Σύστημα Επισκευής Αμαξώματος Αέρος

Σύστημα Φινιρίσματος Βαφής - Διαδικασία Γυαλίσματος

Κορυφαία Επιτεύγματα

Με μόνο τρία βήματα, για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό δίνει έμφαση στη συνεργασία του 3M Τμήματος Προϊόντων Αυτοκινήτου και της Festool Automotive Systems. Η συνεργασία έχει ως αποτέλεσμα να επιταχύνει την εργασία στο μέγιστο, σε ό,τι αφορά την αποδοτικότητα, την ποιότητα και τη μείωση του κόστους. Εξαιρετική απόδοση, η οποία μπορεί να επαναληφθεί οποιαδήποτε στιγμή και όσο συχνά χρειάζεται, χάρη στην αξιοπιστία της διαδικασίας.

Λεπτομερής περιγραφή, βήμα προς βήμα, της Διαδικασίας Γυαλίσματος

 • 3M™ Trizact™ - Σταθερή Ομοιόμορφη Απόδοση.

  3M™ Trizact™ - Σταθερή Ομοιόμορφη Απόδοση.

  Με το 3M™ Trizact™, έχετε στα χέρια σας το λειαντικό που συντηρείται μόνο του και διατηρεί σταθερή ομοιόμορφη κοπή και βάθος γραμμών. Επίσης, σας βοηθά να επιτύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα φινιρίσματος στη διαδικασία γυαλίσματος.

  Το 3M™ Trizact™ αποτελείται από ίδιες και απαράλλαχτες πυραμίδες, που είναι κατανεμημένες ομοιόμορφα σε ένα υπόστρωμα από αφρώδες υλικό, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί διάφορα στρώματα από λειαντικούς κόκκους. Ενώ εργάζεστε με το 3M™ Trizact™, νέοι λειαντικοί κόκκοι αποκαλύπτονται συνεχώς, προσφέροντας σταθερό, ομοιόμορφο βάθος γραμμής. Αυτή η διαρκής λείανση έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετικά λείες επιφάνειες και αψεγάδιαστο φινίρισμα, χωρίς ανομοιόμορφες γραμμές. Με τους 3M™ Trizact™ Λειαντικούς Δίσκους για Υψηλό Φινίρισμα, η εργασία μπορεί να μειωθεί κατά μέσο όρο 30%. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και χρήματα και σας δίνει σιγουριά σχετικά με τα κέρδη και την αποδοτικότητα.

 • Καθαρότερα, ταχύτερα, καλύτερα.

  Καθαρότερα, ταχύτερα, καλύτερα.

  • Δομή πυραμίδας.
  • Λιγότερος χρόνος επιδιορθώσεων.
  • Ομοιόμορφη Λείανση με σταθερό βάθος γραμμής.
  • Λείο, ομοιόμορφο και αναπαραγώγιμο φινίρισμα.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Προσαρμοστικότητα, χάρη στο αφρώδες υλικό.


 • Σετ Υψηλής Γυαλάδας

  Με υψηλή ταχύτητα για υψηλή γυαλάδα - επιτύχετε το τέλειο φινίρισμα σε σχεδόν μηδενικό χρόνο.

  Σετ Υψηλής Γυαλάδας >

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Κατάλογος Προϊόντων >

 • Φυλλάδιο

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα 3M Λειαντικά, τα καλύτερα λειαντικά στην κατηγορία τους, σε συνδυασμό με τα Ηλεκτρικά Εργαλεία Υψηλής Ποιότητας της Festool Automotive Systems.

  Λήψη φυλλαδίου >

 • Διαδικασία Γυαλίσματος - Περιγραφή βήμα προς βήμα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία, βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα. Όλα είναι πιο εύκολα με το Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση της 3M.

  Διαδικασία Γυαλίσματος - Περιγραφή βήμα προς βήμα >


3M™ Cubitron™ II Λειαντικά και Αξεσουάρ

Αγορά όλων των προϊόντων

3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ G500 Σύστημα Προστασίας Προσώπου, 5V5F1H51, Κίτρινο
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Total Automotive Sanding System

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 3MCOLLISION.COM