3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων Επαγγελματικών Χώρων

 • Καρέκλες σε γραφείο μπροστά από μεγάλο παράθυρο - προστατευμένες από τη ζέστη και την ενοχλητική αντηλιά.

  Όταν οι ένοικοι παραπονιούνται ότι τα δωμάτια είναι πολύ ζεστά ή βλέπετε τους λογαριασμούς ενέργειας να εκτινάσσονται στον ουρανό, οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την άνεση των ενοίκων, να εξοικονομήσετε ενέργεια, ακόμα και να αυξήσετε την ασφάλεια και την προστασία τους. Οι μεμβράνες μας προσφέρουν ενισχυμένη προστασία από ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, κακόβουλη διείσδυση και διάρρηξη, βομβιστικές επιθέσεις και εκτοξευόμενα θραύσματα γυαλιού. Συμβάλλουν επίσης στην αναβάθμιση των κρυστάλλων σας στα κτιριακά πρότυπα.

  Η 3M έλαβε το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την αντηλιακή μεμβράνη το 1966 και οι καινοτόμες μας μεμβράνες υαλοπινάκων έχουν συμβάλλει στην παροχή προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου για περισσότερα από 50 χρόνια πριν. Σήμερα, εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα από τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων έχουν τοποθετηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Αναβαθμίστε το κτήριό σας με τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων και απολαύστε τις ανταμοιβές για πολλά χρόνια στο μέλλον.


Τι είναι οι μεμβράνες υαλοπινάκων;

Οι μεμβράνες παραθύρων είναι ένας τύπος σκίασης παραθύρων που εφαρμόζεται σε παράθυρα και γυάλινες επιφάνειες, με σκοπό τη μείωση της ποσότητας ηλιακής θερμότητας που μεταδίδεται μέσω του γυαλιού και την αύξηση της ασφάλειας.

 • Διάγραμμα παρουσίασης των πλεονεκτημάτων χρήσης των 3M Μεμβρανών Υαλοπίνακα

  Οι μεμβράνες συμβάλλουν στην αύξηση της ηλιακής ανακλαστικότητας, μειώνουν την ηλιακή θερμότητα και το εισερχόμενο υπεριώδες φως, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο εύρος πλεονεκτημάτων:

  • Βελτιωμένη άνεση
  • Βελτιωμένη ενεργειακή εξοικονόμηση
  • Αυξημένη ιδιωτικότητα
  • Αυξημένη προστασία από το ξεθώριασμα
  • Μείωση της ενοχλητικής αντηλιάς
  • Αυξημένη ασφάλεια

  Παρόλο που οι μεμβράνες υαλοπινάκων μπορούν να χρησιμοποιηθούν με περσίδες, στόρια, κουρτίνες ή άλλου σκίασης παραθύρων, το πλεονέκτημα που προσφέρουν είναι η αντηλιακή προστασία χωρίς να παρεμποδίζεται η θέα. Σε αντίθεση με τις κουρτίνες ή τις περσίδες που πρέπει να κλείσουν για να είναι αποτελεσματικές, οι μεμβράνες υαλοπινάκων έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν την είσοδο στο φως, να συμβάλλουν στη μείωση της θερμότητας και της ενοχλητικής αντηλιάς και να διατηρούν τη θέα, όλα ταυτοχρόνως. Οι μεμβράνες υαλοπινάκων μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να κάνετε το κτήριό σας πιο ασφαλές από τις προσπάθειες διάρρηξης, χωρίς ακαλαίσθητες σιδεριές στα παράθυρα.


Τι μπορούν να κάνουν οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων για το κτήριό σας;

 • Τα ενεργειακά σας έξοδα έχουν εκτιναχθεί στον ουρανό; Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να μειώσουν σημαντικά την ποσότητα της θερμότητας που μπαίνει από τα παράθυρά σας για να μειώσετε τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας. Οι ένοικοι απολαμβάνουν ένα πιο άνετο περιβάλλον και εσείς έχετε μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Γρήγορη απόσβεση — μέσα σε μόλις 3 έτη
  • Μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα
  • Εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων, ανεξάρτητα από την κλιματική ζώνη που βρίσκεστε

 • Βοηθήστε τους ενοίκους σας να νιώθουν άνεση και θα τους κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να αυξήσουν σημαντικά το επίπεδο άνεσης του κτηρίου σας, εξαλείφοντας ουσιαστικά τα ζεστά και κρύα σημεία, μειώνοντας την ενοχλητική αντηλιά και αυξάνοντας την ασφάλεια χωρίς να αλλάξετε την αισθητική του κτηρίου.

