1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Εξοπλισμός Εργαστηρίου και Αναλώσιμα
 4. Έλεγχος ATP
 5. Λουμινόμετρα
 6. 3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής, 1 τεμάχιο

3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής, 1 τεμάχιο

Part Number LM13M ID 70200788068UPC 707387772741Catalog Number LM1
 • Επανασχεδιασμένο, για βελτιωμένη ακρίβεια και αξιοπιστία.
 • Εύκολη χρήση και γρήγορα αποτελέσματα.
 • Ανθεκτικό για τα περιβάλλοντα παραγωγής.
 • Το σύστημα περιλαμβάνει το Λουμινόμετρο 3M ™ Clean-Trace ™ και το λογισμικό παρακολούθησης και διαχείρισης 3M ™ Clean-Trace ™ για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών με την πάροδο του χρόνου.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Manufacturing Segment
Περιβαλλοντική παρακολούθηση
Εμπορικό Σήμα
Clean-Trace™
Τύπος Προϊόντος
Όργανο
Λεπτομέρειες
 • Επανασχεδιασμένο, για βελτιωμένη ακρίβεια και αξιοπιστία.
 • Εύκολη χρήση και γρήγορα αποτελέσματα.
 • Ανθεκτικό για τα περιβάλλοντα παραγωγής.
 • Το σύστημα περιλαμβάνει το Λουμινόμετρο 3M ™ Clean-Trace ™ και το λογισμικό παρακολούθησης και διαχείρισης 3M ™ Clean-Trace ™ για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών με την πάροδο του χρόνου.

Το 3M™ Clean-Trace™ Λουμινόμετρο είναι ένα απλό, γρήγορο διαγνωστικό εργαλείο χειρός για την επαλήθευση της αποτελεσματικότητας του καθαρισμού και τη συλλογή, αποθήκευση και διαχείριση δεδομένων για μεταγενέστερη ανάλυση.

Το 3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής προσφέρει στους ειδικούς της ασφάλειας τροφίμων ένα ολοκληρωμένο σύστημα προϊόντων που αποτελείται από ένα λουμινόμετρο χειρός, συμβατά τεστ και μια ισχυρή πλατφόρμα με νέο λογισμικό, για την επαλήθευση του αποτελεσματικού καθαρισμού επιφανειών μέσα σε δευτερόλεπτα, για καλύτερη λήψη αποφάσεων και για την προετοιμασία πριν από ελέγχους. Γνωρίστε τον νέο σύμμαχο σας στη Διαχείριση της Υγιεινής και της Ποιότητας! Στην παρακολούθηση και τον έλεγχο της υγιεινής διακυβεύονται πολλά. Γι' αυτό οι ακριβείς πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας. Αλλά δεν είναι όλα τα συστήματα ίδια. Συνεχίστε αδιάκοπα τις διαδικασίες σας με το 3M™ Clean-Trace™ Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής, που έχει πλέον επανασχεδιαστεί και είναι ακόμα πιο αξιόπιστο. Σας βοηθά να προετοιμαστείτε γρήγορα και να περάσετε με επιτυχία τους ελέγχους ποιότητας. Έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει σιγουριά με βελτιωμένη ακρίβεια αποτελεσμάτων, χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία. Το σύστημα παρέχεται ολοκληρωμένο με λουμινόμετρο και χρησιμοποιείται με το 3M™ Clean-Trace™ Επιφανειών ATP UXL100, 3M™ Clean-Trace™ Νερού – Τεστ Συνολικού ATP AQT200 και 3M™ Clean-Trace™ Νερού - Τεστ Μέτρησης Δείγματος Χωρίς ATP AQF100 για τον καθορισμό του επιπέδου μόλυνσης ενός δείγματος.Ισχυρό. Ευέλικτο. Απαραίτητο. Το ανασχεδιασμένο 3M™ Clean-Trace™ Λουμινόμετρο διαθέτει ένα βελτιωμένο σύστημα για ευκολία στη χρήση και απλό χειρισμό με το ένα χέρι, δίνοντας παράλληλα γρήγορα αποτελέσματα. Ο εργονομικός του σχεδιασμός καθιστά τις δοκιμές απλές, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο εκπαίδευσης και τα κόστη. Και με έναν υψηλότερο βαθμό επαναληψιμότητας και τη χαμηλότερη μεταβλητότητα στον κλάδο, θα λαμβάνετε ακριβή αποτελέσματα στα οποία μπορείτε να βασίζεστε. Το 3M™ Clean-Trace™ Λουμινόμετρο παρέχεται με ένα 3M™ Clean-Trace™ Λογισμικό Παρακολούθησης και Διαχείρισης Υγιεινής, με έναν επανασχεδιασμένο πίνακα δεδομένων για να δημιουργείτε, να αποθηκεύετε και να ανακτάτε αναφορές εύκολα και γρήγορα. Αυτό το λογισμικό μετατρέπει τα δεδομένα σε πληροφορίες, βοηθώντας σας να εντοπίσετε τις βαθύτερες αιτίες και να λάβετε άμεσα δράση. Τώρα, ακόμα πιο εύκολο στη χρήση και με δυνατότητες εύκολης ασύρματης δικτύωσης. Αξιοποιήστε τα δεδομένα σας εντοπίζοντας τις τάσεις στον χώρο εργασίας, βελτιστοποιώντας την παραγωγικότητα και προσθέτοντας αξία στις διαδικασίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.