Αντανακλαστικά Υλικά

Αντανακλαστικά Υλικά

Δημιουργήστε έναν ασφαλέστερο κόσμο


Κατάλογος Προϊόντων

 • Αντανακλαστικά Υλικά – Τα υφάσματα έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε προστατευτικά ενδύματα και σε αθλητικά και καθημερινά ρούχα. Επίσης, διατίθενται υφάσματα με φθορίζοντα χρώματα για βελτίωση της ορατότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αντανακλαστικά Υλικά Scotchlite – τα υφάσματα αποτελούνται από ευρυγώνιους, εκτεθειμένους οπισθοανακλαστικούς φακούς που ενώνονται με ποικίλες ανθεκτικές υφασμάτινες επενδύσεις. Ράβονται εύκολα πάνω σε άλλα υφάσματα και μπορούν να κεντηθούν ή να εκτυπωθούν πάνω τους μεταξοτυπίες για μπαλώματα και εμβλήματα. Τα υφάσματα μπορούν να κοπούν με το χέρι, με κοπτικό μηχάνημα, να σχιστούν ή να ψαλιδιστούν.

  Δείτε τα προϊόντα

 • 3M™ Scotchlite™ Αντανακλαστικά Υλικά – Οι Μεμβράνες Θερμομεταφοράς έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε προστατευτικά ενδύματα και σε αθλητικά και καθημερινά ρούχα. Αντανακλαστικά Υλικά Scotchlite – οι μεμβράνες θερμομεταφοράς αποτελούνται από ευρυγώνιους, εκτεθειμένους οπισθοανακλαστικούς φακούς που ενώνονται σε κόλλα θερμικής ενεργοποίησης. Είναι ιδανικά για μετατροπή σε εμβλήματα, μπαλώματα, λογότυπα και ετικέτες, σε ποικιλία σχημάτων, μεγεθών, αριθμών και γραμμάτων και συχνά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή συνεχόμενων στρωματοποιημένων διακοσμητικών και μπορντούρων.

  Δείτε τα προϊόντα

 • 3M™ Scotchlite™ Αντανακλαστικά Υλικά – Τα Προϊόντα High Gloss έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε προστατευτικά ενδύματα και, όταν χρησιμοποιούνται σωστά, βελτιώνουν την ορατότητα του χρήστη κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς φωτίζονται από προβολείς. Scotchlite Αντανακλαστικά Υλικά – τα Προϊόντα High Gloss αποτελούνται από ιδιαίτερα οπισθοανακλαστικά μικροπρίσματα που διαμορφώνονται πάνω σε μια εύκαμπτη, γυαλιστερή και σταθεροποιημένη έναντι της ακτινοβολίας UV, πολυμερική μεμβράνη.

  Δείτε τα προϊόντα

 • 3M™ Scotchlite™ Αντανακλαστικά Υλικά – Οι Αντανακλαστικές Ταινίες / Ευαίσθητες στην Πίεση Αυτοκόλλητες (PSA) Μεμβράνες αποτελούνται από ευρυγώνιους, εκτεθειμένους οπισθοανακλαστικούς φακούς, ενωμένους σε μια συγκολλητική επιφάνεια. Εφαρμόζονται εύκολα σε άκαμπτα υποστρώματα - απλά αποκολλήστε και κολλήστε. Οι μεμβράνες PSA μπορούν να κοπούν με το χέρι, με κοπτικό μηχάνημα ή να κοπούν μόνο επιφανειακά και να εκτυπωθούν πάνω τους μεταξοτυπίες. Ωστόσο, δεν συνιστάται η μόνιμη προσκόλληση σε ενδύματα που πλένονται. Οι Μεμβράνες Σήμανσης είναι μεμβράνες PSA με πρόσθετο, υφασμάτινο καμβά για χρήση σε κράνη και άκαμπτες επιφάνειες.

  Δείτε τα προϊόντα

Διεθνές Σχεδιαστικό Εργαστήριο

 • Υπηρεσίες Εργαστηρίου Ανά τον Κόσμο: Σχεδίαση για Ορατότητα

  Υπηρεσίες Εργαστηρίου Ανά τον Κόσμο: Σχεδίαση για Ορατότητα

  Μετρήστε την απόδοση του αντανακλαστικού σας ενδύματος, προτού δεσμευτείτε για την παραγωγή του. Τα Αντανακλαστικά Υλικά 3M™ Scotchlite™ είναι ένας καλός τρόπος για να σχεδιάσετε προϊόντα που βελτιώνουν την ορατότητα των ατόμων που τα φοράνε! Θέστε την τεχνογνωσία μας πάνω στα αντανακλαστικά υλικά, καθώς και τις δυνατότητες δοκιμής, έρευνας και ανάπτυξης στην υπηρεσία σας. Η ομάδα ειδικών μας θα σας βοηθήσει στα εξής:

