1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Προϊόντα Καθαρισμού
 4. Σφουγγάρια & Συρματάκια
 5. Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι Πολύ Δυνατό, 8 τμχ/πακέτο

Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι Πολύ Δυνατό, 8 τμχ/πακέτο

 • 3M ID 7100222512

Πράσινο Σφουγγάρι για την Κουζίνα-Πολύ Δυνατό

Μεγάλης διάρκειας απόδοση τριψίματος

Αφαιρεί εύκολα τα λίπη και το καμένο φαγητό

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Πράσινο Σφουγγάρι για την Κουζίνα-Πολύ Δυνατό
 • Μεγάλης διάρκειας απόδοση τριψίματος
 • Αφαιρεί εύκολα τα λίπη και το καμένο φαγητό
 • Ιδανικό για σκεύη από χυτοσίδηρο, καυστήρες κουζίνας, εργαλεία κήπου και σχάρες
 • Αυτό το προϊόν μπορεί να χαράξει τις ευαίσθητες επιφάνειες. Για αυτές, δοκιμάστε το Scotch-Brite® Delicate Σφουγγάρι για Ευαίσθητες Επιφάνειες

To Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι είναι ένα ανθεκτικό και δυνατό σφουγγάρι που έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει λίπη, καμένο φαγητό και άλλους οικιακούς λεκέδες. Αυτό το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει τρία σφουγγάρια.

Για ισχυρό και αποτελεσματικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το Scotch-Brite® Κλασικό Πράσινο Σφουγγάρι. Αφαιρεί εύκολα λίπη και καμένο φαγητό, αφήνοντας τις κατσαρόλες, τα τηγάνια και τα πιάτα από το προηγούμενο βράδυ καθαρά. Είναι ανθεκτικό και με απόδοση που διαρκεί και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί εκτός κουζίνας (π.χ. για τον καθαρισμό των εργαλείων κήπου ή λερωμένων μερών ποδηλάτων). Πριν τη χρήση του προϊόντος, επιβεβαιώστε την καταλληλότητά του, για τον σκοπό που το θέλετε. Αυτό το σφουγγάρι υψηλής απόδοσης μπορεί να χαράξει τις ευαίσθητες επιφάνειες, επομένως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε αντικολλητικές επιφάνειες, κρύσταλλα ή άλλες ευαίσθητες επιφάνειες. Για αυτές, σας προτείνουμε το Scotch-Brite® Σφουγγάρι για Ευαίσθητες Επιφάνειες. Νιώστε τα οφέλη που απορρέουν από τα περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας Scotch-Brite®, στην ανάπτυξη προϊόντων καθαριότητας και φροντίδας σπιτιού.

Προτεινόμενες εφαρμογές
 • Ιδανικό για σκεύη από χυτοσίδηρο, καυστήρες κουζίνας, εργαλεία κήπου και σχάρες

Προδιαγραφές