Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

Σετ Ασφαλείας

Με ασφάλεια και απόδοση στον δρόμο της επιτυχίας.


Τα ξηρά και εκρηκτικά σωματίδια της σκόνης από τις εργασίες λείανσης δεν μένουν στην ατμόσφαιρα, αλλά συλλέγονται στο πλαστικό φλογοεπιβραδυντικό δοχείο του Σετ Ασφαλείας. Η σκούπα απορρόφησης ελαχιστοποιεί, χωρίς συμβιβασμούς, τον κίνδυνο πυρκαγιάς και έκρηξης, με αποτέλεσμα να προστατεύει εσάς, τους εργαζόμενους και το φανοποιείο σας. Αυτό το Σετ Ασφαλείας είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα οργάνωσης του χώρου εργασίας και υπόσχεται έως και 30% ταχύτερη εργασία.

Για κάθε επαγγελματία επισκευαστή, η 3M προσφέρει τα ιδανικά μέσα για την προστασία των εργαζομένων, σε συνδυασμό με το Σετ Ασφαλείας. Τα γυαλιά προστασίας, τα ωτοβύσματα και οι μάσκες αποτελούν μέρος της γκάμας των Μέσων Ατομικής Προστασίας, όπως ακριβώς και οι σειρές λειαντικών για ειδικά υποστρώματα, οι οποίες αποτρέπουν την δημιουργία συνθηκών που θα βλάψουν την επισκευή.

 

 • Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

  Ένα σύστημα που προστατεύει την υγεία, χάρη στον έλεγχο της παραγόμενης σκόνης, στον έλεγχο των κραδασμών και στο προστατευτικό φρένο του ETC EC 150. Αποτελεί από μόνο του μια κατηγορία σε ό,τι αφορά τον χειρισμό.

  Ηλεκτρικό Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής>

 • Κατάλογος Προϊόντων

  Δείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της 3M και της Festool Automotive Systems που αποτελούν το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης - Total Automotive Sanding System.

  Κατάλογος Προϊόντων>

 • Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος

  Απολαύστε υψηλή αποδοτικότητα στον χειρισμό με το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος, και χαμηλότερο κόστος με την χρήση πεπιεσμένου αέρα.

  Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής Αέρος>

 • Εφαρμογή Ασταριού με μέγιστη αποδοτικότητα

  Η γνώση της διαδικασίας είναι το βασικό στοιχείο στη βελτιστοποίηση και στην τυποποίηση των εργασιών. Ακολουθήστε τη διαδικασία βήμα προς βήμα, για βέλτιστα αποτελέσματα με το σύστημα 3M™ Accuspray™.

  Εφαρμογή Ασταριού με μέγιστη αποδοτικότητα>


Συνιστώμενα εργαλεία και εξαρτήματα για το Σύστημα Προετοιμασίας Βαφής

Εργαλεία και Εξαρτήματα Festool Automotive Systems

Αγορά όλων των προϊόντων

3M™ Μέσα Ατομικής Προστασίας

Αγορά προϊόντων
 • 3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
  3M™ SecureFit™ Γυαλιά Προστασίας SF201AF, Διαφανή
 • Hoop ear plugs
  Hoop ear plugs
 • 3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη
  3M™ Aura™ Μάσκα Σωματιδίων 06923+, FFP2, Με Βαλβίδα, Τρίπτυχη, Αναδιπλούμενη

 • Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL