1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Ιατρικά
 4. Επίδεσμοι και Επιθέματα
 5. Αυτοκόλλητα Επιθέματα Τραύματος
 6. Nexcare™ Μείγμα Επιθεμάτων Πρώτων Βοηθειών, Διάφορα, 20/Συσκευασία

Nexcare™ Μείγμα Επιθεμάτων Πρώτων Βοηθειών, Διάφορα, 20/Συσκευασία

 • 3M ID 7100254574

Πακέτο πρώτων βοηθειών με 20 απαραίτητα επιθέματα

Κατάλληλο μέγεθος για τσαντάκι, σακίδιο πλάτης ή τσάντα γυμναστηρίου.

Αναπνέον υλικό

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Πακέτο πρώτων βοηθειών με 20 απαραίτητα επιθέματα
 • Κατάλληλο μέγεθος για τσαντάκι, σακίδιο πλάτης ή τσάντα γυμναστηρίου
 • Αναπνέον υλικό
 • Δεν κατασκευάζεται από φυσικό ελαστικό λάτεξ
 • Περιέχει διαφορετικούς τύπους υποστρωμάτων και μεγέθη
 • Τεμάχια ανά συσκευασία: 20 Ultra Stretch Flexible Comfort Bandages: 6 (22 mm x 57 mm); 4 (28 mm x 76 mm); 2 (44,5 mm x 51 mm); 1 (10 cm x 6 cm); Aqua Clear Waterproof Bandages: 3 (26 mm x 57 mm); 2 (60 mm x 88 mm) Steri-Strip™ Ταινίες Σύγκλεισης Τραύματος: 2 (3 x 6 mm x 75 mm

Το Nexcare™ Μείγμα Επιθεμάτων Πρώτων Βοηθειών είναι το πακέτο πολλαπλών χρήσεων που περιέχει 20 επιθέματα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, ώστε να σας βοηθήσει να παραμείνετε προετοιμασμένοι. Είτε αναζητάτε ένα αναπνέον και ελαστικό υλικό, το οποίο προσφέρει άνεση (Ultra Stretch Comfort Ελαστικά Επιθέματα), είτε θέλετε να έχετε αδιάβροχη προστασία που να διαρκεί έως 12 ώρες (Aqua Διάφανα Αδιάβροχα Επιθέματα), είτε αναζητάτε προϊόντα που προορίζονται για την ασφάλεια, κλείσιμο και την υποστήριξη μικρών κοψιμάτων και τραυμάτων (Steri-Strip™ Ταινίες Σύγκλεισης Τραύματος). Το Μείγμα Επιθεμάτων Πρώτων Βοηθειών Nexcare™ σας καλύπτει. Διατίθεται σε εύχρηστο μέγεθος, για να χωράει στην τσάντα ή στο σακίδιό σας.

Είστε προετοιμασμένοι όταν βρίσκεστε στο δρόμο με το Nexcare™ Μείγμα Επιθεμάτων Πρώτων Βοηθειών! Περιέχει 20 απαραίτητα επιθέματα και έχει το τέλειο μέγεθος για μεταφορά μέσα σε τσαντάκι, σακίδιο πλάτης, τσάντα γυμναστηρίου ή αποσκευές. Είναι εξαιρετικά για κάμπινγκ, ταξίδια, αθλητικές εκδηλώσεις ή για να τα έχετε πάντα μαζί σας στο αυτοκίνητο. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει τα Ultra Stretch Comfort Ελαστικά Επιθέματα που είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά αναπνέον υλικό, για μεγάλη άνεση, με ελαστικότητα 4 κατευθύνσεων, ώστε να προσαρμόζονται στο σώμα. Αν ψάχνετε για αδιάβροχη προστασία, αναζητήστε τα Aqua Διάφανα Αδιάβροχα Επιθέματα που είναι σχεδιασμένα για να παραμένουν υπό υγρές συνθήκες και να κρατούν το νερό μακριά. Εξαιρετικά λεπτή κατασκευή από αναπνέον υλικό με δυνατότητα σφράγισης 360 μοιρών που προστατεύει από το νερό, τη βρομιά και τα μικρόβια για την αποφυγή της μόλυνσης. Και τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, σφραγίστε τις πληγές με τις Steri-Strip™ Ταινίες Σύγκλεισης Τραύματος. Αυτά τα επιθέματα σύγκλεισης τραύματος χρησιμοποιούνται σε μικροτραυματισμούς και μετά από ράμματα ή αφαίρεση συνδετήρων. Αποτελούνται από αναπνέον υλικό και συγκρατούν σφικτά καθώς επουλώνεται η πληγή. Το Nexcare™ Μείγμα Επιθεμάτων Πρώτων Βοηθειών είναι ιδανικό για να το έχετε άμεσα στη διάθεσή σας.

Προδιαγραφές