Επισκόπηση της Συνεργασίας

Μια Παγκόσμια Στρατηγική Συνεργασία

Παρουσιάζουμε ένα από τα πιο αποδοτικά και ολοκληρωμένα συστήματα προετοιμασίας επιφάνειας και φινιρίσματος στον κλάδο της φανοποιίας και βαφής οχημάτων.

 • Τρία Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε


  Ζητήσατε μια εξαιρετικά αποδοτική λύση «όλα σε ένα», για την απορρόφηση της σκόνης. Ακούσαμε τις ανάγκες σας και με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης (Total Automotive Sanding System) στην παγκόσμια αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας και επισκευής οχημάτων. Ορισμένες σημαντικές γενικές πληροφορίες:

  1. Σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τη διαρκή ανάγκη για καθαρότερα, ασφαλέστερα, πιο αποδοτικά και πιο κερδοφόρα φανοβαφεία, το σύστημα συνδυάζει τα καλύτερα στην κατηγορία τους 3M™ Λειαντικά με τα εξαιρετικής ποιότητας Ηλεκτρικά Εργαλεία και τις Λύσεις Απορρόφησης Σκόνης της Festool Automotive Systems. Ιδού η δύναμη της συνεργασίας.

  2. Η Festool αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες και προσφέρει επαγγελματικές και σύγχρονες λύσεις στους τεχνίτες, πάνω από 90 χρόνια. Ως ειδική στη λείανση από το 1951 και στην απορρόφηση της σκόνης από το 1976, η Festool Automotive Systems κατασκευάζει ηλεκτρικά εργαλεία τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου.

  3. Η 3M, η οποία ιδρύθηκε το 1902, είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστικός ηγέτης, υπεύθυνος για 60.000 προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε οικίες, επιχειρήσεις, σχολεία και νοσοκομεία κ.α. Με ερευνητές και επιστήμονες σε ολόκληρο τον κόσμο, επιχειρηματική δραστηριότητα σε 70 χώρες και πωλήσεις σε 200 χώρες, η παγκόσμια ομάδα της 3M δεσμεύεται στη δημιουργία τεχνολογίας και προϊόντων που εξελίσσουν κάθε εταιρεία, αναβαθμίζουν κάθε σπίτι και βελτιώνουν κάθε ζωή. H 3M είναι η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη, για να δημιουργεί προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας. Το Τμήμα Προϊόντων Αυτοκινήτου της 3Μ δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον πλανήτη, υπηρετώντας τον κλάδο των επισκευών αυτοκινήτου με περισσότερες από 70 θυγατρικές. Το Τμήμα Προϊόντων Αυτοκινήτου της 3Μ διαθέτει βαθιά γνώση του κλάδου και ισχυρές σχέσεις με επαγγελματίες, στον τομέα των επισκευών φανοποιίας και των βαφών.

  Το Τμήμα Προϊόντων Αυτοκινήτου της 3Μ και η Festool Automotive Systems ανυπομονούν να κάνουν την καθοριστική διαφορά μαζί σας, να προσφέρουν στην τεχνογνωσία σας το καλύτερο, για να μπορείτε να αποδίδετε στο μέγιστο.

 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων


  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 3MCOLLISION.COM