Προστατεύστε την ακοή σας και παραμείνετε συνδεδεμένος με το περιβάλλον σας.

Έχετε δύο λόγους για να προστατέψετε την ακοή σας – τα αυτιά σας. Τα Ακουστικά ProTac™ III, με ενσωματωμένη λειτουργία προσαρμογής επιπέδου που επιτρέπει στο χρήστη να ακούει ήχους του περιβάλλοντος, σας βοηθούν να επικεντρώνεστε στην εργασία σας και να επικοινωνείτε με συναδέλφους σε θορυβώδη περιβάλλοντα, χωρίς να πρέπει να αφαιρέσετε την προστασία ακοής. Η στερεοφωνική ανάδραση σας επιτρέπει να ακούτε και να προσδιορίζετε καλύτερα την κατεύθυνση τυχόν συναγερμών, προειδοποιητικών κραυγών, οχημάτων σε κίνηση όπισθεν κ.ο.κ.

Δείτε το Βίντεο


  • Χαρακτηριστικά Προϊόντος


Εξαρτήματα Προσάρτησης

Για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της πλειοψηφίας των χρηστών, τα ακουστικά είναι διαθέσιμα σε έκδοση τόξου στήριξης στο κεφάλι και στήριξης στο κράνος. Όλα σε μαύρο χρώμα.

Μεγάλα, φιλικά προς τον χρήστη κουμπιά

Για να ρυθμίζετε την ένταση ήχου και για να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε το προϊόν.

Συνδεσιμότητα με εξωτερικές συσκευές

Είσοδος 3,5 mm stereo, μόνο για ήχο που επιτρέπει τη σύνδεση με κινητό τηλέφωνο, αμφίδρομο ασύρματο ή άλλες εξωτερικές συσκευές (έως και 82 dB).

Σχεδιασμός διπλού κελύφους

Για να προστατεύονται τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα από τον ιδρώτα μέσα στο ακουστικό, όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι τοποθετημένα εξωτερικά, κάτω από το κέλυφος.

Προστασία Ακοής

Τα ακουστικά εξασθένισης του ήχου παρέχουν προστασία της ακοής σε περιβάλλοντα με δυνητικά επιβλαβή θόρυβο.

Αντικαθιστώμενα μαξιλαράκια και αφρώδεις επενδύσεις (σετ υγιεινής)

Προειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας

Είναι εύκολο να ξέρετε πότε οι δύο μπαταρίες AA χρειάζονται φόρτιση. Τα ακουστικά θα απενεργοποιηθούν 4 ώρες μετά από την τελευταία τους χρήση, για εξοικονόμηση των μπαταριών.

Μικρόφωνα με λειτουργία προσαρμογής επιπέδου

Η ψηφιακή λειτουργία προσαρμογής επιπέδου που επιτρέπει στον χρήστη να ακούει ήχους του περιβάλλοντος ορίζεται με 5 βήματα προσαύξησης.

Άνετη Στέκα Στήριξης για το Κεφάλι

Το τόξο στήριξης στο κεφάλι από σύρμα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί σταθερή πίεση

Κατάλογος Προϊόντων