Βελτίωση Ασφάλειας

 • Δοκιμασμένες σε προσομοιωμένες ταχύτητες ανέμου έως 274 χιλιόμετρα την ώρα.

  Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε — ο καιρός, τα ατυχήματα και οι σεισμοί είναι κάποια παραδείγματα. Μπορείτε όμως να είστε προετοιμασμένοι για το αναπάντεχο με τις 3M™ Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας και τα 3M™ Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις.

  Μειώστε τον κίνδυνο από τα θραύσματα των κρυστάλλων. Προστατευθείτε από απώλεια περιουσίας. Διασφαλίστε μικρότερη διαταραχή των επιχειρηματικών λειτουργιών. Συμβάλλετε στην προστασία των εργαζόμενων, της επιχείρησης και των κερδών σας, θωρακίζοντας τα κρύσταλλα σε περίπτωση φυσικών καταστροφών.


Αναβάθμιση στο πρότυπο ασφάλειας.

 • Η συγκράτηση των θραυσμάτων γυαλιού είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας.

  Η συγκράτηση των θραυσμάτων γυαλιού είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της ασφάλειας.

  Οι 3M™ Μεμβράνες Ασφαλείας σας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τα κρύσταλλα στο πρότυπο ασφάλειας με χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την αντικατάσταση των κρυστάλλων. Τα κατασκευαστικά πρότυπα ενδέχεται να ορίζουν ότι τα κρύσταλλα κοντά σε ορισμένες επικίνδυνες τοποθεσίες, όπως υγρές επιφάνειες, πόρτες, δάπεδα, ράμπες και σκάλες, πρέπει να πληρούν ορισμένες απαιτήσεις ασφάλειας υαλοπινάκων.

  Οι 3M™ Μεμβράνες Ασφαλείας μπορούν να σας βοηθήσουν εύκολα και γρήγορα στη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας στη θραύση των υαλοπινάκων με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την αντικατάσταση των παραθύρων.

  • Μπορεί να αναβαθμίσει τα κρύσταλλα για να πληρούν τα πρότυπα κατασκευής με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την προσθήκη νέου κρυστάλλου.
  • Συμβάλλει στη γρήγορη και εύκολη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ασφαλείας για θραύση υαλοπίνακα.

Προστατεύει από αυθόρμητη θραύση κρυστάλλων.

 • Προστατεύει από αυθόρμητη θραύση κρυστάλλων.

  Θωρακίζει τα κρύσταλλα για να περιορίσει τον κίνδυνο τραυματισμού ή ζημιάς.

  Το σκληρυμένο γυαλί είναι ισχυρότερο από το τυπικό ανοπτημένο γυαλί, αλλά παράγοντες όπως οι προσμίξεις μπορεί να προκαλέσουν αυθόρμητη έκρηξη. Όταν συμβεί αυτό, μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνα ανοίγματα και ακόμη και να πέσουν θραύσματα κρυστάλλων σε διερχόμενους πεζούς.

  • Συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση κινδύνων ασφαλείας
  • Διατηρεί τις επιχειρηματικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια αντικατάστασης κρυστάλλων

Αντεπεξέρχεται στα δύσκολα.

 • Παραμείνετε ήρεμοι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την καταιγίδα.

  Παραμείνετε ήρεμοι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την καταιγίδα.

  Το κτήριο, και ειδικά τα παράθυρα, είναι ευάλωτα στα στοιχεία της φύσης κάθε μέρα του χρόνου. Όταν τα παράθυρα σπάνε λόγω ισχυρών ανέμων, έντονων καταιγίδων ή τυχαίας πρόσκρουσης, το κόστος αντικατάστασής τους είναι μηδαμινό σε σχέση με το κόστος της απώλειας της επιχείρησης, των σωματικών βλαβών και της κατεστραμμένης ιδιοκτησίας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο των θραυσμάτων κρυστάλλων που μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς και ζημιές με τις 3M™ Μεμβράνες Ασφαλείας και τα 3M™ Συστήματα Τοποθέτησης Προστασίας από Κρούσεις.

  • Συμβάλλει στην προστασία από τις συνέπειες έντονων καιρικών φαινομένων
  • Μειώνει τους κινδύνους που προκαλούνται από εκρήξεις και κρούσεις
  • Μειώνει τις απώλειες από τις καθημερινές επιχειρηματικές λειτουργίες

Προτεινόμενα Προϊόντα


Προστατέψτε την επένδυσή σας με τις 3M™ Μεμβράνες Ασφάλειας και Προστασίας.

Συμβάλλετε στην προστασία των ατόμων και του εξοπλισμού που βρίσκονται στο κτήριο από κινδύνους εκτοξευόμενων θραυσμάτων, ανέμου και βροχής σε περίπτωση φυσικής καταστροφής.


Πώς να αγοράσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Όταν επικοινωνείτε με έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσει μια συνάντηση για επιτόπια συμβουλή, θα προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα μετρήσει και θα συζητήσει μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Οι εγκαταστάτες μας έχουν εξουσιοδοτηθεί από την 3M για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες, τοποθέτηση και ικανοποίηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνη υαλοπινάκων από έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, η εγγύηση για τη μεμβράνη παρέχεται απευθείας από την 3M, για να είστε σίγουροι.

Βρείτε τη λύση που ψάχνετε επικοινωνώντας σήμερα με έναν εγκαταστάτη μας.

Έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι 3M™ Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τις μεμβράνες υαλοπινάκων, τη διαδικασία τοποθέτησης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό σας απασχολεί. • Χρυσό έμβλημα για τα 50 χρόνια πείρας

  3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων. Τόσο εντυπωσιακή που πιθανόν να μην την παρατηρήσετε...

  Και αυτός είναι και ο στόχος. Η 3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων παρέχει σχεδόν αόρατη προστασία από τις επικίνδυνες επιδράσεις του ήλιου. Απορρίπτει μέχρι και το 97% της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) που παράγει θερμότητα και μέχρι το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Αποφεύγετε τη δημιουργία ζεστών σημείων, εξοικονομείτε ενέργεια και προστατεύετε τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που αγαπάτε.

  50 χρόνια πείρας.


Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.