1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Λειαντικά
 4. Λειαντικοί Δίσκοι
 5. Δίσκοι με υπόστρωμα από Φιλμ
 6. 3M™ Hookit™ Μωβ Λειαντικός Δίσκος Μικροφινιρίσματος 260L, 150 mm, Χωρίς τρύπες, P800, PN51099

3M™ Hookit™ Μωβ Λειαντικός Δίσκος Μικροφινιρίσματος 260L, 150 mm, Χωρίς τρύπες, P800, PN51099

 • Αριθμός εξαρτήματος 51099
 • Αριθμός Προϊόντος 3M 260L
 • 3M ID 7100113151

Λειαντικοί δίσκοι με υπόστρωμα από φιλμ, για εφαρμογές λείανσης μεγάλης ακρίβειας σε φανοποιεία.

Λειαντικό οξειδίου του αλουμινίου, που προσφέρει ταχεία κοπή και μεγάλη διάρκεια ζωής δίσκου.

Αλλάξτε και χρησιμοποιήστε ξανά δίσκους με ευκολία, με το Hookit™ Σύστημα Τοποθέτησης της 3M.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Πόροι που προβάλλονται συχνά
Tech Data Sheet (PDF, 168KB)
Μορφή Προϊόντος Δίσκος
Συνολική Διάμετρος (Μετρικό) 150 mm
Μέγεθος Κόκκου P800
Τύπος Σύνδεσης Άγκιστρο και Θηλειά
Τύπος Κόκκου Οξείδιο του Αλουμινίου

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Λειαντικοί δίσκοι με υπόστρωμα από φιλμ, για εφαρμογές λείανσης μεγάλης ακρίβειας σε φανοποιεία
 • Λειαντικό οξειδίου του αλουμινίου, που προσφέρει ταχεία κοπή και μεγάλη διάρκεια ζωής δίσκου
 • Αλλάξτε και χρησιμοποιήστε ξανά δίσκους με ευκολία, με το Hookit™ Σύστημα Τοποθέτησης της 3M
 • Available in various hole patterns

Ο 3M™ Hookit™ Λειαντικός Δίσκος Φινιρίσματος 260L είναι ιδανικός για εφαρμογές φανοποιίας όπως σβήσιμο, προετοιμασία για τον ψεκασμό του χρώματος και αφαίρεση ατελειών της βαφής. Επιλέξτε επιφάνειες κοπής με κόκκο οξείδιο του αλουμινίου από P600 έως P2000, όλα επάνω σε ανθεκτικό υπόστρωμα από φιλμ.

Για εφαρμογές λείανσης σε οχήματα που απαιτούν ακρίβεια ή φινίρισμα μεγάλης ακρίβειας, χρησιμοποιήστε τον 3M™ Hookit™ Λειαντικό Δίσκο Φινιρίσματος 260L. Οι δίσκοι μας συνδυάζουν το ανθεκτικό υπόστρωμα από φιλμ, με λειαντικό υλικό με κόκκο οξείδιο του αλουμινίου ταχείας κοπής και μεγάλης διάρκειας. Το οξείδιο του αλουμινίου είναι μια δημοφιλής επιλογή που προτιμούν πολλοί επαγγελματίες βιομηχανικών κλάδων, για τον γρήγορο ρυθμό κοπής και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Αυτό το ορυκτό αυτοθρυμματίζεται για να εμφανίζει συνεχώς νέες ακμές κοπής – ενώ τα παραδοσιακά φυσικά λειαντικά αμβλύνονται πιο γρήγορα. Διατίθεται σε μοτίβο με 15 οπές, που συμβάλλουν στην αποφυγή του στομώματος της επιφάνειας του δίσκου από τη σκόνη, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα κοπής και τη διάρκεια ζωής του δίσκου. Το Hookit™ Σύστημα Τοποθέτησης σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα τους δίσκους και να τους επαναχρησιμοποιείτε για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Τυπικές ιδιότητες

Πόροι

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.