1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Οικοδομικά Υλικά
 4. Ταπέτα
 5. Ταπέτα Περιοχών με Υγρασία
 6. 3M™ Safety-Walk™ Ταπέτο για Χώρους με Υγρασία 3200, Tan, 914 mm x 6.1 m, 1/κιβώτιο

3M™ Safety-Walk™ Ταπέτο για Χώρους με Υγρασία 3200, Tan, 914 mm x 6.1 m, 1/κιβώτιο

3M ID 70008400544Catalog Number 3200
 • Ελαφρύ με ανοιχτό σχεδιασμό ώστε να διασφαλίζει αντιολίσθηση και απομάκρυνση υγρασίας ακόμα και σε περιοχές όπου υπάρχει διέλευση με γυμνό πόδι.
 • Αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή προστασία.
 • Εύκολος καθαρισμός και ανθεκτικό στα χημικά καθαριστικά.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες Προϊόντων

Το 3M™ Safety-Walk™ 3200 Ταπέτο Απομάκρυνσης Νερού διατίθεται χωρίς υπόστρωμα και είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο βινύλιο που επιτρέπει την αποστράγγιση του νερού από το εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δάπεδο στεγνότερο. Η επιφάνειά του είναι άνετη ακόμα και για διέλευση χωρίς υποδήματα, καθώς είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αδιάβροχο υλικό, ενώ απομακρύνει λιπαρότητα, μύκητες, μούχλα, υπεριώδη ακτινοβολία και επιθετικά απορρυπαντικά υγρά. Είναι κατάλληλο για περιοχές όπου υπάρχει διέλευση χωρίς υποδήματα όπως δοκιμαστήρια, αποδυτήρια, σάουνα, λουτρά και πισίνες.

 • Ελαφρύ με ανοιχτό σχεδιασμό ώστε να διασφαλίζει αντιολίσθηση και απομάκρυνση υγρασίας ακόμα και σε περιοχές όπου υπάρχει διέλευση με γυμνό πόδι.
 • Αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή προστασία.
 • Εύκολος καθαρισμός και ανθεκτικό στα χημικά καθαριστικά.
Χαρακτηριστικά
Όγκος κυκλοφορίας (διαβάσεις ανά ημέρα)
Πεζών
Με υπόστρωμα
Όχι
Πάχος
10,3 mm
Περιοχή τοποθέτησης
Πισίνα/Αποδυτήρια
Συνιστώμενη Βιομηχανία
Αυτοκίνητο, Ηλεκτρονικά, Τρόφιμα & Ποτά, Γενικές Βιομηχανικές Εφαρμογές, Επεξεργασία Μετάλλων, Στρατός και Κυβερνητικές Υπηρεσίες, Στρατιωτικές Εφαρμογές και Εργασίες Συντήρησης (MRO), Μεταφορές
Συνολικό Μήκος (Μετρικό)
6,1 m
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό)
914 mm
Τύπος Προϊόντος
Ταπέτο Περιοχών με Υγρασία
Τύπος κίνησης
Ελαφρύ, Μέτρια
Υλικό
Βινύλιο
Χρώμα προϊόντος
Μπεζ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.