Όταν διακυβεύεται η ασφάλεια, η αλλαγή είναι κρίσιμη

Όταν διακυβεύεται η ασφάλεια, η αλλαγή είναι κρίσιμη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

3M™ Φίλτρα Οργανικών Ατμών με Ένδειξη Διάρκειας Ζωής, Σειρά 6000i

Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε τα Φίλτρα Οργανικών Ατμών 3M™ με τεχνολογία Ένδειξης Διάρκειας Ζωής 3M™. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία της 3M, αυτά τα καινοτόμα και εύκολα στη χρήση φίλτρα έχουν μια ένδειξη διάρκειας ζωής (ESLI), η οποία βοηθάει τους χρήστες να προσδιορίσουν πότε χρειάζεται αλλαγή των φίλτρων τους στα κατάλληλα περιβάλλοντα.*

 • Μια απλή ενδεικτική γραμμή
  Μια απλή ενδεικτική γραμμή

  Σε κατάλληλα περιβάλλοντα,* σχηματίζεται μια γραμμή που βοηθάει τους χρήστες να προσδιορίσουν πότε χρειάζεται αλλαγή των φίλτρων τους. Μια αποκολλούμενη ετικέτα προφυλάσσει την ένδειξη από την άχνα και τα υπολείμματα.

  Δείτε πώς λειτουργεί >

 • Βέλτιστη χρήση του φίλτρου
  Βέλτιστη χρήση του φίλτρου

  Αντί να εφαρμόζεται ένα κοινό πρόγραμμα αντικατάστασης σε όλους τους εργαζομένους, η ένδειξη επιτρέπει την αντικατάσταση των φίλτρων που χρησιμοποιούνται σε κατάλληλα περιβάλλοντα, με βάση τις μεμονωμένες ώρες εργασίας,τα επίπεδα έκθεσης, τα αναπνευστικά μοτίβα και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

 • Εμπιστοσύνη στην προστασία
  Εμπιστοσύνη στην προστασία

  Η Ένδειξη Διάρκειας Ζωής 3M μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη ηρεμία, όταν χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με το τρέχον πρόγραμμα αντικατάστασης που εφαρμόζετε και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να αντικαταστήσει τις τρέχουσες πρακτικές σας.

  Η ένδειξη είναι κατάλληλη για το περιβάλλον μου; >


 • Χρήση της ένδειξης

  Η Ένδειξη Διάρκειας Ζωής 3M μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με το τρέχον πρόγραμμα αντικατάστασης φίλτρων που εφαρμόζετε. Θα πρέπει να αλλάξετε το φίλτρο σας στο κανονικά προγραμματισμένο διάστημα ή όταν το υποδείξει η ένδειξη ESLI, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ένδειξη ESLI ως κύρια μέθοδο προσδιορισμού της αλλαγής φίλτρου, αντικαθιστώντας το τρέχον πρόγραμμα αλλαγής που εφαρμόζετε. Για να διαπιστώσετε εάν η Ένδειξη Διάρκειας Ζωής 3M μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια μέθοδος για τον προσδιορισμό του προγράμματος αλλαγής φίλτρων σας:

 • 1) Πραγματοποιήστε παρακολούθηση έκθεσης, ώστε να ποσοτικοποιήσετε τα επίπεδα έκθεσης σε οργανικούς ατμούς στον χώρο εργασίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία Συστήματα Παρακολούθησης Οργανικών Ατμών.

 • 2) Εισαγάγετε τα αποτελέσματα παρακολούθησης στο Λογισμικό Select and Service Life. Εάν η ένδειξη ESLI δεν μπορεί να εφαρμοστεί ως κύρια μέθοδος, μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με το τρέχον πρόγραμμα αλλαγής φίλτρου σας.


*Δείτε τις Οδηγίες Χρήσης της Σειράς 6000i ή το Λογισμικό Select Life, για να καθορίσετε αν αυτά τα φίλτρα είναι κατάλληλα για το περιβάλλον εργασίας σας.


Βίντεο


Πληροφορίες Προϊόντος