Μυστικά για τις Ταινίες

Μυστικά για τις Ταινίες

Μάθετε τις βασικές διαφορές ανάμεσα στις ταινίες και πάρτε ιδέες για τη χρήση των ταινιών με μοναδικούς τρόπους, έτσι ώστε να λύνετε καθημερινά προβλήματα.

Μυστικά για τις Ταινίες

Βασικές Πληροφορίες για τις Ταινίες: Ποια είναι η διαφορά τους;

Η σωστή εκτέλεση μιας εργασίας αρχίζει πάντα με τα κατάλληλα εργαλεία. Κάθε μία από τις ταινίες μας είναι σχεδιασμένη για μια συγκεκριμένη σειρά εφαρμογών. Μην αφήσετε τη λάθος ταινία να μπει εμπόδιο στην ολοκλήρωση του έργου σας.

 • Οι Διάφανες Ταινίες είναι ταινίες γενικής χρήσης, οι οποίες είναι ιδανικές για κατασκευές, επιδιορθώσεις και στερεώσεις ελαφριών αντικειμένων. Κόβονται εύκολα και αφαιρούνται ομαλά από το ρολό.


 • Επιδιορθώστε ένα σπασμένο κορδόνι με την Ταινία Scotch® Crystal

  Επιδιορθώστε Ξεφτισμένα Κορδόνια

  Αν πρέπει να αντικαταστήσετε το πλαστικό ή το μεταλλικό άκρο του κορδονιού σας, μην ψάξετε κάτι άλλο πέρα από την Ταινία Scotch® Crystal. Απλά τυλίξτε την Ταινία γύρω από το κομμάτι του κορδονιού που έχει ξεφτίσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ταινία Washi ή την Ταινία Διακόσμησης για να προσθέσετε το προσωπικό σας στιλ στα κορδόνια σας και να τους χαρίσετε μια χρωματική πινελιά.


 • Καθαρίστε το πληκτρολόγιό σας με την Ταινία Scotch® Magic™

  Καθαρίστε το Πληκτρολόγιό σας

  Δεν χρειάζεστε πεπιεσμένο αέρα για να καθαρίσετε το πληκτρολόγιό σας, απλώς σύρετε μια λωρίδα Ταινίας Scotch® Magic™ ανάμεσα από τα πλήκτρα για να τραβήξει τη σκόνη και τους ρύπους.


Τακτοποιήστε Λουλούδια με Ταινία Scotch®

Δημιουργήστε όμορφες συνθέσεις με την Ταινία Scotch® Magic™

 • Μετατρέψτε τα βάζα στο σπίτι σας με την Ταινία Scotch® Magic™ Χρησιμοποιώντας λωρίδες ίδιου μήκους, δημιουργήστε ένα πλέγμα με ίσα κενά στην κορυφή του βάζου (αν και το βάζο της εικόνας είναι τετραγωνισμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στρογγυλά βάζα).

 • Έπειτα, απλώς τοποθετήστε τα λουλούδια σας στα κενά ανάμεσα στις λωρίδες της ταινίας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα λουλούδια θα παραμένουν στη θέση τους, χωρίς να χρειάζεται να τα στερεώσετε μεταξύ τους ή να γεμίσετε το βάζο με σφουγγάρι.


Πληροφορίες για το Σχεδιασμό των Βάσεων Ταινίας
 • Πληροφορίες για το Σχεδιασμό των Βάσεων Ταινίας

  Η κλασική Βάση Ταινίας είναι τόσο παγιωμένη, που ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της περνούν απαρατήρητα. Η Scotch® C-38 Βάση Ταινίας είναι σχεδιασμένη για να συγκρατεί διάφορους τύπους ταινιών και περιλαμβάνει μια αντιολισθητική και βαριά βάση, ώστε να επιτρέπει τη χρήση με το ένα χέρι. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων.


Το γνωρίζατε;
Η Ταινία Scotch® έχει χρησιμοποιηθεί για να καλύψει μικρές ρωγμές σε αυγά από περιστέρια και γαλοπούλες, έτσι ώστε να τα προστατέψει μέχρι να εκκολαφθούν.

Προϊόντα που Χρησιμοποιήθηκαν


Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης

 • Δείτε τις διάφανες ταινίες μας για να επιδιορθώσετε σχισίματα, να στερεώσετε φωτογραφίες ή να ομορφύνετε τα δώρα σας. Κάθε μία είναι σχεδιασμένη για να επιλύει συγκεκριμένα προβλήματα – βρείτε την ταινία που είναι σχεδιασμένη για το έργο σας.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Τα 3M, Scotch®, Magic και το καρό σήμα είναι εμπορικά σήματα της 3Μ.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά