Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος

Σετ Σημειακής Επισκευής

Κερδοφορία με ταχύτητα και ελάχιστο κόπο.

Πολλά μπορούν να γίνουν σε 90 λεπτά. Για παράδειγμα, η ολοκλήρωση των μικροεπισκευών. Με τη χρήση του Σετ Σημειακής Επισκευής, οι επισκευές με μέγεθος έως και 3,5 cm μπορούν να ολοκληρωθούν σε ελάχιστο χρόνο, με μόνο ένα σετ και ένα εργαλείο. Αυτή η γρήγορη διαδικασία τους αφήνει όλους ικανοποιημένους. Εσάς και τους πελάτες σας. Οι επιπλέον επιχειρηματικές ευκαιρίες που σας προσφέρει το Σετ Σημειακής Επισκευής, αυξάνουν την αποδοτικότητα και τα κέρδη σας.

Η επισκευή και η βαφή μικρών ζημιών είναι εργασίες που πραγματοποιούνται καθημερινά. Αυτό αυξάνει τη σημασία των συστημάτων και των εργαλείων για αυτές τις επισκευές, απαιτώντας να έχουν απόδοση και αποτελεσματικότητα. Με το Σύστημα Μικροεπισκευών, τα έξυπνα προϊόντα για την Επισκευή Πλαστικών, τα Λειαντικά με τεχνολογία Cubitron™ II και τα Προϊόντα Φινιρίσματος Βαφής, το Τμήμα Προϊόντων Αυτοκινήτου της 3M σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από λύσεις και προϊόντα, που εξασφαλίζουν ότι θα έχετε στα χέρια σας ό,τι χρειάζεσται για να ολοκληρώσετε με επιτυχία κάθε απαιτητική εργασία. Επιπλέον, όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το ίδιο μηχάνημα Festool. Το υψηλό επίπεδο απόδοσης αποτελεί ορόσημο σε ό,τι αφορά την απλοποίηση της εργασίας, με ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς.

 • Φυλλάδιο

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα 3M Λειαντικά, τα καλύτερα λειαντικά στην κατηγορία τους, σε συνδυασμό με τα Ηλεκτρικά Εργαλεία Υψηλής Ποιότητας της Festool Automotive Systems.

  Λήψη φυλλαδίου >

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Κατάλογος Προϊόντων >

 • Επισκευή SMART - Περιγραφή βήμα προς βήμα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για εύκολα βέλτιστα αποτελέσματα.

  Επισκευή SMART - Περιγραφή βήμα προς βήμα >

3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά όλων των προϊόντων
 • 3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
  3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Total Automotive Sanding System

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 3MCOLLISION.COM