1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Προϊόντα Καθαρισμού
 4. Σφουγγάρια & Συρματάκια
 5. Scotch-Brite® Σφουγγαράκι Magic Μαγική Γόμα, 1 τμχ/πακέτο

Scotch-Brite® Σφουγγαράκι Magic Μαγική Γόμα, 1 τμχ/πακέτο

 • 3M ID 7100239473

Αφαιρεί απλά και αποτελεσματικά τις δύσκολες βρομιές χωρίς χημικά

Αφαιρεί σημάδια από κηρομπογιές, δαχτυλιές, άλατα και λεκέδες σκουριάς από διάφορες επιφάνειες

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή και ξηρά τριβή

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Αφαιρεί απλά και αποτελεσματικά τις δύσκολες βρομιές χωρίς χημικά
 • Αφαιρεί σημάδια από κηρομπογιές, δαχτυλιές, άλατα και λεκέδες σκουριάς από διάφορες επιφάνειες
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρή και ξηρά τριβή
 • Απόδοση που διαρκεί
 • Μην χρησιμοποιείται σε έγχρωμους τοίχους και βερνικωμένα αντικείμενα. Δοκιμάστε πρώτα σε ένα μικρό σημείο

Το Scotch-Brite® Σφουγγαράκι Magic αφαιρεί εύκολα μεγάλη γκάμα λεκέδων και σημαδιών από πληθώρα επιφανειών χωρίς τη χρήση απορρυπαντικών ή σκληρών χημικών: απλά προσθέστε νερό! Αφαιρεί σημάδια από κηρομπογιές, δαχτυλιές, άλατα και λεκέδες σκουριάς, από τις περισσότερες επιφάνειες.

Αφαιρέστε εύκολα λεκέδες, μουτζούρες και βρομιά με το Scotch-Brite® Σφουγγαράκι Magic Μαγική Γόμα. Απλά προσθέτοντας νερό, αυτό το πετσετάκι μπορεί να αφαιρέσει σημάδια από κηρομπογιές, δαχτυλιές, άλατα και λεκέδες σκουριάς από τις περισσότερες επιφάνειες. Πριν τη χρήση του προϊόντος, επιβεβαιώστε την καταλληλότητά του, για τον σκοπό που το θέλετε. Αυτό το αποτελεσματικό πετσετάκι χαρίζει άψογο αποτέλεσμα, και είναι ιδανικό για να καθαρίσετε τα λερωμένα αθλητικά σας παπούτσια ή για να τα διατηρήσετε σαν καινούρια για περισσότερο. Πριν τη χρήση του προϊόντος, επιβεβαιώστε την καταλληλότητά του, για τον σκοπό που το θέλετε. Δεν χρειάζεται χημικά ή απορρυπαντικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί βρεγμένο ή στεγνό για απόδοση που διαρκεί. Το Scotch-Brite® Σφουγγαράκι Magic Μαγική Γόμα δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε βαμμένους τοίχους με χρώμα ή βερνικωμένες επιφάνειες. Πριν τη χρήση του προϊόντος, επιβεβαιώστε την καταλληλότητά του, για τον σκοπό που το θέλετε. Να δοκιμάζετε πάντα σε ένα μικρό, κρυφό σημείο πριν από τη χρήση. Νιώστε τα οφέλη που απορρέουν από τα περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας Scotch-Brite®, στην ανάπτυξη προϊόντων καθαριότητας και φροντίδας σπιτιού.

Προτεινόμενες εφαρμογές
 • Αφαιρεί εύκολα τις γραμμές που αφήνουν τα παπούτσια στα πατώματα, τους λεκέδες και τα σημάδια από τα αθλητικά παπούτσια και από άλλες επιφάνειες

Προδιαγραφές