  - Επιλογή Προϊόντος
  - Τροποποιήσεις Σχεδίασης
  - Συγκρίσεις Σχεδιάσεων
  - Δοκιμή Απόδοσης
  - Συμμόρφωση με τους Κανονισμούς
  - Οδηγός Τοποθέτησης για ορατότητα 360°

  Εξερευνήστε το Διεθνές Σχεδιαστικό Εργαστήριο


Βίντεο


Πρόσθετοι Πόροι

Γιατί ένα 3M Αντανακλαστικό Υλικό;

 • Τεχνολογία

  Εμπιστευτείτε το Πρωτότυπο.

  • Η τεχνολογία Αντανακλαστικών Υλικών 3M™ Scotchlite™ βρίσκεται στην αιχμή της όσο ποτέ άλλοτε. Έως σήμερα, χιλιάδες μικρά γυάλινα σφαιρίδια, στοιβαγμένα σφικτά μαζί, αντανακλούσαν το προσπίπτον φως πίσω στην πηγή φωτισμού.
   Τα Αντανακλαστικά Υλικά 3M™ Scotchlite™ έχουν αποδειχθεί στην πράξη ως εξαιρετικά για τα ενδύματα εργασίας και για τα προστατευτικά ενδύματα. Ο τρόπος με τον οποίον θα ενσωματώσετε τα Αντανακλαστικά Υλικά 3M™ Scotchlite™ στη διαδικασία παραγωγής της εταιρείας σας εναπόκειται σε εσάς, βελτιώνοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε προϊόν υψηλής ποιότητας που παράγετε.
  • Συνεχώς, αυξάνουμε τη συνειδητοποίηση όσον αφορά τη φίρμα των Αντανακλαστικών Υλικών 3M™ Scotchlite™ σε μακροπρόθεσμη βάση και, με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε αυξημένη ζήτηση για ενδύματα εργασίας και προστατευτικά ενδύματα με Αντανακλαστικά Υλικά 3M™ Scotchlite™. Χρησιμοποιήστε την ισχύ της φίρμας και για τους δικούς σας επικοινωνιακούς σκοπούς. Προσφέρουμε ενεργή υποστήριξη και παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Μην κάνετε συμβιβασμούς – εμπιστευτείτε την ηγέτιδα της αγοράς και αξιοποιήστε στο έπακρον τη συνεργασία μας προς όφελος της εταιρείας σας.
  • ·· Συνειδητοποίηση φίρμας
   ·· Συνεπής, υψηλή ποιότητα προϊόντων
   ·· Έρευνα και ανάπτυξη στις ΗΠΑ και στη Γερμανία
   ·· Ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στα ενδύματα εργασίας υψηλής ορατότητας
   ·· Συμβουλές εμπειρογνωμόνων πάνω στα πρότυπα και τους κανονισμούς
   ·· Έμπειρη εξυπηρέτηση και πλήρεις υπηρεσίες προϊόντος

 • Λύση Ορατότητας

  Λύση Ορατότητας

  Μέσω της συνεχούς καινοτομίας, έχουμε εισαγάγει νέα προϊόντα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων επιλογών βιομηχανικής πλύσης και φλογοεπιβραδυντικών υλικών.

  Η σημερινή μας γκάμα περιλαμβάνει πάνω από 50 διαφορετικά προϊόντα, κάτι που σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε το κατάλληλο Αντανακλαστικό Υλικό 3M™ Scotchlite™ για κάθε εφαρμογή.


Αντανακλαστικά Υλικά από την 3M

Τα Αντανακλαστικά Υλικά 3M™ Scotchlite™ συνδυάζουν ευελιξία και λειτουργικότητα και βασίζονται στην τεχνολογία αντίστροφης ανάκλασης. Η συντήρηση των υλικών είναι εύκολη. Υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να τα χρησιμοποιήσετε.

Ράβονται εύκολα πάνω σε άλλα υφάσματα και μπορούν να κεντηθούν ή να εκτυπωθούν πάνω τους μεταξοτυπίες για μπαλώματα και εμβλήματα. Τα υφάσματα μπορούν να κοπούν με το χέρι, με κοπτικό μηχάνημα, να σχιστούν ή να ψαλιδιστούν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά