Ηλεκτρικό Σύστημα Επισκευής Αμαξώματος

Ηλεκτρικό Σετ Λείανσης Αμαξώματος

Στόχος : H γρήγορη και αποδοτική αφαίρεση χρώματος

Το Ηλεκτρικό Σετ Λείανσης για Αμαξώματα που περιλαμβάνει το ROTEX RO 150, θα γίνει γρήγορα η πρώτη σας επιλογή. Εξαιρετική αφαίρεση υλικού κατά τη λείανση με χονδρό κόκκο Cubitron II, η οποία σας προσφέρει ως αποτέλεσμα την τέλεια καθαρή επιφάνεια σε γρήγορο χρόνο. Ένα πλήρες σετ, το οποίο σας βοηθά να εργάζεστε γρηγορότερα, χάρη στον μικρό χρόνο ρύθμισης και αποσυναρμολόγησής του, καθώς και την εύκολη αντικατάσταση του πάτου στήριξής του.

Το 3M™ Cubitron™ II δίνει πραγματικά τον ρυθμό. Χάρη στην εξαιρετικά καινοτόμο τεχνολογία του, είναι τουλάχιστον 30% πιο γρήγορο σε σχέση με άλλα προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επίσης, κλέβει τις εντυπώσεις με τα λεία και εξαιρετικά ομοιόμορφα αποτελέσματα λείανσης που προσφέρει. Επιπλέον, κατά τη λείανση με το 3M™ Cubitron™II, δεν αναπτύσσεται θερμότητα που βλάπτει το υλικό και τη δομή της επιφάνειας. Χωρίς τα συνηθισμένα αποτελέσματα της θερμότητας και τις σχετικές αλλαγές στη μεταλλική δομή, εγγυόμαστε πάντα ριζικά καλύτερες επισκευές στο αμάξωμα.
 

 • Σετ Λείανσης Αμαξώματος Αέρος

  Απολαύστε 30% χαμηλότερο ενεργειακό κόστος με το Σετ Λείανσης Αμαξώματος Αέρος που περιλαμβάνει το LEX 3 150.

   

  Σετ Λείανσης Αμαξώματος Αέρος>

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Λήψη καταλόγου>

 • Λείανση με απόδοση χωρίς συμβιβασμούς - 3M™ Cubitron™ II

  Τα 3M™ Cubitron™ II επιτρέπουν μέγιστη απόδοση, διάρκεια και αφαίρεση υλικού με ελάχιστη ανάπτυξη θερμότητας. Με μόνο τέσσερις τυπικούς κόκκους λείανσης, μπορείτε να αποκτήσετε τέλειο αποτέλεσμα επισκευής.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Διαδικασία Λείανσης - Περιγραφή βήμα προς βήμα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα.

  Δείτε τη διαδικασία λείανσης, βήμα προς βήμα.>


3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ G500 Σύστημα Προστασίας Προσώπου, 5V5F1H51, Κίτρινο
  3M™ G500 Σύστημα Προστασίας Προσώπου, 5V5F1H51, Κίτρινο
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων


  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL