3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων


Η 3M ανακάλυψε τις αντηλιακές μεμβράνες πάνω από 50 χρόνια πριν και έχουμε αφιερώσει τις τελευταίες πέντε δεκαετίες σε καινοτομίες και στη βελτίωσή τους. Ως παγκόσμιος ηγέτης σε τεχνολογίες κόλλας και σε μεμβράνες, οι μεμβράνες μας βελτιώνουν τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα – laptop, τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και πολλά ακόμα. Βελτιώστε την απόδοση των παραθύρων σας με τις 3M μεμβράνες υαλοπινάκων.

 • Όταν τα άτομα που βρίσκονται στον χώρο παραπονιούνται ότι τα δωμάτια είναι πολύ ζεστά ή βλέπετε τους λογαριασμούς ενέργειας να εκτινάσσονται στον ουρανό, οι 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων μπορούν να σας βοηθήσουν. Οι μεμβράνες μας προσφέρουν προστασία από ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, κακόβουλη διείσδυση και διάρρηξη, βομβιστικές επιθέσεις και εκτοξευόμενα θραύσματα γυαλιού. Συμβάλλουν επίσης στην αναβάθμιση των κρυστάλλων σας στα κτιριακά πρότυπα.

 • Ζήστε άνετα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας με τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων. Ανεξάρτητα αν σας απασχολεί η υπερβολική ζέστη και η ενοχλητική αντηλιά, τα ξεθωριασμένα έπιπλα ή η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα, έχουμε μια μεμβράνη υαλοπινάκων για να ενισχύσετε την άνεση του σπιτιού σας.


Πώς να αγοράσετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων.


Όταν επικοινωνείτε με έναν 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, θα κατανοήσει τις ανάγκες σας, θα προγραμματίσει μια συνάντηση για επιτόπια συμβουλή, θα προτείνει ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα μετρήσει και θα συζητήσει μαζί σας τον χρόνο τοποθέτησης και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Οι εγκαταστάτες μας έχουν εξουσιοδοτηθεί από την 3M για να παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες, τοποθέτηση και ικανοποίηση. Όταν αγοράζετε μεμβράνη από ένα 3M™ Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη, η εγγύηση για τη μεμβράνη παρέχεται απευθείας από την 3M, για να είστε και να νιώθετε σιγουριά.

Βρείτε τη λύση που ψάχνετε επικοινωνώντας σήμερα με έναν εγκαταστάτη μας.

Έχετε κάποια ερώτηση; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Οι 3M™ Εξουσιοδοτημένοι Εγκαταστάτες είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση σχετικά με τις μεμβράνες υαλοπινάκων, τη διαδικασία τοποθέτησης ή οτιδήποτε άλλο σχετικό σας απασχολεί.


Δωμάτιο με θέα - βίντεο που παρουσιάζει τις 3M Μεμβράνες Υαλοπινάκων

Δωμάτιο με θέα

Και το καλύτερο από όλα, υποστηρίζετε από την 3M.


Όταν επιλέγετε τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων, επιλέγετε ξεγνοιασιά. Με εκατομμύρια τοποθετημένα τετραγωνικά μέτρα από τις 3M™ Μεμβράνες Υαλοπινάκων σε ολόκληρο τον κόσμο, υποστηρίζουμε τα προϊόντα μας. Προσφέρουμε μια από τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο.

Η 3M έλαβε το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την αντηλιακή μεμβράνη το 1966 και τα καινοτόμα προϊόντα μας στις μεμβράνες υαλοπινάκων έχουν συμβάλλει στην παροχή προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου για περισσότερα από 50 χρόνια. Βάλτε την καινοτομία της 3M να δουλέψει για εσάς. Επιλέξτε την 3M για τα παράθυρα, χωρίς να ανησυχείτε.


 • Η 3M™ Thinsulate™ Μεμβράνη Κτηρίου συμβάλλει στη μείωση κρύων/ζεστών σημείων

  3M™ Thinsulate™ Μεμβράνες Κτηρίου

  Η 3M™ Thinsulate™ Μεμβράνη Ενεργειακής Απόδοσης και Ελέγχου Κλίματος συμβάλλει στη διατήρηση της ζέστης κατά τη διάρκεια του χειμώνα και του κρύου κλιματιζόμενου αέρα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – κρατώντας τον καιρό έξω, εκεί που ανήκει – όλες τις εποχές και κάθε εποχή.

  Η Σειρά Ενεργειακής Απόδοσης και Ελέγχου Κλίματος εμποδίζει έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), συμβάλλοντας στην προστασία έργων τέχνης, επίπλων, ξύλινων δαπέδων, χαλιών και κουρτινών/περσίδων παραθύρων.

  Συμβάλλει στη μείωση κρύων/ζεστών σημείων, βελτιώνει την συνολική άνεση σε ολόκληρο τον χώρο σας.


 • Χρυσό έμβλημα 50 Χρόνια Πείρας

  3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων. Τόσο εντυπωσιακή που πιθανόν να μην την παρατηρήσετε...

  Και αυτός είναι και ο στόχος. Η 3M™ Μεμβράνη Υαλοπινάκων παρέχει προστασία από τις επικίνδυνες επιδράσεις του ήλιου απορρίπτοντας μέχρι και το 97% της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) που παράγει θερμότητα και μέχρι το 99% της επιβλαβούς υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Αποφεύγετε τη δημιουργία ζεστών σημείων, εξοικονομείτε ενέργεια και προστατεύετε τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που αγαπάτε.

  Πάνω από 50 χρόνια πείρας.


Σας ενδιαφέρει να γίνεται εγκαταστάτης;

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να συμπληρώσετε μια σύντομη διαδικτυακή φόρμα και ένας αντιπρόσωπος πωλήσεων θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.


Γυναίκα που στέκεται δίπλα σε αυτοκίνητο.

Η άνεση είναι πολύ κοντά σας.

Σας ενδιαφέρουν οι 3M Μεμβράνες για το αυτοκίνητό σας;
Δείτε τα προϊόντα μας Προσαρμογή