Τα Βασικά για το Τύλιγμα Δώρων

Τα Βασικά για το Τύλιγμα Δώρων

Ένα σεμινάριο εξειδίκευσης στο τύλιγμα των δώρων, από την επιλογή της ταινίας έως τη δημιουργία της δικής σας γωνιάς τυλίγματος δώρων στο σπίτι σας.

Scotch® Διάφανη Ταινία και Ταινία Συσκευασίας Δώρου

Τα Βασικά για το Τύλιγμα των Δώρων: Σύγκριση Διάφανης Ταινίας και Ταινίας Συσκευασίας Δώρου

 • Δεν είναι όλες οι ταινίες ίδιες. Το τύλιγμα των δώρων είναι μια εργασία στην οποία, κατά πάσα πιθανότητα, η ταινία θα φαίνεται και η αισθητική παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα υλικά τα οποία χρησιμοποιείτε και να γνωρίζετε και τον τρόπο με τον οποίο θα επηρεάσουν την εμφάνιση του τελικού προϊόντος. Η Scotch® Crystal Ταινία είναι ανθεκτική και εύκολη στην κοπή και στο χειρισμό. Φαίνεται διάφανη στο ρολό, με ένα γυαλιστερό φινίρισμα και θα ξεχωρίζει επάνω στο χαρτί περιτυλίγματος.

 • Η Scotch® Ταινία Συσκευασίας Δώρου είναι σχεδιασμένη με ένα μοναδικό σατινέ φινίρισμα, που ενσωματώνεται σχεδόν πλήρως στα χαρτιά περιτυλίγματος με γυαλιστερό ή λαμπερό φινίρισμα. Η Scotch® Ταινία Συσκευασίας Δώρου είναι ανθεκτική και είναι σχεδόν αόρατη στις συσκευασίες, προσφέροντας έτσι ένα άψογο φινίρισμα. Ο γενικός κανόνας είναι: Η Scotch® Διάφανη Ταινία χρησιμοποιείται για γυαλιστερό φινίρισμα, η Scotch® Ταινία Συσκευασίας Δώρου χρησιμοποιείται όταν θέλετε η ταινία να μην φαίνεται.

  Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις Διάφανες Ταινίες μας..

   


 • Ταινία Διπλής Όψης

  Συμβουλή από τους Ειδικούς

  Αν δεν θέλετε να φαίνεται καθόλου η ταινία στα δώρα σας, πρέπει να επιλέξετε τη Scotch® Ταινία Διπλής Όψης. Διαθέτει κόλλα και στις δύο πλευρές της, έτσι ώστε να μπορείτε να τραβήξετε την άκρη του χαρτιού περιτυλίγματος από πάνω της και να την καλύψετε τελείως. Η Ταινία Διπλής Όψης μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε πιο χοντρά χαρτιά περιτυλίγματος, όπως είναι το χειροποίητο, το πιο ακατέργαστο χαρτί, το χαρτί συσκευασίας ή και σε λεπτότερο χαρτί, όπως τα υφασμάτινα, που μπορεί να στραβώνουν με την ταινία και να χαλάνε την τέλεια γραμμή στις άκρες του.

Τύλιγμα Δώρων με Παράξενο Σχήμα – Βήμα 1 και 2

Τύλιγμα Δώρων με Παράξενο Σχήμα

 • Βήμα 1

  Αρχικά μετρήστε τις διαστάσεις του αντικειμένου για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χαρτί.

 • Βήμα 2

  Διπλώστε προσεκτικά το χαρτί για να ενσωματώσετε τις παράξενες γωνίες, χωρίς να τσακίζετε το χαρτί περιτυλίγματος.

Τύλιγμα Δώρων με Παράξενο Σχήμα – Βήμα 3 και 4
 • Βήμα 3

  Χρησιμοποιήστε λωρίδες από χαρτόνι, υλικά προστασίας συσκευασιών ή ύφασμα στα αιχμηρά σημεία, για να αποφύγετε σκισίματα στο χαρτί περιτυλίγματος.

 • Βήμα 4

  Μόλις είστε έτοιμοι να κολλήσετε την ταινία, κόψτε το χαρτί που περισσεύει για να ολοκληρώσετε το περιτύλιγμα του δώρου.

Πώς να γίνετε ειδικοί στο Τύλιγμα των Δώρων

Πώς να γίνετε ειδικοί στο Τύλιγμα των Δώρων

 • Κάντε το τύλιγμα των δώρων στις γιορτές πιο αποτελεσματικό ή προετοιμαστείτε για τυλίγματα δώρων όλο το χρόνο. Τώρα που κατέχετε πλέον τις βασικές τεχνικές τυλίγματος δώρων, σκεφτείτε το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής σας γωνιάς τυλίγματος δώρων μέσα στο σπίτι. Το τύλιγμα είναι πάντα πιο εύκολο όταν έχετε ό,τι χρειάζεστε οργανωμένο σε ένα μέρος.

 • Αν διαθέτετε ήδη χώρο για κατασκευές, μπορεί να γίνει εύκολα ένα γραφείο τυλίγματος δώρων με ορισμένες απλές μετατροπές, όπως η τοποθέτηση βαριών βάσεων για χαρτιά περιτυλίγματος, η προσθήκη βάσεων πολλαπλών ταινιών και η δημιουργία αποθηκευτικού χώρου για διακοσμητικά στοιχεία, όπως φιόγκοι και κορδέλες.

Προϊόντα που Χρησιμοποιήθηκαν

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης

 • Δείτε τις διάφανες ταινίες μας για να επιδιορθώσετε σχισίματα, να στερεώσετε φωτογραφίες ή να ομορφύνετε τα δώρα σας. Κάθε μία είναι σχεδιασμένη για να επιλύει συγκεκριμένα προβλήματα – βρείτε την ταινία που είναι σχεδιασμένη για το έργο σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Τα 3M, Scotch®, Magic και το καρό σήμα είναι εμπορικά σήματα της 3Μ.
Αλλαγή Τοποθεσίας
Ελλάδα - Ελληνικά