Οριζόντια Σήμανση

 • Οριζόντια Σήμανση

  Διατηρούμε την ορατότητα στους δρόμους ημέρα και νύχτα, στη βροχή και στον ήλιο.

  Ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων είναι τρεις φορές μεγαλύτερος σε υγρές, βροχερές ή σκοτεινές συνθήκες. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα για να χάσουν τη φωτεινότητά τους οι οριζόντιες σημάνσεις, αφού τα επιφανειακά νερά ανατρέπουν την αντανακλαστικότητά τους, κάνοντας την ήδη δύσκολη οδήγηση ακόμη πιο απαιτητική.

  Ο σχεδιασμός των Ταινιών της 3M διατηρεί τις οριζόντιες σημάνσεις πιο φωτεινές, ακόμη και σε βροχερές και σκοτεινές συνθήκες. Η σειρά Σημάνσεων Παντός Καιρού της 3M παρέχει ανώτερη αντανακλαστική απόδοση σε υγρές και στεγνές συνθήκες, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές οριζόντιες σημάνσεις. Μοναδικά οπτικά στοιχεία αψηφούν τις συνηθισμένες επιπτώσεις του νερού και συνεχίζουν να παρέχουν υψηλή ορατότητα στους οδηγούς, ακόμη και σε σκοτεινούς, βρεγμένους δρόμους.

  Οι παραδοσιακοί «γυάλινοι φακοί» των συστημάτων οριζόντιας σήμανσης και των ταινιών διαγράμμισης έχουν αντανακλαστικά σφαιρίδια στην επιφάνεια της σήμανσης. Πολλοί από αυτούς μπορεί να αποδίδουν καλά σε στεγνές καιρικές συνθήκες, αλλά όταν βραχούν, το νερό προκαλεί παρεμβολές στην ορατότητα, δημιουργώντας διάχυση του φωτισμού των προβολέων αντί οπισθοαντανάκλαση. Το αποτέλεσμα είναι αυτές οι οριζόντιες σημάνσεις σχεδόν να εξαφανίζονται, μέχρι το νερό να αποστραγγιστεί ή να εξατμιστεί. Σε αντίθεση με αυτές τις παραδοσιακές σημάνσεις, οι Οριζόντιες Σημάνσεις Παντός Καιρού της 3M διατηρούν την αντανακλαστικότητά τους ακόμη και σε νεροποντή.

  Για καταστάσεις που απαιτούν προσωρινές οριζόντιες σημάνσεις, οι Ταινίες Προσωρινής Διαγράμμισης της εταιρείας μας παρέχουν την τέλεια λύση για σημάνσεις λωρίδων κυκλοφορίας μέσα από εργοτάξια οδικών έργων. Εκτός από τις Ταινίες που σηματοδοτούν νέες λωρίδες, παρέχουμε επίσης μια μαύρη Ταινία για να καλύψει τις παλιές γραμμές, που σημαίνει ότι οι υφιστάμενες οριζόντιες σημάνσεις μπορούν να αποκατασταθούν γρήγορα, μόλις τα οδικά έργα ολοκληρωθούν. Η ευκολία και η ταχύτητα της εφαρμογής και αφαίρεσης σημαίνει ότι τα οδικά έργα μπορούν να ολοκληρωθούν και να επαναλειτουργήσει το δίκτυο πολύ πιο γρήγορα.


Κατηγορίες Προϊόντων

 • Οι ανακλαστήρες οδοστρώματος ή αλλιώς "μάτια γάτας" παρέχουν στους οδηγούς που κινούνται στον δρόμο αποτελεσματική οριοθέτηση των λωρίδων κυκλοφορίας, ιδιαίτερα κατά τις ώρες που δεν έχει φως και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

  Δείτε τα προϊόντα

   

 • Τα Προϊόντα Οριζόντιας Σήμανσης της 3M έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία στην εφαρμογή και την εξαιρετική απόδοση. Η 3M™ Stamark™ Ταινία Διαγράμμισης κάνει πολύ ευκολότερη την προσθήκη διαγραμμίσεων στους δρόμους.

  Οι Ταινίες Μόνιμης Διαγράμμισης της εταιρείας μας έχουν αποδειχθεί σε όλη την Ευρώπη ως μια φωτεινή, μακράς διαρκείας εναλλακτική λύση στη θερμοπλαστική οριζόντια σήμανση ή στο χρώμα διαγράμμισης. Παράλληλα, η εφαρμογή τους είναι πολύ πιο εύκολη.

  Δείτε τα προϊόντα