Σύστημα Φινιρίσματος Βαφής

Σετ Υψηλής Γυαλάδας

Με υψηλή ταχύτητα στην κορυφαία γυαλάδα.


Επιτύχετε το τέλειο φινίρισμα σε σχεδόν μηδενικό χρόνο. Το Σετ Υψηλής Γυαλάδας το κάνει αυτό εφικτό, για οποιοδήποτε σύστημα βαφής και οποιαδήποτε πολυπλοκότητα χρωματικών τόνων και αποχρώσεων. Η προτεινόμενη εργασία επιτρέπει άψογο αποτέλεσμα φινιρίσματος, με ελάχιστο κόπο. Και χάρη στη βέλτιστη οργάνωση του χώρου εργασίας, με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, εξοικονομείτε επίσης χρόνο στην τακτοποίηση των υλικών σας.

Πράσινο, κίτρινο, μπλε. Αυτά τα 3 χρώματα σας δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι θα πετύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα φινιρίσματος. Το Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση της 3Μ, αποτελείται από τις αλοιφές με το χαρακτηριστικό χρώμα στο καπάκι και απο τα αντίστοιχα σφουγγάρια και γούνες με κλείδωμα Quick Connect. Το σύστημα με την Χρωματική Κωδικοποίηση σας βοηθάει στην σωστή επιλογή χωρίς προβλήματα και διασφαλίζει ότι η κατάλληλη αλοιφή και το κατάλληλο σφουγγάρι γυαλίσματος θα χρησιμοποιηθούν σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα για καθαρή και ποιοτική εργασία.

 • 3M™ Trizact™ - Σταθερή Ομοιόμορφη Απόδοση.

  Με το 3M™ Trizact™, έχετε στα χέρια σας το λειαντικό που συντηρείται μόνο του και διατηρεί σταθερή ομοιόμορφη κοπή και βάθος γραμμών. Επίσης, σας βοηθά να επιτύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα φινιρίσματος στη διαδικασία γυαλίσματος.

  Σύστημα Φινιρίσματος Βαφής - Διαδικασία Γυαλίσματος (Trizact)>

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Λήψη καταλόγου > 

 • Φυλλάδιο

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα 3M Λειαντικά, τα καλύτερα λειαντικά στην κατηγορία τους, σε συνδυασμό με τα Ηλεκτρικά Εργαλεία Υψηλής Ποιότητας της Festool Automotive Systems.

  Λήψη φυλλαδίου  >

 • Διαδικασία Γυαλίσματος - Περιγραφή βήμα προς βήμα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία, βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα. Όλα είναι πιο εύκολα με το Σύστημα Γυαλίσματος με Χρωματική Κωδικοποίηση της 3M.

  Διαδικασία Γυαλίσματος - Περιγραφή βήμα προς βήμα>


3M™ Cubitron™ II Λειαντικά και Αξεσουάρ

Αγορά όλων των προϊόντων

3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
  3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
 • Hoop Ear Plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL