Καθαρότερο Φανοποιείο. Ταχύτερα Κέρδη.
View Video

Ολοκληρωμένα Επαγγελματικά Συστήματα για κάθε επισκευή.

Με τη συνεργασία των δύο εταιρειών δημιουργούνται περισσότερα οφέλη για αυτούς που χρησιμοποιούν καθημερινά τα προϊόντα για τις επισκευές. Για εσάς, τους επαγγελματίες.

Το Τμήμα Προϊόντων Αυτοκινήτου της 3Μ και η Festool Automotive Systems συνδυάζουν τέλεια τις εκτεταμένες σειρές των προϊόντων τους. Υψηλής ποιότητας τεχνολογίες εργαλείων, λειαντικών και προϊόντων φινιρίσματος που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις καθημερινές σας ανάγκες, ώστε να δίνουν λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις για ταχύτητα, απόδοση, ευκολία και οικονομία.

Αυτό δημιουργεί και φέρνει στην αγορά ένα εντελώς νέο πρότυπο ως προς την ποικιλία και την αποδοτικότητα των προϊόντων, που ταιριάζει απόλυτα με τα σύγχρονα συστήματα επισκευής αυτοκινήτων.

Όταν οι εργασίες γίνονται με τον ίδιο αποδοτικό τρόπο, τότε δημιουργούνται οι συνθήκες που βοηθούν στη μείωση του κόστους και διευκολύνουν την εξαιρετική ποιότητα μέσω αξιόπιστων διαδικασιών.

Οικοδομήστε την επιτυχία σας με θεμέλιο τα συστήματά μας.

Από τους ειδικούς, για τους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτουμε πολλές λύσεις και προϊόντα, που ικανοποιούν ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις σας. Μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, η οποία περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις σε Σετ εργαλείων και πλήθος από 3M™ Λειαντικά και Προϊόντα Φινιρίσματος Βαφής.

Από τα οφέλη στο κέρδος.

Οι προτεινόμενες στανταρισμένες διαδικασίες επισκευής (SOP) επιταχύνουν τις εργασίες σε κάθε φανοποιείο. Απλοποιούν τις διαδικασίες επεξεργασίας επιφανειών και συμβάλλουν στην αποδοτική και ταχύτερη ολοκλήρωση οποιασδήποτε επισκευής. Απλές διαδικασίες, αναπαραγωγή επιτυχημένων επισκευών – ταχύτητα, απόδοση, κερδοφορία.

Φροντίσαμε για όλα.

Η υπηρεσία επισκευής εργαλείων SERVICE all-inclusive αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Festool, όπως η ποιότητα και η αξιοπιστία. Αν δηλώσετε τα προϊόντα σας σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά, θα επωφεληθείτε από ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και θα σας βοηθήσει να έχετε γρήγορα το εργαλείο πάλι σε λειτουργία. Αυτό σημαίνει ότι κάθε εργαλείο είναι μια καλή, αλλά και ασφαλής επένδυση.

 • Total Automotive Sanding System

  Γνωρίστε τη Διαφορά.

  Αποδοτικότητα + Κερδοφορία : Η βελτιωμένη απορρόφηση της σκόνης, η απόδοση των λειαντικών και η οργάνωση της θέσης εργασίας, μπορούν να σας βοηθήσουν στη αποδοτική επισκευή. Στην μείωση των επιδιορθώσεων και του χαμένου χρόνου, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την κερδοφορία σας.

  Υγεία + Ασφάλεια: Το σύστημα είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια του τεχνικού και χαρακτηρίζεται από βελτιωμένη εργονομία. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία.

Εφαρμογές Αυτοκινήτου

SERVICE all-inclusive

Γνωρίστε την υπηρεσία SERVICE all-inclusive

Δηλώστε τα εργαλεία της Festool Automotive Systems, για να επωφεληθείτε από ένα κορυφαίο πακέτο υπηρεσιών και υποστήριξης. Στα οφέλη συμπεριλαμβάνονται εγγύηση γρήγορης επισκευής, ολοκληρωμένη εγγύηση 36 μηνών και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε την υπηρεσία SERVICE all-inclusive τώρα.

Παρουσίαση Βίντεο


 • Με τη δύναμη της Festool Automotive Systems

  Ολοκληρωμένα Συστήματα για τις Επισκευές Οχημάτων

  Η 3M και η Festool Automotive Systems δημιούργησαν μια παγκόσμια στρατηγική συνεργασία, για να εξυπηρετούν καλύτερα τον κλάδο της επισκευής οχημάτων και για να προσφέρουν στους επαγγελματίες αποδοτικά και παραγωγικά συστήματα για την επεξεργασία επιφανειών και το φινίρισμα βαφών. Τα κορυφαία στην κατηγορία τους, καινοτόμα λειαντικά της 3M, όπως τα Λειαντικά 3M™ Cubitron™ II, είναι πλέον διαθέσιμα σε συνδυασμό με τα εξαιρετικής ποιότητας εργαλεία προετοιμασίας επιφανειών της Festool Automotive Systems, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών τριβείων και των τριβείων αέρος, των αλοιφαδόρων και των πάτων στήριξης, των συσκευών αναρρόφησης (σκούπες) και των σταθμών εργασίας για την προετοιμασία επιφανειών.

  ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ FESTOOL

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 3MCOLLISION.COM


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά