Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

Εργαστείτε με γνώμονα την απόδοση και την ασφάλεια κατά την εργασία.

 


Το Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής με το ETS EC 150 αποδεικνύει ότι αποδίδει τα μέγιστα στην λείανση ενώ παράλληλα προστατεύει την υγεία και αυξάνει την ασφάλεια στην εργασία, χάρη στον έλεγχο της παραγόμενης σκόνης, στον έλεγχο των κραδασμών και στο προστατευτικό φρένο του. Αποτελεί απο μόνο του μια κατηγορία σε ό,τι αφορά τον χειρισμό. Ευέλικτο και ελαφρύ, διευκολύνει την εργασία ακόμη και με το ένα χέρι. Ο ανθεκτικός και οικονομικός ηλεκτροκινητήρας EC-TEC χωρίς καρβουνάκια καθιστά αυτό το επαγγελματικό ηλεκτρικό σετ προετοιμασίας την κινητήρια δύναμη της επιχείρησής σας.

Το σύστημα ψεκασμού Accuspray™ της 3M™ σας προσφέρει λιγότερη άχνα, μειωμένη κατανάλωση βαφής και τέλειες επιφάνειες. Συνεπώς, έχει ως αποτέλεσμα παραγωγικότερες διαδικασίες, πιο οικονομικές και ποιοτικότερες βαφές. Το διάφανο και αποσπώμενο ακροφύσιο μπεκ είναι εξαιρετικά εύκολο στον καθαρισμό. Έτσι, η εναλλαγή ανάμεσα στα διαφορετικά χρώματα βάσης και στα υλικά είναι ευκολότερη από ποτέ. Με αυτήν την καινοτομία, οι λείες επιφάνειες και το βέλτιστο πάχος των επιστρώσεων γίνονται μέρος της καθημερινότητάς σας. Η διαδικασία ψεκασμού με το ακροφύσιο ευθείας ρίψης σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο. Το ακροφύσιο είναι βολικό στο κράτημα και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Συνεπώς, διευκολύνει τη γρηγορότερη αλλαγή μεταξύ των υλικών που θέλετε να ψεκάσετε, χωρίς να χάνετε άσκοπα χρόνο.

 

 • Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος

  Απολαύστε υψηλή αποδοτικότητα στον χειρισμό με το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος, και χαμηλότερο κόστος με την χρήση πεπιεσμένου αέρα.

  Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος>

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Λήψη καταλόγου > 

 • Σετ Ασφαλείας

  Το Σετ Ασφαλείας είναι σχεδιασμένο για εργασία σε περιοχές ευαίσθητες στις ξηρές σκόνες. Εξοπλισμένο με ένα πλαστικό, φλογοεπιβραδυντικό δοχείο, ελαχιστοποιεί τους κινδύνους πυρκαγιάς και έκρηξης.

  Σετ Ασφαλείας>

 • Εφαρμογή Ασταριού με μέγιστη αποδοτικότητα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα με το σύστημα 3M™ Accuspray™.

  Εφαρμογή Ασταριού με μέγιστη αποδοτικότητα>


Συνιστώμενα εργαλεία και εξαρτήματα για το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

Εργαλεία και Εξαρτήματα Festool Automotive Systems

Αγορά όλων των προϊόντων

3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
  3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL