1. Ελλάδα
 2. Post-it® Brand - Προϊόντα, Προσφορές, Ιδέες
 3. Ιδέες που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο με το Post-it® Brand
 4. Φτιάξε μόνος σου Οριγκάμι: Οδηγίες βήμα προς βήμα για αρχάριους
Έμπνευση Οριγκάμι: Δες πώς η Jenny W. Chan χρησιμοποιεί τις Σημειώσεις Post-it® για να κάνει τη ζωή της περισσότερο διασκεδαστική

Έμπνευση Οριγκάμι με το Post-it® Brand

Έμπνευση Οριγκάμι: Δες πώς η Jenny W. Chan χρησιμοποιεί τις Σημειώσεις Post-it® για να κάνει τη ζωή της περισσότερο διασκεδαστική


 • Η Jenny W. Chan είναι η δημιουργός περισσότερων από 100 βίντεο χαρτοκοπτικής με οδηγίες για μια τεράστια γκάμα κατασκευών, από το δίπλωμα ενός απλού λουλουδιού μέχρι τη δημιουργία ενός παγωνιού με ένα χαρτονόμισμα.

 • Η Jenny ξεκίνησε τις κατασκευές οριγκάμι σε μικρή ηλικία και όπως πολλοί αρχάριοι, δυσκολευόταν να ακολουθήσει το έντυπο οδηγιών που συνόδευε τα οριγκάμι. Μετά από κάποια χρόνια, όταν έψαχνε να αναλάβει κάποιο νέο project, είχε την έμπνευση να κάνει τις κατασκευές οριγκάμι πιο προσβάσιμες σε όλους ανεβάζοντας βίντεο με οδηγίες χρήσης στο YouTube.

 • Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και από τότε έχει εκπληρώσει πολλά ακόμη projects. Σχεδιάζει τα δικά της οριγκάμι, κιριγκάμι (κομμένο και διπλωμένο χαρτί) και άλλες κατασκευές από χαρτί και προσπαθεί να κάνει το κάθε βίντεο όσο το δυνατόν πιο σαφές και εύκολο γίνεται για τον θεατή.

 • Συχνά τη ρωτούν αν μπορούν να κατασκευάσουν τα έργα της με Σημειώσεις Post-it®. Η απάντησή της; «Φυσικά! Είναι μια πολύ καλή λύση… μπορείς να τις βρεις πολύ εύκολα και είναι κομμένες ήδη σε τετράγωνα με διαστάσεις 76 mm x 76 mm».

 • Της αρέσει το πόσο εύκολη κάνουν οι Σημειώσεις Post-it® την κατασκευή οριγκάμι. Είναι πιο οικονομικές από τα χαρτιά πολυτελείας και κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά χρώματα με τα οποία κάποιος μπορεί να πειραματιστεί στις κατασκευές του. Με αυτόν τον τρόπο, μετατρέπουν τις κατασκευές οριγκάμι σε μια εύκολη υπόθεση για όλους.

 • Η Jenny προσθέτει: «Είμαι φανατική θαυμάστρια των Σημειώσεων Post-it®. Τις έχω σε όλα τα μεγέθη και χρώματα... είναι ένα είδος εμμονής».

 • Η Jenny αντλεί έμπνευση από τα σχόλια που αφήνουν οι θαυμαστές της στα βίντεο που ανεβάζει στο YouTube και χρησιμοποιεί τις ιδέες τους για να δημιουργεί νέα έργα και χειροτεχνίες. Τα αιτήματα των θαυμαστών της για οριγκάμι από Σημειώσεις Post-it® την οδήγησαν στο να δημιουργήσει έναν σελιδοδείκτη σε σχήμα καρδιάς που αξιοποιεί την κόλλα στο πίσω μέρος των Σημειώσεων Post-it®.

  Παρακολούθησε το βίντεό της και δημιούργησε τον δικό σου σελιδοδείκτη σε σχήμα καρδιάς!