Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος

Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος

Μειώστε τα κόστη σε υλικά και χρόνο.

Το χαμηλό κόστος για τη χρήση πεπιεσμένου αέρα και η υψηλή αποδοτικότητα στον χειρισμό χαρακτηρίζουν και διαφοροποιούν το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος. Η χρήση του Σωλήνα IAS διευκολύνει την εναλλαγή μηχανημάτων. Η τεχνολογία κινητήρα LEX προσφέρει ανθεκτικότητα και καθιστά το σετ μια πολύτιμη επένδυση. Είναι η καλύτερη επιλογή για επαναλαμβανόμενα εντυπωσιακά επαγγελματικά αποτελέσματα.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ Λειαντικά Φύλλα, για εύκολη, γρήγορη και αποδοτική λείανση. Τελειοποιημένα, για γρήγορα αποτελέσματα κατα τις εργασίες λείανσης, με εξοικονόμηση υλικών, για να επιτύχετε σημαντικά καλύτερο φινίρισμα. Τα Φύλλα μπορούν να χωριστούν, διπλώνοντάς τα κατά μήκος της διάτρητης γραμμής, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μικρότερο τάκο λείανσης. Παράλληλα, η καινοτόμα Διάτρηση Πολλαπλών Οπών με μοτίβο V επιτρέπει την καλύτερη απομάκρυνση της σκόνης που δημιουργείται από την τριβή. Καθαρή τριβή σε ένα καθαρό φανοποιείο. Ταχύτητα - Απόδοση - Κερδοφορία.

 

 • Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

  Ένα σύστημα που προστατεύει την υγεία, χάρη στον έλεγχο της παραγόμενης σκόνης, στον έλεγχο των κραδασμών και στο προστατευτικό φρένο του ETC EC 150. Αποτελεί από μόνο του μια κατηγορία σε ό,τι αφορά τον χειρισμό.

  Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής>

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Λήψη καταλόγου  >

 • Σετ Ασφαλείας

  Το Σετ Ασφαλείας είναι σχεδιασμένο για εργασία σε περιοχές ευαίσθητες στις ξηρές σκόνες. Εξοπλισμένο με ένα πλαστικό, φλογοεπιβραδυντικό δοχείο, ελαχιστοποιεί τους κινδύνους πυρκαγιάς και έκρηξης.

  Σετ Ασφαλείας >

 • Εφαρμογή Ασταριού με μέγιστη αποδοτικότητα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα με το σύστημα 3M™ Accuspray™.

  Εφαρμογή Ασταριού με μέγιστη αποδοτικότητα>


Συνιστώμενα εργαλεία και εξαρτήματα για το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

Εργαλεία και Εξαρτήματα Festool Automotive Systems

Αγορά όλων των προϊόντων

3M™ Cubitron™ II Λειαντικά και Αξεσουάρ

Αγορά όλων των προϊόντων

3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
  3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

   

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL