Ενίσχυση Ασφάλειας

 • jpg2 λεπτά της ώρας που οι 3M Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας αποτρέπουν την είσοδο ανεπιθύμητων ατόμων

  Ο κόσμος μπορεί να είναι επικίνδυνος, δυστυχώς δεν έχουν όλοι τις καλύτερες προθέσεις.

  Ευτυχώς μπορείτε να προστατέψετε το κτήριο και την επιχείρησή σας από διαρρήξεις, βανδαλισμούς ακόμα και βομβιστικές επιθέσεις με τις 3M™ Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας και τα 3M™ Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις, που συμβάλλουν στη συγκράτηση των θραυσμάτων σε περίπτωση θραύσης.


Αναβαθμίστε την πρόληψη του εγκλήματος σε νέα επίπεδα.

 • Αναβαθμίστε την πρόληψη του εγκλήματος σε νέα επίπεδα.

  Μειώστε τον κίνδυνο με την ενίσχυση των τζαμιών.

  Ανεξάρτητα με το αν είστε σε μια μεγάλη ή μικρή πόλη, οι κλέφτες μπορούν να βάλουν στο στόχαστρο την επιχείρησή σας και να επιχειρήσουν εύκολους στόχους, όπως το να σπάσουν τους υαλοπίνακες και να αρπάξουν το εμπόρευμα στις βιτρίνες. Αυτό σημαίνει ότι οι γυάλινες πόρτες και οι υαλοπίνακες στο ισόγειο είναι ευάλωτα. Οι 3M™ Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας και τα 3M™ Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις καθιστούν πιο δύσκολη την πρόσβαση από τους υαλοπίνακες, συμβάλλοντας στη μείωση των απωλειών κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους εγκλημάτων.

  • Συμβάλλουν στην προστασία ανθρώπων και αντικειμένων
  • Διατηρούν την αισθητική εμφάνιση του κτηρίου σας χωρίς προσθήκη σιδεριάς ή άλλων φυσικών εμποδίων
  • Παχύτερο στρώμα κόλλα που συγκρατεί τα σπασμένα κομμάτια του τζαμιού, εμποδίζοντας τη διάρρηξη
  • Αντοχή σε σχίσιμο, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε σχέση με τις τυπικές μεμβράνες
  • Συμβάλλουν στην προστασία από σπασμένα γυαλιά και κακόβουλη διείσδυση

Αποκτήστε παράθυρα που αντέχουν σε έκρηξη.

 • Περιορίστε τραυματισμούς και ζημιές που σχετίζονται με τη θραύση γυαλιού

  Περιορίστε τραυματισμούς και ζημιές που σχετίζονται με τη θραύση γυαλιού.

  Οι απειλές για βόμβα μοιάζουν με καθημερινό φαινόμενο, εμπλέκοντας συχνά με σχολεία, κυβερνητικά κτήρια και εμπορικές εγκαταστάσεις. Και τα ατυχήματα με εκρήξεις είναι πραγματικοί καθημερινοί κίνδυνοι για πολλές βιομηχανικές, εργαστηριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμών και ζημιών που οφείλονται σε θραύση γυαλιού κατά τη διάρκεια των εκρήξεων, ενισχύοντας τα παράθυρά σας με τις 3M™ Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας που συγκρατούν τα θραύσματα κατά τη διάρκεια εκρήξεων.

  • Μειώνει τους κινδύνους που προκαλούνται από την ενέργεια πρόσκρουσης
  • Αποκτήστε προστασία από εκρήξεις χάρη στην αντοχή στο σχίσιμο
  • Συμβάλλει στην αποφυγή δημιουργίας θανάσιμων, εκτοξευόμενων θραυσμάτων γυαλιού
  • Περιορίζει τον χρόνο εκτός λειτουργίας

Προτεινόμενα Προϊόντα


Προστατέψτε την επένδυσή σας με τις 3M™ Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας και τα 3M™ Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις.

Προστατέψτε τα άτομα και τον εξοπλισμό που βρίσκονται στο κτήριο από τον κίνδυνο των εκτοξευόμενων θραυσμάτων λόγω βομβιστικής επίθεσης ή διάρρηξης.


Πώς να αγοράσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Όταν επικοινωνείτε με έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσει μια συνάντηση για επιτόπια συμβουλή, θα προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα μετρήσει και θα συζητήσει μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Οι εγκαταστάτες μας έχουν εξουσιοδοτηθεί από την 3M για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες, τοποθέτηση και ικανοποίηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνη από ένα 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, η εγγύηση για τη μεμβράνη παρέχεται απευθείας από την 3M, για να είστε και να νιώθετε σιγουριά.

Βρείτε τη λύση που ψάχνετε επικοινωνώντας σήμερα με έναν εγκαταστάτη μας.

Έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι 3M™ Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τις μεμβράνες υαλοπινάκων, τη διαδικασία τοποθέτησης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό σας απασχολεί. • Χρυσό έμβλημα για τα 50 χρόνια πείρας

  3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων. Τόσο εντυπωσιακή που πιθανόν να μην την παρατηρήσετε...

  Και αυτός είναι και ο στόχος. Η 3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων παρέχει σχεδόν αόρατη προστασία από τις επικίνδυνες επιδράσεις του ήλιου. Απορρίπτει μέχρι και το 97% της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) που παράγει θερμότητα και μέχρι το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Αποφεύγετε τη δημιουργία ζεστών σημείων, εξοικονομείτε ενέργεια και προστατεύετε τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που αγαπάτε.

  50 χρόνια πείρας.


Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά