1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Εξοπλισμός Εργαστηρίου και Αναλώσιμα
 4. Εξέταση παθογόνου
 5. Έλεγχος Ανίχνευσης Παθογόνων
 6. 3M™ Δοκιμασία Μοριακής Ανίχνευσης 2 - Μονοκυτταρογόνος Listeria MDA2LMO96, 96 τεστ, 1 τεμάχιο

3M™ Δοκιμασία Μοριακής Ανίχνευσης 2 - Μονοκυτταρογόνος Listeria MDA2LMO96, 96 τεστ, 1 τεμάχιο

3M ID 70200787276UPC 707387772260Catalog Number MDA2LMO96
 • Αξιοποιεί την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει η 3M™ Δοκιμασία Μοριακής Ανίχνευσης.
 • Τα έτοιμα για χρήση και προδιανεμημένα αντιδραστήρια προσφέρουν άνεση και ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Χαρακτηριστικά
Manufacturing Segment
Περιβαλλοντική παρακολούθηση, Δοκιμές συσκευασίας και αποθήκευσης, Λήψη Ακατέργαστου Γάλακτος, Έτοιμα για κατανάλωση
Εμπορικό Σήμα
3M™
Τύπος Προϊόντος
Δοκιμασία
Λεπτομέρειες
 • Αξιοποιεί την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει η 3M™ Δοκιμασία Μοριακής Ανίχνευσης.
 • Τα έτοιμα για χρήση και προδιανεμημένα αντιδραστήρια προσφέρουν άνεση και ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.

Η 3M™ Δοκιμασία Μοριακής Ανίχνευσης 2 - Μονοκυτταρογόνος Listeria χρησιμοποιείται με το 3M™ Σύστημα Μοριακής Ανίχνευσης για τη γρήγορη και ειδική ανίχνευση της Μονοκυτταρογόνου Listeria σε εμπλουτισμένα δείγματα τροφίμων και σε περιβαλλοντικά δείγματα.

Όπως και σε όλες τις μεθόδους ελέγχου, η πηγή, η σύνθεση και η ποιότητα του μέσου εμπλουτισμού μπορεί να επηρεάσει τα αποτελέσματα. Η 3M έχει αξιολογήσει την 3M Δοκιμασία Μοριακής Ανίχνευσης 2 - Μονοκυτταρογόνος Listeria με Ζωμό Demi-Fraser που περιέχει Κιτρικό αμμώνιο σιδήρου.

Πηγές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.