3Μ Τηλεπικοινωνίες

webLoaded = "false"
 • Στις 4 Ιουνίου 2018, η 3Μ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πώλησης ουσιαστικά ολόκληρου του Τμήματος Τηλεπικοινωνιακών Προϊόντων στην εταιρεία Corning Incorporated.Τα προϊόντα στεγανοποίησης ομοαξονικών καλωδίων για ασύρματα δίκτυα και τα φιλμ απόκρυψης κεραιών εξαιρέθηκαν από την πώληση και μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ηλεκτρολογικών Προϊόντων της 3Μ. Η 3Μ θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτή την ιστοσελίδα για μία αρχική μεταβατική περίοδο. Αφού παρέλθει αυτή η περίοδος, θα υπάρχει ανακατεύθυνση στη σελίδα της Corning

Γυναίκα που κρατά κινητό τηλέφωνο
Κάνουμε μεγαλύτερα βήματα για να σας βοηθήσουμε να "μικρύνετε" τις αποστάσεις στην επικοινωνία.

Αγορές Τηλεπικοινωνιών

Βελτιώνουμε τα δίκτυα και ενισχύουμε τη διασύνδεση σε όλο τον κόσμο.

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύσσουμε τις τηλεπικοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στο σπίτι (FTTH) έως τα ασύρματα δίκτυα, συνδέουμε προϊόντα, ανθρώπους και εταιρείες, συνδυάζοντας τις δυνατότητες που έχουν οι 46 τεχνολογικές μας πλατφόρμες με σκοπό να δημιουργούμε καινοτομίες με επίκεντρο τον πελάτη. Στο πλαίσιο αυτού του ολοένα μεταβαλλόμενου κλάδου, οι τεχνολογίες μας αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται, εγκαθίστανται, προστατεύονται και συντηρούνται τα δίκτυα. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας ...ρωτήστε μας! Μπορούμε να βοηθήσουμε!

 

 • Βελτιώνουμε τα δίκτυα και ενισχύουμε τη διασύνδεση σε όλο τον κόσμο.

  Καθώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε στηρίζεται ολοένα και περισσότερο στη διασύνδεση, χρειαζόμαστε ακόμα πιο αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις επικοινωνίας παγκοσμίου επιπέδου. Χρειαζόμαστε λύσεις για τα μελλοντικά προβλήματα των τηλεπικοινωνιών, σήμερα. Αυτό ακριβώς κάνει η 3M. Οι σύνδεσμοι και τα περιβλήματα οπτικών ινών επιτρέπουν την ταχύτερη εγκατάσταση δικτύων.

  Οι κορυφαίες βιομηχανικές κόλλες κάνουν την αναβάθμιση των κτιρίων με ευρυζωνικές υπηρεσίες ακόμα πιο εύκολη. Από την προστασία κεραιών ασύρματης επικοινωνίας από τις καιρικές συνθήκες μέχρι την προστασία σημαντικών data centres με συστήματα πυρόσβεσης χωρίς νερό, οι τεχνολογίες μας αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται, εγκαθίστανται, προστατεύονται και συντηρούνται τα δίκτυα — η 3M βελτιώνει τα τοπικά και παγκόσμια δίκτυα τηλεπικοινωνιών σήμερα, για το μέλλον. Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη για γρήγορο internet.

  Γυαλί καθαρού πυριτίου με βισκοελαστικό αφρό… Εφαρμοσμένο σε εξαρτήματα για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση ευρυζωνικού δικτύου υψηλής ταχύτητας- παντού!

  Δείτε εδώArrow

 • Η επιστήμη της 3Μ εφαρμοσμένη
  στη ζωή μας ™.

  Η επιστήμη βρίσκεται στην καρδιά όλων μας των προσπαθειών.

  Μάθετε περισσότερα Arrow

Η εξειδίκευση της 3Μ στις Αγορές Τηλεπικοινωνιών

 • Στη 3Μ, είμαστε ειδικοί να αναπτύσσουμε τις τηλεπικοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την εγκατάσταση της οπτικής ίνας στο σπίτι (FTTH) έως τα ασύρματα δίκτυα, σας βοηθάμε να δημιουργήσετε τα συστήματα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Σε αυτόν τον ταχύτατα μεταβαλλόμενο κλάδο, παρέχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκευής, διανομής και τεχνολογικής εξειδίκευσης προκειμένου να κάνουμε το video streaming ακόμα ταχύτερο, τις κεραίες ασύρματου δικτύου ακόμα πιο ισχυρές και τις τηλεπικοινωνίες στον χώρο εργασίας ακόμα πιο εύκολες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά