Άρωμα Φρεσκάδας

Άρωμα Φρεσκάδας

 • Για να μυρίζει το σπίτι σας καθαριότητα και φρεσκάδα, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω απλά υλικά που βρίσκονται στο ντουλάπι σας και απομακρύνετε τα βακτήρια ή τα μικρόβια που προκαλούν οσμές.

Έξυπνες Λύσεις Στο Ντουλάπι Σας

 • Λεμόνι

  Ο χυμός λεμονιού μπορεί να απομακρύνει τα βακτήρια που προκαλούν οσμές στον φούρνο των μικροκυμάτων.
  Πώς χρησιμοποιείται: Βάλτε μια παχιά φέτα λεμόνι επάνω σε χαρτί κουζίνας, τοποθετήστε τη στον φούρνο μικροκυμάτων και ανάψτε τον για ένα με δύο λεπτά.

Λεμόνι
 • Χλωρίνη

  Η χλωρίνη μπορεί να απομακρύνει τις οσμές μούχλας από το πλυντήριό σας.
  Πώς χρησιμοποιείται: Βγάλτε όλα τα ρούχα από το πλυντήριο και βάλτε το να δουλέψει σε ένα πρόγραμμα που ζεσταίνει το νερό μαζί με ½ φλιτζάνι χλωρίνη.

Χλωρίνη
 • Λάδι Λεβάντας

  Το λάδι λεβάντας αποτελεί ένα φυσικό αντισηπτικό και αποσμητικό που μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση φρεσκάδας στο σπίτι σας.
  Πώς χρησιμοποιείται: Αναμείξτε λάδι λεβάντας και διφθοριούχο νάτριο (βόραξ), ψεκάστε το χαλί και αφήστε το για λίγα λεπτά. Κατόπιν, σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα.

Λάδι Λεβάντας
 • Μαγειρική Σόδα

  Η μαγειρική σόδα βοηθάει στον περιορισμό των οσμών που προκαλούν τα κατοικίδια, εξουδετερώνοντας τα οξέα που προξενούν τις μυρωδιές.
  Πώς χρησιμοποιείται: Πασπαλίστε με μαγειρική σόδα τα σημεία στα οποία συνηθίζουν να κάθονται τα κατοικίδια σας, αφήστε τη για μισή ώρα και έπειτα σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα.

Μαγειρική Σόδα
όλο_το_σπίτι
TAGS
  Ακολουθήστε τα Προϊόντα Scotch-Brite™
  Οι μάρκες που αναφέρονται παραπάνω αποτελούν εμπορικά σήματα της 3M.
  Αλλαγή Τοποθεσίας
  Ελλάδα - Ελληνικά