1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Λειαντικά
 4. Λειαντικά Φύλλα & Ρολά
 5. Φύλλα και Ρολά από Φιλμ
 6. 3M™ Λειαντικό Μικροεπιδιόρθωσης Βαφής, Δίσκος, 32 mm, P2000, PN33895

3M™ Λειαντικό Μικροεπιδιόρθωσης Βαφής, Δίσκος, 32 mm, P2000, PN33895

 • Αριθμός εξαρτήματος 33895
 • 3M ID 7100054390

Αφαιρέστε τα εξογκώματα σκόνης και τις ατέλειες του χρώματος γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ελαχιστοποιήστε τον χρόνο και το εργατικό κόστος που δαπανάται σε επισκευές.

Για υγρή ή στεγνή χρήση, για τέλεια αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό) 32 mm
Μορφή Προϊόντος Φύλλο
Μέγεθος Κόκκου 2000
Συνολικό Μήκος (Μετρικό) 32 mm
Τύπος Κόκκου Οξείδιο του Αλουμινίου

Λεπτομέρειες

Επισημάνσεις
 • Αφαιρέστε τα εξογκώματα σκόνης και τις ατέλειες του χρώματος γρήγορα και αποτελεσματικά
 • Ελαχιστοποιήστε τον χρόνο και το εργατικό κόστος που δαπανάται σε επισκευές
 • Για υγρή ή στεγνή χρήση, για τέλεια αποτελέσματα σε όλες τις επιφάνειες
 • Επαγγελματικό σύστημα που αυξάνει την παραγωγικότητα

Αφαιρέστε τα εξογκώματα σκόνης και τις ατέλειες του χρώματος πριν από το γυάλισμα, για να μειώσετε τα σημάδια λείανσης και να έχετε ακριβέστερο φινίρισμα, με το 3M™ Στρογγυλό Λειαντικό Φύλλο Αφαίρεσης Ατελειών Χρώματος. Το Φύλλο μας μπορεί να χρησιμοποιείται υγρό ή στεγνό, για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και στα μικρότερα και πιο δυσπρόσιτα σημεία.

Κάντε αποδοτικότερα τις εργασίες επισκευής χτυπημάτων, με το 3M™ Στρογγυλό Λειαντικό Φύλλο Αφαίρεσης Ατελειών Χρώματος. Εξομαλύνετε τα εξογκώματα σκόνης και τις ατέλειες του χρώματος πριν από το γυάλισμα, για να μειώσετε τα σημάδια λείανσης και να έχετε ένα ακριβέστερο φινίρισμα. Το Φύλλο μας μπορεί να χρησιμοποιείται υγρό ή στεγνό, για καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και στα μικρότερα και πιο δυσπρόσιτα σημεία. Για να αφαιρέσετε τα εξογκώματα σκόνης και για να εξομαλύνετε την περιττή επιφανειακή υφή σε μεγάλες ή μικρές επιφάνειες, χρησιμοποιήστε ψιλά νούμερα: 1000, 1500, 2000. Για να μειώσετε τον χρόνο επισκευής των ατελειών και για να εξομαλύνετε όλες τις γρατσουνιές που μπορεί να έχουν απομείνει μετά τα πρώτα βήματα, χρησιμοποιήστε 2500 ή 3000. Εργαστείτε αποδοτικότερα και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Διατίθεται σε πολλά νούμερα, προκειμένου να καλύψει όλων των ειδών τις εργασίες, από P1000-3000. Διάμετρος 32 mm.

Τυπικές ιδιότητες

Συνδεθείτε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το σωστό προϊόν για την εφαρμογή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε συμβουλές για προϊόντα, τεχνικά ζητήματα ή εφαρμογές ή επιθυμείτε να συνεργαστείτε με έναν ειδικό τεχνικό της 3M

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.


Παρόμοια προϊόντα

Συνολικό Πλάτος (Μετρικό) 32 mm
Μορφή Προϊόντος Φύλλο
Μέγεθος Κόκκου 2000
Συνολικό Μήκος (Μετρικό) 32 mm
Τύπος Κόκκου Οξείδιο του Αλουμινίου