Οφέλη για το Φανοποιείο

Τα Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων (Total Automotive Sanding System) σχεδιάστηκαν για να ικανοποιήσουν τη διαρκή ανάγκη για καθαρότερα, ασφαλέστερα, πιο αποδοτικά και πιο κερδοφόρα φανοποιεία & Βαφεία.

 • Οφέλη για το Φανοποιείο

  Από τους ειδικούς για τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

  Μέσω της συνεργασίας των δύο κορυφαίων εταιρειών, διαθέτουμε άμεσα πολλά προϊόντα για να ικανοποιήσουν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Για κάθε επιθυμία για τελειότητα, για την κατάκτηση κάθε πρόκλησης. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, που περιλαμβάνει από λύσεις σε Σετ έως πλήθος πρακτικών, έξυπνων, καινοτόμων και αποδοτικών προϊόντων όπως τα Λειαντικά και τα Προϊόντα Φινιρίσματος Βαφής της 3M.

  Για όλους εσάς που εργάζεστε σκληρά κάθε μέρα για να έχετε το φανοποιείο σας ως πρώτη επιλογή. Για εκείνους που πρέπει να εμπιστεύονται την ποιότητα των υλικών και των εργαλείων τους τόσο, όσο και τη δική τους τεχνογνωσία.

 • Από τα οφέλη στο κέρδος.

  Από τα οφέλη στο κέρδος.

  Οι τυποποιημένες και καλά σχεδιασμένες διαδικασίες εργασιών που σας προτείνουμε είναι ο καταλύτης για ταχύτατες και ποιοτικές επισκευές σε κάθε φανοβαφείο. Επιταχύνουν και απλοποιούν τις διαδικασίες επεξεργασίας επιφανειών και συμβάλλουν στην αποδοτική και ταχύτερη ολοκλήρωση οποιασδήποτε επισκευής. Αυτό φαίνεται ήδη με το μηχάνημα λείανσης της Festool και με τη νέα διαδικασία λείανσης. Μόνο τέσσερις κόκκοι λείανσης χωρίζουν τη ζημιά από το τέλειο αποτέλεσμα λείανσης. Απλές διαδικασίες, αναπαραγωγή αποτελεσμάτων – πολλά οφέλη.

 • Φροντίσαμε για όλα.

  Φροντίσαμε για όλα.

  Η υπηρεσία επισκευής εργαλείων ΕΓΓΥΗΣΗ all-inclusive αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Festool, όπως η ποιότητα και η αξιοπιστία. Αν δηλώσετε τα προϊόντα σας σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά, θα επωφεληθείτε από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα σας βοηθήσει να έχετε γρήγορα το εργαλείο πάλι σε λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εργαλείο είναι μια καλή, αλλά και ασφαλής επένδυση.


 • Total Automotive Sanding System

  Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Λείανσης (Total Automotive Sanding System) ενσωματώνει όλα τα πλεονεκτήματα των 3M™ Λειαντικών Υψηλής Ποιότητας, όπως:

   

  • Cubitron™ II Λειαντικά, που κόβουν 30% γρηγορότερα και διαρκούν τουλάχιστον δύο φορές περισσότερο από άλλα λειαντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
  • Trizact™ Λειαντικά για πιο λεπτό και πιο ομοιόμορφο φινίρισμα.
  • Perfect-it™ Σύστημα Φινιρίσματος Βαφής, σχεδιασμένο για γρήγορο, υψηλής στιλπνότητας φινίρισμα, χωρίς στροβιλισμούς και "αράχνες".

   


 • Οφέλη για το Φανοποιείο

  Υγεία + Ασφάλεια

   

  • Σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια του τεχνικού.
  • Ενσωματωμένο σύστημα απορρόφησης, για μείωση της σκόνης.
  • Αντιστατικός σωλήνας IAS.
  • Εργονομικός, αντιολισθητικός σχεδιασμός εργαλείου.
  • Προστατευτικό φρένο, για λιγότερες ελεύθερες περιστροφές του εργαλείου.
  • Βελτιώνει την καθαριότητα του φανοποιείου.

   


 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της φανοποιίας και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών στην επισκευή οχημάτων Τα καλύτερα στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα 3M™ Cubitron™ II Λειαντικά, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 3MCOLLISION.COM