Εξοικονόμηση Ενέργειας

  • Γρήγορη απόσβεση — μέσα σε μόλις 3 έτη

    Εμποδίστε την ηλιακή θερμότητα με τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων και μειώστε τα έξοδα για να διατηρήσετε το κτήριό σας άνετο. Εκτιμάται ότι το 33% των εξόδων ψύξης οφείλονται στην εισερχόμενη από τα παράθυρα θερμότητα.

    Γι' αυτό και οι οικονομικά αποδοτικές τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, όπως οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων, είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των κερδών σας — εμποδίζοντας τη θερμότητα του ήλιου για να διατηρήσετε τον χώρο σας σε μια ομοιόμορφη, μεσαία θερμοκρασία.


Εξοικονομήσεις που μπορείτε να δείτε.

  • Βίντεο που παρουσιάζει κτήρια από όλο τον κόσμο που εξοικονομούν ενέργεια με τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.

    Αποκτήστε γρήγορη απόσβεση με σημαντικές εξοικονομήσεις.

    Το Υπουργείο Ενέργειας (ΗΠΑ) θεωρεί τις μεμβράνες υαλοπινάκων μια κορυφαία τεχνολογία για εξοικονόμηση ενέργειας με μια από τις γρήγορες αποσβέσεις — περίπου τρία έτη. Η αναβάθμιση των παραθύρων με 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε σημαντικές εξοικονομήσεις. Μπορείτε να εξοικονομήστε 10€ έως 20€ ανά τετραγωνικό μέτρο τοποθετημένης μεμβράνης ή έως 190 kWh ανά τετραγωνικό μέτρο κρυστάλλου. Οι ιδιοκτήτες κτηρίων σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται ήδη αυτές τις εξοικονομήσεις - μήπως είναι καιρός να το κάνατε και εγώ;

    • Μειώνει την εισερχόμενη θερμότητα τους καλοκαιρινούς μήνες έως 79%
    • Εξοικονομήστε έως και 190 kWh ανά τετραγωνικό μέτρο κρυστάλλου
    • Γρήγορη απόσβεση — μέσα σε μόλις 3 έτη
    • Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων έχει αποδεχθεί ότι εξοικονομούν ενέργεια σε όλες τις κλιματικές ζώνες

Εξοικονόμηση ενέργειας.

  • Βίντεο που παρουσιάζει το εξωτερικό ψηλών κτηρίων που είναι καλυμμένα με τις 3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων

    Μειώστε τη χρήση σας σε ενέργεια και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

    Παίρνοντας τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας με τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων βοηθά το περιβάλλον. Μειώνοντας τη θερμότητα από τον ήλιο, χρησιμοποιείτε λιγότερη ενέργεια. Κρατώντας τις κουρτίνες ανοιχτές, χρησιμοποιείτε λιγότερο ηλεκτρικό φωτισμό και κάνετε εξοικονόμηση στους λογαριασμούς ρεύματος. Αναβαθμίζοντας τα υπάρχοντα παράθυρά σας, αποφεύγετε την απόρριψή τους στη χωματερή.

    • Διατηρούν τα υπάρχοντα παράθυρα
    • Μειώνουν τη φωτορύπανση
    • Αφήνουν να περάσει το φυσικό φως ενώ ταυτόχρονα μειώνει τη θερμότητα
    • Μειώνουν την ενεργειακή σας κατανάλωση
    • Οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να αποφέρουν «αρνητικές» τιμές διοξειδίου του άνθρακα σε μόλις 6 μήνες από την τοποθέτηση

Προτεινόμενα Προϊόντα


Ο κύκλος αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης.

  • Διάγραμμα που δείχνει τον κύκλο αναβάθμισης της ενεργειακής απόδοσης

    Βελτιστοποιήστε το κτήριό σας με βελτιώσεις πλαισίων.

    Υπάρχουν διαθέσιμες πολλές τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα και να ολοκληρώσετε τις αναβαθμίσεις σας με διαδοχική σειρά ώστε να μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας. Συχνά, οι αναβαθμίσεις πλαισίων (όπως η μεμβράνη υαλοπινάκων) παραβλέπονται και οι ιδιοκτήτες πηγαίνουν απευθείας στη βελτιστοποίηση του συστήματος HVAC.

    Εάν δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικά πλαίσια στο κτήριο πριν από τις βελτιώσεις του HVAC, ενδέχεται να μπορείτε να πάρετε μικρότερο εξοπλισμό HVAC στο μέλλον, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή απόδοση των κερδών σας.


Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι καλή για όλους.

Εάν τοποθετήσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και από πολλά ακόμη.


Πώς να αγοράσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Όταν επικοινωνείτε με έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσει μια συνάντηση για επιτόπια συμβουλή, θα προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα μετρήσει και θα συζητήσει μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Οι εγκαταστάτες μας έχουν εξουσιοδοτηθεί από την 3M για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες, τοποθέτηση και ικανοποίηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνη από ένα 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, η εγγύηση για τη μεμβράνη παρέχεται απευθείας από την 3M, για να είστε και να νιώθετε σιγουριά.

Βρείτε τη λύση που ψάχνετε επικοινωνώντας σήμερα με έναν εγκαταστάτη μας.

Έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι 3M™ Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τις μεμβράνες υαλοπινάκων, τη διαδικασία τοποθέτησης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό σας απασχολεί.


  • Χρυσό έμβλημα για τα 50 χρόνια πείρας

    3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων. Τόσο εντυπωσιακή που πιθανόν να μην την παρατηρήσετε...

    Και αυτός είναι και ο στόχος. Η 3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων παρέχει σχεδόν αόρατη προστασία από τις επικίνδυνες επιδράσεις του ήλιου. Απορρίπτει μέχρι και το 97% της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) που παράγει θερμότητα και μέχρι το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Αποφεύγετε τη δημιουργία ζεστών σημείων, εξοικονομείτε ενέργεια και προστατεύετε τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που αγαπάτε.

    50 χρόνια πείρας.


Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.