3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων Οικιακών Χώρων

 • Ζήστε άνετα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

  Ζήστε άνετα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων. Ανεξάρτητα αν σας απασχολεί η υπερβολική ζέστη και η ενοχλητική αντηλιά, τα ξεθωριασμένα έπιπλα ή η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα, έχουμε μια μεμβράνη υαλοπινάκων για να ενισχύσετε την άνεση του σπιτιού σας.

  Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή λύση.


Ένας συνδυασμός που κερδίζει: μεμβράνη υαλοπινάκων + σκίαση παραθύρων.

 • Οι 3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων συμβάλλουν στη μείωση της υπερβολικής ζέστης και σας κάνουν να νιώθετε άνετα στην κρεβατοκάμαρά σας

  Ζεστά σημεία. Ξεθώριασμα επίπλων. Επιβλαβής υπεριώδης ακτινοβολία και ενοχλητική αντηλιά.

  Ανεξάρτητα να έχετε κουρτίνες, στόρια, περσίδες ή ρολά σκίασης ή αν αναζητάτε μια άλλη λύση, οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων είναι σχεδιασμένες για να μειώσουν τις επιπτώσεις του ήλιου, κάνοντας το σπίτι σας ακόμα πιο άνετο.

  Χρησιμοποιήστε μεμβράνες υαλοπινάκων μαζί με τις κουρτίνες σας για να βελτιώσετε την άνεση, την ενεργειακή απόδοση και την εμφάνιση σε κάθε δωμάτιο. Οι μεμβράνες συμβάλλουν στη διατήρηση της θέας που έχετε προστατεύοντας παράλληλα τα έπιπλα από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) — μειώνοντας τις επιπτώσεις του ξεθωριάσματος και προστατεύοντας τα έπιπλα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και χωρίς κουρτίνες για να απολαμβάνετε τη θέα, μειώνοντας παράλληλα τις ανησυχία σας για το ξεθώριασμα των επίπλων ή για υψηλούς λογαριασμούς ενέργειας.


Πώς λειτουργούν οι μεμβράνες υαλοπινάκων.

 • Διάγραμμα που δείχνει την επιστήμη της προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.
  Η επιστήμη της προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία.

  Μειώνοντας την ποσότητα της εισερχόμενης θερμότητας μέσω της μετάδοσης του ηλιακού φωτός, οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων αφήνουν να περάσει το φυσικό φως που λατρεύετε, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζουν την είσοδο της θερμότητας και της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Οι μεμβράνες υαλοπινάκων μπορούν να σας βοηθήσουν στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας, στην εξάλειψη των ζεστών σημείων, στη μείωση των κατοπτρισμών και στην προστασία των επίπλων σας. Και όλα αυτά χωρίς να επηρεάσουν τη θέα σας.

  • Μείωση έως και 78% της ηλιακής θερμότητας
  • Ομοιόμορφη διάχυση του φυσικού φωτός
  • Εμποδίζει έως και το 99% της επιβλαβούς υπέρυθρης ακτινοβολίας

 • Διάγραμμα που δείχνει την επιστήμη των 3M Μεμβρανών Prestige.
  Η επιστήμη των μεμβρανών 3M™ Prestige.

  Αυτό που κάνει τις μεμβράνες Prestige να ξεχωρίζουν είναι η ακρίβεια με την οποία ελέγχονται τα κύματα του φωτός καθώς περνούν ή αντανακλούν στις εκατοντάδες στρώσεις της μεμβράνης. Σε σχέση με άλλες μεμβράνες, οι Μεμβράνες Υαλοπινάκων Prestige αυξάνουν την απόδοσή τους με ταχύτερο ρυθμό καθώς αυξάνεται η γωνία του ήλιου. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη προστασία και άνεση όταν τα χρειάζεστε περισσότερο.

  Όλες οι μεμβράνες υαλοπινάκων δοκιμάζονται όταν ο ήλιος είναι κατακόρυφα στο παράθυρο. Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων Prestige έχουν ελεγχθεί και λειτουργούν καλύτερα όταν ο ήλιος είναι ψηλά, στο πιο ζεστό διάστημα της ημέρας.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τοποθετήσετε μια μεμβράνη υαλοπινάκων, αλλά ο δικός σας λόγος είναι ο πιο σημαντικός.

Ποιος είναι ο δικός σας λόγος;

 • Υπερβολική ζέστη
  Υπερβολική Ζέστη

  Συμβάλλει στην εξάλειψη των ζεστών σημείων για να βελτιώσει την άνεση.

 • Υπερβολικό κρύο
  Υπερβολικό Κρύο

  Απολαύστε όλον τον χρόνο την άνεση σε ολόκληρο το σπίτι.

 • Ξεθώριασμα
  Ξεθώριασμα

  Συμβάλλει στην προστασία των επίπλων σας μειώνοντας τις επιπτώσεις του ξεθωριάσματος στη διάρκεια του χρόνου.


 • Υψηλά Ενεργειακά Κόστη
  Υψηλά Ενεργειακά Κόστη

  Συμβάλλει στην εξοικονόμηση εξόδων για ψύξη ή θέρμανση.

 • Μείωση της Ενοχλητικής Αντηλιάς
  Μείωση της Ενοχλητικής Αντηλιάς

  Ανοίξτε τα μάτια σας σε πιο άνετα δωμάτια, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας

 • Ασφάλεια
  Ασφάλεια

  Απολαύστε τη σιγουριά ξέροντας ότι οι μεμβράνες συμβάλλουν στην καθυστέρηση των προσπαθειών διάρρηξης και προστατεύουν την οικογένειά σας από θραύσματα κρυστάλλων.


Και το καλύτερο από όλα, υποστηρίζονται από την 3M.

 • Όταν επιλέγετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων, επιλέγετε ξεγνοιασιά. Με εκατομμύρια τοποθετημένα τετραγωνικά μέτρα από τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων σε ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας. Προσφέρουμε μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο.

  Η 3M έλαβε το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την αντηλιακή μεμβράνη το 1966 και τα καινοτόμα προϊόντα μας στις μεμβράνες υαλοπινάκων έχουν συμβάλλει στην παροχή προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου για περισσότερα από 50 χρόνια. Βάλτε την καινοτομία της 3M να δουλέψει για εσάς. Επιλέξτε την 3M για τα παράθυρα, χωρίς να ανησυχείτε.


Είναι εύκολο να ξεκινήσετε.

Βρείτε τους 3M™ Εξουσιοδοτημένους Εγκαταστάτες στην περιοχή σας, οι οποίοι θα κανονίσουν μια συνάντηση στο χώρο σας σε ώρες που σας εξυπηρετούν. Θα κατανοήσουν τις ανάγκες σας, θα προτείνουν ένα προϊόν, θα συζητήσουν μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και θα πάρουν τα μέτρα των παραθύρων. Βρείτε τη λύση που ψάχνετε κάνοντας σήμερα το επόμενο βήμα.


Διατηρήστε την άνεση της οικογένειάς σας όλο τον χρόνο.

Διατηρήστε την Άνεση της Οικογένειάς σας Όλο τον Χρόνο.

Αναβαθμίστε τα παράθυρά σας ώστε να είναι πιο ενεργειακά αποδοτικά με την 3M Thinsulate Μεμβράνη Ενεργειακής Απόδοσης και Ελέγχου Κλίματος.

3M™ Thinsulate Μεμβράνη Υαλοπινάκων
3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων για το κτήριό σας

3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων για το κτήριό σας.

Πέρα από την παροχή υψηλής απόδοσης για το σπίτι σας, δείτε πώς μπορείτε να αναβαθμίσετε το κτήριό σας με την 3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων και να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα για πολλά χρόνια στο μέλλον. Μάθετε πώς να εξαλείψετε τα ζεστά σημεία, να εξοικονομήσετε στα έξοδα ψύξης του αέρα και να μειώσετε τους κατοπτρισμούς.

Δείτε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων

Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.