1. Προϊόντα Scotch-Brite™
 2. Έξυπνες Συμβουλές
 3. Συμβουλές για Γιορτές Χωρίς Άγχος
Συμβουλές για Γιορτές Χωρίς Άγχος

Συμβουλές για Γιορτές Χωρίς Άγχος

 • Παρόλο που οι γιορτές είναι η «ωραιότερη εποχή του χρόνου», καμιά φορά γίνονται πολύ αγχωτικές. Τα δώρα, οι οικογενειακές συγκεντρώσεις και οι διάφορες προσκλήσεις μπορεί να δημιουργήσουν στρες. Όμως, τίποτε δεν είναι περισσότερο αγχωτικό από την ευθύνη της οικοδέσποινας. Μην αγχώνεστε για πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να ελέγξετε! Δεν μπορείτε να καθορίσετε, για παράδειγμα, τι θα ειπωθεί στο γιορτινό τραπέζι, όμως μπορείτε να βάλετε τις βάσεις για την επιτυχία σε ό,τι αφορά το σπίτι.

  Ένα Καθαρό Σπίτι, Γεμάτο Ζωή, είναι η μεγαλύτερη πηγή ευτυχίας, τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε το σπίτι σε τάξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη μεγάλη βραδιά και έχετε μόλις βάλει τα θεμέλια για μια αξέχαστη νύχτα. Τα Προϊόντα Scotch-Brite™ μοιράζονται μαζί σας μερικές συμβουλές και κόλπα, ώστε να ετοιμάσετε το σπίτι για τις γιορτές, μειώνοντας παράλληλα το άγχος της βραδιάς:

 • Βάλτε προτεραιότητες:

  Καθαρίστε πρώτα τα δωμάτια που χρησιμοποιούνται λιγότερο, καθώς θα παραμείνουν καθαρά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, τακτοποιήστε και καθαρίστε τα δωμάτια που χρησιμοποιούνται περισσότερο και είναι πιο κοντά στο σαλόνι ή την τραπεζαρία. Πριν έρθουν οι καλεσμένοι σας, μπορείτε να πάτε ξανά στα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε πολύ, για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα της τελευταίας στιγμής.

 • Διπλό καθήκον:

  Σύμφωνα με μια έρευνα των Προϊόντων Scotch-Brite, το 80% των συμμετεχόντων μπορεί να αποφύγει να μαγειρέψει μια συνταγή, γιατί το καθάρισμα μετά φαντάζει πολύ δύσκολο. Για να μην κάνετε το ίδιο, χρησιμοποιήστε προϊόντα καθαρισμού που έχουν διπλή αποτελεσματικότητα και κάνουν τη δύσκολη δουλειά για εσάς.Το Σφουγγάρι EXTREME έχει περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και γι' αυτό αφαιρεί δύσκολα, καμένα υπολείμματα, χωρίς να χρειάζεται επίμονο μούλιασμα. Έχει εξαιρετικά δυνατό συρματάκι και μεγάλη διάρκεια που θα σας καταπλήξει!

 • Mια απρόσμενη λύση:

  Σε ένα τραπέζι με πολύ κόσμο, αναπόφευκτα κάποιος μπορεί να ρίξει ένα ποτήρι ή ένα πιάτο στο πάτωμα. Χρησιμοποιήστε έναν αποχνουδωτή, για να μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά και τα θραύσματα που η ηλεκτρική σκούπα δεν μπορεί.

 • Λύσεις με Λεμόνι:

  Ο κάδος απορριμμάτων χρησιμοποιείται πολύ κατά την περίοδο των γιορτών, λόγω του πλυσίματος των βρόμικων πιάτων και της προετοιμασίας του φαγητού. Για να μειώσετε τις οσμές, χρησιμοποιείτε τις Σακούλες Απορριμμάτων Colori που έχουν υπέροχο άρωμα λεμόνι.

 • Μείνετε μαζί μας:

  Αν έχετε καλεσμένους που θα κοιμηθούν σπίτι σας, δώστε στο κρεβάτι τους μια περιποίηση γεμάτη αγάπη. Πριν βάλετε τα σεντόνια, περάστε με ηλεκτρική σκούπα το στρώμα και ψεκάστε το με λίγο αιθέριο έλαιο λεβάντας, που βοηθάει στη χαλάρωση. Βεβαιωθείτε πως έχετε αφρατέψει τα μαξιλάρια και έχετε αφήσει τα παράθυρα ανοιχτά τουλάχιστον για μια ώρα μέσα στην ημέρα, για να γεμίσει το δωμάτιο με ζωντάνια.

 • Κρατήστε τα σκουπιδάκια έξω:

  Βάλτε χαλάκια μέσα και έξω από την πόρτα της εισόδου, για να κρατήσετε τα φύλλα, τη σκόνη και τα μικρά σκουπιδάκια έξω από το σπίτι. Μπορείτε ακόμη να βάλετε μια ραφιέρα παπουτσιών στην είσοδο του σπιτιού, για να τοποθετούν οι επισκέπτες τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι. Αυτό θα εμποδίσει τους επισκέπτες να φέρουν μέσα στο σπίτι σκουπιδάκια όπως σκόνη, βρομιά ή και αλλεργιογόνα.

 • Βοήθεια του Κοινού:

  Όταν η οικογένεια ή οι φίλοι σας ρωτούν αν μπορούν να κάνουν κάτι για να σας βοηθήσουν, δεχθείτε την προσφορά τους. Δεν είναι ντροπή να τους ζητήσετε να φέρουν ένα μπουκάλι κρασί, να στήσουν ένα ορεκτικό στην πιατέλα ή να έρθουν μια ώρα νωρίτερα για να βοηθήσουν στις τελευταίες ετοιμασίες.

όλο_το_σπίτι καλεσμένοι σφουγγάρι_extreme
TAGS
  Ακολουθήστε τα Προϊόντα Scotch-Brite™
  Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
  Αλλαγή Τοποθεσίας
  Ελλάδα - Ελληνικά