3M™ Aqua-Pure™AP717 Φίλτρο Νερού σε Σειρά, P/N5560222

3M ID 70020318864UPC 50051128889942
 • Μειώνει ιζήματα, γεύση & οσμή χλωρίου, καθώς και άλατα, για πιο καθαρό και διαυγές πόσιμο νερό ή παγάκια.
 • Ονομαστικό μέγεθος 5 µm, για να περιορίσει τη γεύση και την οσμή του χλωρίου για έως 5.678 λίτρα στα 1,9 λίτρα/λεπτό.
 • Σχεδιασμός για τοποθέτηση σε σειρά, που είναι ιδανικός για ψυγεία, ψύκτες νερού, μηχανές καφέ και διανεμητές αναψυκτικών/χυμών.
 • Σχεδιασμένο με ειδική σύνθεση ενεργού άνθρακα υψηλής προσφόρησης, που δεν απαιτεί προ-ενεργοποίηση.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Γρήγορη αλλαγή
Ναι
Διάρκεια ζωής φίλτρου
6 μήνες
Διάστημα αντικατάστασης
6 Month
Εμπορικό Σήμα
Aqua-Pure™
Εφαρμογές
Επαγγελματικά, Σπίτι
Εύρος Θερμοκρασίας (Κελσίου)
4.4 - 37.8°C
Εύρος πίεσης (Μετρικό)
172 - 862 kPa
Ισχυρισμοί μείωσης
Γεύση και οσμή χλωρίου, Κλίμακα, Ιζήματα
Κατηγορία micron
0,5 μm
Μέγεθος εξόδου εισόδου
1/4" NPT
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας (Κελσίου)
37,8 Degree Celsius
Ρυθμός ροής (Metric)
1,9 Litre per minute
Σειρά Προϊόντος
9000 Series
Τύπος Τοποθέτησης
NPT
Τύπος Φίλτρου
Φίλτρο Νερού για Ψυγείο
Χρώμα προϊόντος
Λευκό
Χωρητικότητα (Μετρικό)
5678 liters
Λεπτομέρειες Προϊόντων
 • Μειώνει ιζήματα, γεύση & οσμή χλωρίου, καθώς και άλατα, για πιο καθαρό και διαυγές πόσιμο νερό ή παγάκια.
 • Ονομαστικό μέγεθος 5 µm, για να περιορίσει τη γεύση και την οσμή του χλωρίου για έως 5.678 λίτρα στα 1,9 λίτρα/λεπτό.
 • Σχεδιασμός για τοποθέτηση σε σειρά, που είναι ιδανικός για ψυγεία, ψύκτες νερού, μηχανές καφέ και διανεμητές αναψυκτικών/χυμών.
 • Σχεδιασμένο με ειδική σύνθεση ενεργού άνθρακα υψηλής προσφόρησης, που δεν απαιτεί προ-ενεργοποίηση.
 • Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το νερό συμμορφώνονται με το πρότυπο FDA CFR-21.
 • Το σύστημα είναι πιστοποιημένο κατά NSF/ANSI, Πρότυπο 42.

Το 3M™ Aqua-Pure™ Φίλτρο Νερού για Ψυγείο AP717 είναι ένα φίλτρο νερού που συμβάλλει στην παροχή καλύτερης ποιότητας νερού, μειώνοντας τις επιπτώσεις του χλωρίου στη γεύση και στην οσμή, των ιζημάτων και των αλάτων με ρυθμό ροής έως 1,9 λίτρα/λεπτό. Τα φίλτρα μας είναι ιδανικά για ψυγεία που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα φίλτρανσης. Για εύκολη εγκατάσταση, συμπεριλαμβάνονται εξαρτήματα τοποθέτησης push-in ¼".

Μειώστε τη γεύση και την οσμή του χλωρίου, τα ιζήματα και τα άλατα από το νερό και τον πάγο με ένα μόνο φίλτρο, χρησιμοποιώντας το 3M™ Aqua-Pure™ Φίλτρο Νερού για Ψυγείο AP717. Ιδανικό για ψυγεία που δεν έχουν ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος νερού ή/και πάγου. Αυτά τα φίλτρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε ψύκτες νερού, μηχανές καφέ και διανεμητές αναψυκτικών/χυμών. Τα συστήματά μας χρησιμοποιούν ειδική σύνθεση ενεργού άνθρακα και προοδευτικό πορώδες διηθητικό μέσο, για αποτελεσματικό φιλτράρισμα έως και 5 µm ονομαστικό μέγεθος. Παρέχουν αποτελεσματικό φιλτράρισμα για έως 5.678 λίτρα με ρυθμό ροής 2,27 λίτρα/λεπτό. Τα φίλτρα, χρησιμοποιώντας τυπικές συνδέσεις εισόδου/ εξόδου ¼" NPT, έχουν υγειονομικό σχεδιασμό και δεν απαιτούν επαφή με το μέσο διήθησης κατά τη διάρκεια της αλλαγής. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: Ρυθμό ροής: 1,9 λίτρα/λεπτό Εύρος πίεσης: 25-125 psi / 172-862 kPa / 1,7-8,6 Bar Εύρος θερμοκρασίας: 4,4-38 °C / 40-100 °F Τα 3M™ Aqua-Pure™ Φίλτρα Νερού για Ψυγείο έχουν σχεδιαστεί με ειδική σύνθεση ενεργού άνθρακα υψηλής προσρόφησης. Για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας του συστήματος απαιτείται τακτική συντήρηση. Αυτό περιλαμβάνει την αντικατάσταση της φύσιγγας του φίλτρου στην ονομαστική ικανότητά του και στο απαιτούμενο χρονικό διάστημα ή νωρίτερα, εάν παρουσιαστεί μείωση της ροής του νερού. Η διάρκεια ζωής του φίλτρου εξαρτάται από την πραγματική χρήση και την ποιότητα του εισερχόμενου νερού. Τα Aqua-Pure™ Φίλτρα Νερού για Ψυγείο είναι αποτελεσματικά σε τρεις τομείς: γεύση & οσμή χλωρίου, μείωση των ιζημάτων, καθώς και μείωση των αλάτων, για να σας παρέχουν πιο καθαρό και διαυγές νερό για πόση, μαγείρεμα και διαυγή παγάκια. Το πιο καθαρό και πιο διαυγές νερό στο σπίτι σας δεν είναι μόνο απόλαυση αλλά και σιγουριά ότι δίνετε στην οικογένειά σας το καλύτερο. Με ένα σύστημα φίλτρου πόσιμου νερού της 3M μπορείτε να προσφέρετε φιλτραρισμένο πόσιμο νερό για όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Από φίλτρα κεντρικής παροχής έως συστήματα πόσιμου νερού, απευθυνθείτε στην 3M για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση. Οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με το νερό συμμορφώνονται με το πρότυπο FDA CFR-21.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

 • Χρήση για μείωση ιζημάτων, γεύσης και οσμής χλωρίου, καθώς και αλάτων, για πιο καθαρό και διαυγές πόσιμο νερό ή παγάκια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.