Σύστημα Επισκευής Αμαξώματος Αέρος

Σετ Λείανσης Αμαξώματος Αέρος

Λειαντικά Συστήματα για επαγγελματίες.
Επαγγελματικά αποτελέσματα για όσους αναζητούν την απόδοση, την ποιότητα και την οικονομία.

Έως και 30% χαμηλότερο ενεργειακό κόστος. Εντυπωσιακό. Εντυπωσιακό είναι, όμως, και το αποτέλεσμα της λείανσης. Το Σετ Λείανσης Αέρος για αμαξώματα ξεχωρίζει με τη χαμηλή χρήση πεπιεσμένου αέρα και τον υψηλό ρυθμό λείανσης και απόδοσης που προσφέρει. Λείανση με τον αποδοτικότερο τρόπο, για τέλεια αποτελέσματα.

Λείανση με κορυφαίες αξιολογήσεις. Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα. Ανεξάρτητα αν σας ενδιαφέρει η ταχύτητα ή η ανθεκτικότητα, το 3M™ Cubitron™ II χαρακτηρίζεται από κορυφαία απόδοση και στα δύο. Σε σχέση με άλλα προϊόντα υψηλής απόδοσης, εγγυάται βέλτιστη ποιότητα λείανσης, με τουλάχιστον δύο φορές μεγαλύτερη διάρκεια και ταχύτητα. Επίσης, με λιγότερο κόπο και με χαμηλότερη πίεση. Παραγωγικότητα στα χέρια σας, κερδοφορία στην τσέπη σας.

 

 • Ηλεκτρικό Σετ Λείανσης Αμαξώματος

  Το Total Automotive Sanding System είναι διαθέσιμο για τους φανοποιούς σε ηλεκτρική έκδοση που περιλαμβάνει το ROTEX RO 150.

  Ηλεκτρικό Σετ Λείανσης Αμαξώματος >

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Λήψη καταλόγου >

 • Λείανση με απόδοση χωρίς συμβιβασμούς - 3M™ Cubitron™ II

  Τα 3M™ Cubitron™ II επιτρέπουν μέγιστη απόδοση, διάρκεια και αφαίρεση υλικού με ελάχιστη ανάπτυξη θερμότητας. Με μόνο τέσσερις τυπικούς κόκκους λείανσης, μπορείτε να αποκτήσετε τέλειο αποτέλεσμα επισκευής.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Διαδικασία Λείανσης - Περιγραφή βήμα προς βήμα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα.

  Δείτε τη διαδικασία λείανσης βήμα προς βήμα


3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ G500 Σύστημα Προστασίας Προσώπου, 5V5F1H51, Κίτρινο
  3M™ G500 Σύστημα Προστασίας Προσώπου, 5V5F1H51, Κίτρινο
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά