Βελτίωση Άνεσης

 • Μειώνει έως και 79% την είσοδο ηλιακής θερμότητας

  Είναι το κτήριό σας ζεστό το καλοκαίρι και κρύο τον χειμώνα; Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για τους ανθρώπους που μένουν μέσα από ένα κτήριο που δεν παρέχει άνεση, Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη άνεση στο κτήριο μειώνοντας τη ζέστη από τον ήλιο για να διατηρήσετε τους χώρους σε μια πιο ομοιόμορφη, μεσαία θερμοκρασία με την 3M™ Αντηλιακή Μεμβράνη. Η τοποθέτηση των 3M™ Αντηλιακών Μεμβρανών είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από την αντικατάσταση όλων των κρυστάλλων και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο ή ίδιο με την απόδοση και την εμφάνιση των νέων υαλοπινάκων.

  Η τοποθέτηση μεμβράνης ενεργειακής απόδοσης (ή μεμβράνη ελέγχου κλίματος) μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της τιμής μόνωσης ενός τυπικού παραθύρου μονού τζαμιού σχεδόν στα επίπεδα μόνωσης διπλού τζαμιού και ενός διπλού τζαμιού σε αυτό του τριπλού.


Μειώνει ή εξαλείφει την υπερβολική ζέστη.

 • Βελτιώνει την άνεση των ατόμων που είναι στον χώρο και βελτιώνει τον χρόνο παραμονής τους.

  Βελτιώνει την άνεση των ατόμων που είναι στον χώρο και βελτιώνει τον χρόνο παραμονής τους.

  Τα ζεστά σημεία μπορούν να κάνουν σχεδόν ανυπόφορο έναν χώρο εργασίας. Οι 3M™ Αντηλιακές Μεμβράνες επιτρέπουν στο φυσικό φως να περνάει, εμποδίζοντας τη θερμότητα του ήλιου.


Μειώνει το υπερβολικό κρύο.

 • Διατηρήστε την άνεση όλο τον χρόνο.

  Διατηρήστε την άνεση όλο τον χρόνο.

  Γνωρίζατε ότι ένα παράθυρο με μονό πάνελ κρυστάλλου χάνει 20 φορές περισσότερη θερμότητα τον χειμώνα από ότι μια ίδια περιοχή σε έναν διπλανό τοίχο;

  Οι 3M™ Μεμβράνες Ενεργειακής Απόδοσης και Ελέγχου Κλίματος συμβάλλουν στην αύξηση της απόδοσης της μόνωσης διατηρώντας τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τον ψυχρό αέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την άνεση όλο το χρόνο.


Μειώνει τους κατοπτρισμούς.

 • Η διαφορά μεταξύ του φυσικού φωτός και του εκτυφλωτικού φωτός.

  Η διαφορά μεταξύ του φυσικού φωτός και του εκτυφλωτικού φωτός.

  Αφήστε το φυσικό φως να περάσει, εμποδίζοντας παράλληλα την ενοχλητική αντηλιά που το συνοδεύει, με την τοποθέτηση της 3M™ Αντηλιακής Μεμβράνης.

  Τα άτομα που βρίσκονται στο χώρο δεν θα χρειάζεται να αποφεύγουν τα ζεστά σημεία του κτηρίου ή να δυσκολεύονται να δουν τις οθόνες τους σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με λιγότερη καταπόνηση και ενόχληση των ματιών...


Προτεινόμενα Προϊόντα


Πώς να αγοράσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Όταν επικοινωνείτε με έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσει μια συνάντηση για επιτόπια συμβουλή, θα προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα μετρήσει και θα συζητήσει μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Οι εγκαταστάτες μας έχουν εξουσιοδοτηθεί από την 3M για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες, τοποθέτηση και ικανοποίηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνη από ένα 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, η εγγύηση για τη μεμβράνη παρέχεται απευθείας από την 3M, για να είστε και να νιώθετε σιγουριά.

Βρείτε τη λύση που ψάχνετε επικοινωνώντας σήμερα με έναν εγκαταστάτη μας.

Έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι 3M™ Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τις μεμβράνες υαλοπινάκων, τη διαδικασία τοποθέτησης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό σας απασχολεί.


Όλοι επωφελούνται από την πρόσθετη άνεση.

Οι ιδιοκτήτες κτηρίων, οι ένοικοι, οι πελάτες, οι αρχιτέκτονες, οι ενεργειακοί επιθεωρητές και οι κατασκευαστές υαλοπινάκων μπορούν να στηρίζονται στην άνεση που προσφέρουν οι 3M™ Αντηλιακές Μεμβράνες. • Χρυσό έμβλημα για τα 50 χρόνια πείρας

  3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων. Τόσο εντυπωσιακή που πιθανόν να μην την παρατηρήσετε...

  Και αυτός είναι και ο στόχος. Η 3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων παρέχει σχεδόν αόρατη προστασία από τις επικίνδυνες επιδράσεις του ήλιου. Απορρίπτει μέχρι και το 97% της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) που παράγει θερμότητα και μέχρι το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Αποφεύγετε τη δημιουργία ζεστών σημείων, εξοικονομείτε ενέργεια και προστατεύετε τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που αγαπάτε.

  50 χρόνια πείρας.


Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά