νιώθετε άνεση.

  • Νέα, πρωτοποριακή και οικονομική καινοτομία της 3M, που προσφέρει προστασία της ακοής διπλής λειτουργίας και προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον εργασίας του χρήστη

  • Έχετε δύο λόγους για να προστατέψετε την ακοή σας – τα αυτιά σας. Τα Ακουστικά 3M™ PELTOR™ ProTac™ III με λειτουργία προσαρμογής επιπέδου, που σας επιτρέπει να ακούτε τους ήχους του περιβάλλοντος, σας βοηθούν να επικεντρώνεστε στην εργασία σας και να επικοινωνείτε με συναδέλφους σε θορυβώδη περιβάλλοντα, χωρίς να αφαιρείτε την προστασία ακοής. Η στερεοφωνική ανάδραση σας επιτρέπει να ακούτε και να προσδιορίζετε καλύτερα την κατεύθυνση τυχόν συναγερμών, προειδοποιητικών κραυγών ή οχημάτων σε κίνηση όπισθεν.

  • Ο καινοτόμος σχεδιασμός του περιγράμματος έχει μελετηθεί έτσι ώστε να παρέχει πιο εξατομικευμένη εφαρμογή και ασφαλή σφράγιση. Οι Κυπελλοειδείς Μάσκες Προστασίας Αναπνοής 3M™ 8825+ και 8835+ έχουν σχεδιαστεί ώστε να βελτιώνουν την εφαρμογή ανάλογα με το σχήμα και το μέγεθος του προσώπου του χρήστη. Με το ανθεκτικό τους κέλυφος και το κυπελλοειδές τους σχήμα, οι μάσκες αυτές ικανοποιούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δοκιμής έμφραξης φίλτρου για μάσκες FFP (μάσκες προσώπου με φίλτρο) και φέρουν ταξινόμηση EN 149 ‘R’, που σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερες από μία βάρδιες.

  • Αντιθαμβωτική τεχνολογία. Εφαρμόζεται για να βλέπουν οι χρήστες πιο καθαρά και πιο μακριά.

  • Ακραίες θερμοκρασίες, μεταλλικοί σπινθήρες και πιτσιλιές. Σε αυτά τα περιβάλλοντα, δεν έχετε την πολυτέλεια για μειωμένη ασφάλεια και άνεση του εργατικού δυναμικού σας.

  • Δείτε τον κόσμο με πιο ρεαλιστικά χρώματα και λεπτομέρειες. Η αυτόματη σκίαση σας επιτρέπει να εκτελείτε συγκόλληση και λείανση και να βλέπετε το αποτέλεσμα.

  • Προστατεύστε την ακοή σας και βελτιώστε την επίγνωση κατάστασης και την επικοινωνία σας σε δύσκολα περιβάλλοντα.