1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Προϊόντα Καθαρισμού
 4. Σφουγγάρια & Συρματάκια
 5. Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι Ultra, 2 τμχ/πακέτο

Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι Ultra, 2 τμχ/πακέτο

 • 3M ID 7100241055

Πράσινο Σφουγγάρι για την Κουζίνα-Πολύ Δυνατό

Μεγάλης διάρκειας απόδοση τριψίματος

Εξαιρετικά εύκαμπτο λόγω της τεχνολογίας τριών στρώσεων

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Πράσινο Σφουγγάρι για την Κουζίνα-Πολύ Δυνατό
 • Μεγάλης διάρκειας απόδοση τριψίματος
 • Εξαιρετικά εύκαμπτο λόγω της τεχνολογίας τριών στρώσεων
 • Αφαιρεί εύκολα τα λίπη και το καμένο φαγητό

To Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι Ultra είναι ένα ανθεκτικό και δυνατό σφουγγάρι που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει λίπη, καμένο φαγητό και άλλους οικιακούς λεκέδες. Διαθέτει τεχνολογία τριών εύκαμπτων στρώσεων για τον καθαρισμό δυσπρόσιτων περιοχών.

Για ισχυρό και αποτελεσματικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι Καθαρισμού Κυτταρίνης Ultra. Αφαιρεί εύκολα λίπη και καμένο φαγητό, αφήνοντας τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα πιάτα από το προηγούμενο βράδυ καθαρά. Αυτό το ανθεκτικό σφουγγάρι με απόδοση που διαρκεί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εκτός κουζίνας (π.χ. για τον καθαρισμό των εργαλείων κήπου ή λερωμένων μερών ποδηλάτων). Πριν τη χρήση του προϊόντος, επιβεβαιώστε την καταλληλότητά του, για τον σκοπό που το θέλετε. Η πρωτοποριακή τεχνολογία τριών στρώσεων το διατηρεί εξαιρετικά εύκαμπτο, επιτρέποντας τον καθαρισμό δυσπρόσιτων σημείων, όπως οι βρύσες. Αυτό το σφουγγάρι υψηλής απόδοσης ενδέχεται να χαράξει τις ευαίσθητες επιφάνειες, επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε αντικολλητικές επιφάνειες, κρύσταλλα ή άλλες ευαίσθητες επιφάνειες. Για αυτές, σας προτείνουμε το Scotch-Brite® Σφουγγάρι για Ευαίσθητες Επιφάνειες. Νιώστε τα οφέλη που απορρέουν από τα περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας Scotch-Brite®, στην ανάπτυξη προϊόντων καθαριότητας και φροντίδας σπιτιού.

Προτεινόμενες εφαρμογές
 • Ιδανικό για σκεύη από χυτοσίδηρο, καυστήρες κουζίνας, εργαλεία κήπου και σχάρες

Προδιαγραφές

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.