  • Απόρριψη θερμότητας και μείωση ζεστών σημείων
  • Μείωση της ενοχλητικής αντηλιάς
  • Αύξηση μόνωσης και μείωση κρύων σημείων


 • Τα ατυχήματα και οι φυσικές καταστροφές μπορούν να προκαλέσουν χάος στις εργασίες σας, αλλά μπορείτε να είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίζετε τις συνέπειες. Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων συγκρατούν τα σπασμένα κρύσταλλα, αποτρέποντας την εκτόξευση θραυσμάτων γυαλιού, που αποτελεί την κύρια αιτία τραυματισμών και θανάτου.

  • Σχεδιασμένες για να προστατεύουν ανθρώπους και αντικείμενα
  • Μειώνει τις ζημιές και την απώλεια δεδομένων
  • Μικρότερη διαταραχή επιχειρηματικών λειτουργιών

 • Όσοι βρίσκονται μέσα στο κτήριο θέλουν να ξέρουν ότι είναι ασφαλές και θέλετε να προστατέψετε τα εμπορεύματά σας. Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία των ανθρώπων και της περιουσίας από εξωτερικές απειλές όπως κακόβουλη διείσδυση, βανδαλισμούς και βομβιστικές επιθέσεις.

  • Δυσκολεύει την κακόβουλη διείσδυση — καθυστερεί τους εισβολείς για έως και 2 λεπτά
  • Μειώνει την απώλεια περιουσιακών στοιχείων
  • Μειώνει τη διαταραχή των επιχειρηματικών λειτουργιών


 • Η 3M™ Thinsulate™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων συμβάλλει στη μείωση κρύων/ζεστών σημείων σε επιχειρηματικούς χώρους

  Η 3M™ Thinsulate™ Μεμβράνη Ενεργειακής Απόδοσης και Ελέγχου Κλίματος συμβάλλει στη διατήρηση της ζέστης κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του κρύου κλιματιζόμενου αέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – κρατώντας τον καιρό έξω, εκεί που ανήκει – όλες τις εποχές και κάθε εποχή.

  Η Σειρά Ενεργειακής Απόδοσης και Ελέγχου Κλίματος εμποδίζει έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), συμβάλλοντας στην προστασία έργων τέχνης, επίπλων, ξύλινων δαπέδων, χαλιών και κουρτινών/περσίδων παραθύρων.

  Συμβάλλει στη μείωση κρύων/ζεστών σημείων, βελτιώνει την συνολική άνεση σε ολόκληρο τον χώρο σας.


Πώς να αγοράσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Όταν επικοινωνείτε με έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσει μια συνάντηση για επιτόπια συμβουλή, θα προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα μετρήσει και θα συζητήσει μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Οι εγκαταστάτες μας έχουν εξουσιοδοτηθεί από την 3M για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες, τοποθέτηση και ικανοποίηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνη από ένα 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, η εγγύηση για τη μεμβράνη παρέχεται απευθείας από την 3M, για να είστε και να νιώθετε σιγουριά.

Βρείτε τη λύση που ψάχνετε επικοινωνώντας σήμερα με έναν εγκαταστάτη μας.

Έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι 3M™ Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τις μεμβράνες υαλοπινάκων, τη διαδικασία τοποθέτησης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό σας απασχολεί.


Οι 3M Αντηλιακές Μεμβράνες Σειρά Prestige προσφέρουν εξαιρετική απόδοση

3M™ Αντηλιακή Μεμβράνη Prestige.

Η Σειρά Prestige προσφέρει εξαιρετική απόδοση και τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων μεμβράνης: αυξημένη προστασία από τον ήλιο και ασφάλεια. Αυτές οι διαφανείς, πολυστρωματικού φάσματος μεμβράνες απορρίπτουν το 97% της θερμότητας του ήλιου που παράγεται από την υπέρυθρη ακτινοβολία και έως το 60% της θερμότητας που εισχωρεί από τα παράθυρα, συμβάλλοντας στην περικοπή των ενεργειακών σας εξόδων και παρέχοντας ένα πιο δροσερό και άνετο περιβάλλον εργασίας.

3M™ Αντηλιακή Μεμβράνη Prestige
3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων για το σπίτι σας

3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων για το σπίτι σας.

Πέρα από την παροχή ενισχυμένης άνεσης, εξοικονόμησης ενέργειας και ασφάλειας για τα εμπορικά κτήρια, οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων προσφέρουν υψηλή απόδοση για το σπίτι σας. Μάθετε πώς να εξαλείψετε τα ζεστά σημεία, να εξοικονομήσετε στα έξοδα ψύξης του αέρα και να μειώσετε τους κατοπτρισμούς.

Δείτε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων Οικιακών Χώρων

Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά