Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις


Διάφανη Ταινία


Ταινία Συσκευασίας

  • Γιατί υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη Ταινίας Συσκευασίας;
    Κάθε μία από τις Ταινίες Συσκευασίας μας είναι σχεδιασμένη για συγκεκριμένο σκοπό. Για παράδειγμα, η Έξτρα Δυνατή Ταινία Συσκευασίας Scotch® για Αποστολές είναι εξαιρετικά ισχυρή για να διατηρεί τα δέματα άθικτα κατά τη μεταφορά, ενώ η Ανθεκτική Ταινία Συσκευασίας Scotch® για Μεταφορές και η Ταινία Αποθήκευσης διαθέτουν μια μοναδική κόλλα ανθεκτική στην ακτινοβολία UV και είναι ιδανικές για μακροχρόνια αποθήκευση σε υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες.
  • Οι Ταινίες Συσκευασίας Scotch® αντέχουν σε μέτρια υγρασία για σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι σχεδιασμένες για να αντέχουν την παρατεταμένη έκθεση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.
  • Επειδή διαθέτουν εξαιρετικά ισχυρές κόλλες, οι Ταινίες Συσκευασίας ενδέχεται να αφήσουν υπολείμματα μετά την αφαίρεσή τους. Ίσως να είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ταινία μασκαρίσματος.
  • 1: Αφαιρέστε τον πυρήνα της παλιάς ταινίας. Τοποθετήστε το νέο ρολό ταινίας στο μεγάλο κύλινδρο και πιέστε προς τα κάτω μέχρι το τέρμα. Βεβαιωθείτε ότι όταν ξετυλίγετε την ταινία, η πλευρά με την κόλλα βρίσκεται προς τα κάτω. 2: Τραβήξτε την ταινία πάνω από τη γραμμή καθοδήγησης – κοντά στη λαβή – και κάτω από το δεύτερο, μικρότερο, κύλινδρο. Ορισμένες βάσεις για ταινία έχουν εκεί μια μπάρα με ελατήριο. Σε αυτήν την περίπτωση, κρατήστε τη μπάρα προς τα πίσω για να περάσετε πιο εύκολα την ταινία. 3: Τραβήξτε την ταινία προς το οδοντωτό άκρο. 4: Κολλήστε!
  • Όχι. Το χρώμα της Ταινίας δεν έχει καμία σημασία. Τα πιο συνηθισμένα χρώματα για τις Ταινίες Συσκευασίας είναι το διαφανές, το υπόλευκο και το καφέ. Πολλές είναι διάφανες αφού εφαρμοστούν, έτσι ώστε να είναι ευκρινής η γραφή επάνω τους, όπως οι ετικέτες αποστολής.

Κόλλα


Ψαλίδια


Βάσεις για Ταινία