3m ™ Cubitron ™ II Hookit ™ δίσκος φιλμ 775L, 150 mm, 320 +, χωρίς οπή

3M ID 60440335408UPC 50076308470994
 • Περιέχουν κόκκους τεχνολογίας PSG της 3M, που κόβουν έως δύο φορές γρηγορότερα και διαρκούν μέχρι έξι φορές περισσότερο από τα συμβατικά λειαντικά.
 • Το υπόστρωμα από φιλμ παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στα σχισίματα και διατηρεί την αιχμηρότητα της ακμής.
 • Ιδανικοί για μια ποικιλία εφαρμογών, με ιδιαίτερη επικέντρωση στο ξεχόνδρισμα, την αφαίρεση υλικού και επιστρώσεων, τη διαμόρφωση επιφανειών κ.α.
 • Το εξάρτημα τύπου hook & loop επιτρέπει γρήγορες και εύκολες εναλλαγές δίσκου.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Bond Type
Ρητίνη
Product Key
775L
Αριθμός Οπών
0
Δευτερεύουσες βιομηχανίες
Αεροναυπηγική, Αυτοκίνητο, Ντουλάπια και Έπιπλα, Επίστρωση λείανσης, Ειδικές εργασίες επεξεργασίας ξύλου και οξείδωσης, Έπιπλα, Marine, Προετοιμασία Βαφής, Οχήματα αναψυχής, Ειδικά Οχήματα
Διαμόρφωση Οπής
600Z
Δυνατότητα Απορρόφησης
Όχι
Εφαρμογές
AOEM, Συνθετικό υλικό, Επεξεργασία Μετάλλων, Προετοιμασία Βαφής, Μεταφορές και Εξοπλισμός Βαρέος Τύπου, Επεξεργασία Ξύλου
Ικανότητες
Προετοιμασία Επιφάνειας
Κατηγορία Υποστρώματος
Συνθετικό υλικό
Μέγεθος Κόκκου
320+
Μέγιστη Ταχύτητα
12000 rpm
Μέγιστη Ταχύτητα (RPM)
12000
Μορφή Προϊόντος
Δίσκος
Συνολική Διάμετρος (Μετρικό)
152,4 mm
Τύπος Επίστρωσης
Ανοικτής Διασποράς
Τύπος Κόκκου
Κεραμικοί Κόκκοι PSG
Τύπος Σύνδεσης
Άγκιστρο και Θηλειά
Τύπος φόρμας
Μεμβράνη Hookit
Υλικό Υποστρώματος
Μεμβράνη
Λεπτομέρειες Προϊόντων
 • Περιέχουν κόκκους τεχνολογίας PSG της 3M, που κόβουν έως δύο φορές γρηγορότερα και διαρκούν μέχρι έξι φορές περισσότερο από τα συμβατικά λειαντικά.
 • Το υπόστρωμα από φιλμ παρέχει μεγαλύτερη αντίσταση στα σχισίματα και διατηρεί την αιχμηρότητα της ακμής.
 • Ιδανικοί για μια ποικιλία εφαρμογών, με ιδιαίτερη επικέντρωση στο ξεχόνδρισμα, την αφαίρεση υλικού και επιστρώσεων, τη διαμόρφωση επιφανειών κ.α.
 • Το εξάρτημα τύπου hook & loop επιτρέπει γρήγορες και εύκολες εναλλαγές δίσκου.

Ο 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Δίσκος από Φιλμ 775L περιέχει κεραμικούς κόκκους PSG της 3M που αποτελούν την επαναστατική εξέλιξη στη λειαντική τεχνολογία. Οι Δίσκοι μας από φιλμ κόβουν έως δύο φορές γρηγορότερα και διαρκούν μέχρι έξι φορές περισσότερο από τα συμβατικά λειαντικά.

Χρησιμοποιήστε τον 3M™ Cubitron™ II Hookit™ Δίσκο από Φιλμ 775L για κοπή έως δύο φορές γρηγορότερη και για έναν δίσκο που διαρκεί μέχρι έξι φορές περισσότερο από τα συμβατικά λειαντικά. Οι Δίσκοι μας έχουν υπόστρωμα από φιλμ που παρέχει καλύτερη αντίσταση στα σχισίματα και διατηρεί την αιχμηρότητα της ακμής περισσότερο από τους δίσκους από χαρτί. Αυτοί οι Δίσκοι από φιλμ διαθέτουν κόκκους τεχνολογίας PSG της 3M που διαμορφώνονται σε τριγωνικές μύτες, οι οποίες κόβουν το μέταλλο αντί να το αυλακώνουν ή να το χαρακώνουν, όπως τα συμβατικά λειαντικά. Αυτές οι μύτες αυτοακονίζονται συνεχώς καθώς λειαίνουν, παρέχοντας μια εξαιρετικά γρήγορη κοπή και λείανση. Η 3M προσφέρει μια πλήρη σειρά Δίσκων Hookit, τύπου hook & loop, για χώρους εργασίας όπου οι δίσκοι με αυτοκόλλητο υπόστρωμα μπορεί να λερωθούν από σκόνη ή βρομιά. Οι Δίσκοι Hookit τείνουν να δίνουν λεπτότερο φινίρισμα σε σύγκριση με τους δίσκους με αυτοκόλλητο υπόστρωμα, επομένως χρησιμοποιούνται συχνά σε εφαρμογές όπου ένας δίσκος 3M™ Stikit™ μπορεί να θεωρηθεί πολύ επιθετικός. Οι Δίσκοι Λείανσης Hookit τοποθετούνται εύκολα σε πάτο στήριξης δίσκων, τύπου hook & loop (πωλείται χωριστά). Μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθούν για όλη τη διάρκεια ζωής του λειαντικού. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τους δίσκους με τα 3M™ Elite Έκκεντρα Περιστροφικά Τριβεία.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

 • Είναι ιδανικοί για μια σειρά εφαρμογών, με ιδιαίτερη επικέντρωση στο ξεχόνδρισμα, την αφαίρεση υλικού και επιστρώσεων και τη διαμόρφωση επιφανειών, ενώ είναι αποδοτικοί σε ευρεία ποικιλία υποστρωμάτων - συμπεριλαμβανομένων μετάλλων, συνθετικών, εποξικών και λευκής ελάτης.
Πηγές
Εφαρμογή προϊόντων \ Εκπαιδευτικά Βίντεο
Φυλλάδια
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.