1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Λειαντικά
 4. Δίσκοι
 5. Δίσκοι με υπόστρωμα από Χαρτί
 6. 3M™ Hookit™ Μωβ Δίσκος Καθαρής Τριβής 334U, 150 mm, Πολύτρυπος, P400, PN50533

3M™ Hookit™ Μωβ Δίσκος Καθαρής Τριβής 334U, 150 mm, Πολύτρυπος, P400, PN50533

Part Number 505333M ID UU001542131
 • Λειαντικός Δίσκος υψηλής απόδοσης με Hookit™ Σύστημα Τοποθέτησης.
 • Για σβήσιμο περιγράμματος ακριβείας ή για το τελικό βήμα λείανσης πριν από το πέρασμα ασταριού.
 • Χρησιμοποιήστε τον για σβήσιμο περιγράμματος ακριβείας ή για το τελικό βήμα της λείανσης πριν από το πέρασμα ασταριού.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες Προϊόντων
 • Λειαντικός Δίσκος υψηλής απόδοσης με Hookit™ Σύστημα Τοποθέτησης.
 • Για σβήσιμο περιγράμματος ακριβείας ή για το τελικό βήμα λείανσης πριν από το πέρασμα ασταριού.
 • Χρησιμοποιήστε τον για σβήσιμο περιγράμματος ακριβείας ή για το τελικό βήμα της λείανσης πριν από το πέρασμα ασταριού.

Εξοικονομήστε κόστος εργατικών και βελτιώστε την ποιότητα, με τον 3M™ Hookit™ Μοβ Δίσκο Καθαρής Τριβής 334U, τον Δίσκο που έχουμε σχεδιάσει για ταχεία κοπή και ομοιόμορφο φινίρισμα. Χρησιμοποιήστε τον για σβήσιμο περιγράμματος ακριβείας ή για το τελικό βήμα της λείανσης πριν από το πέρασμα ασταριού.

Αποκτήστε τον Δίσκο με σχεδιασμό οπών ακριβείας – 3M™ Hookit™ Μοβ Δίσκος Καθαρής Τριβής 334U. Είναι ένα από τα ταχύτερης κοπής και μεγαλύτερης διάρκειας λειαντικά μας για οικονομία εργατικού κόστους και βελτιωμένη ποιότητα, για σβήσιμο περιγράμματος ακριβείας ή για το τελικό βήμα λείανσης πριν από το πέρασμα ασταριού. Μπορεί να απομακρύνει περισσότερη σκόνη με λιγότερο στόμωμα του δίσκου, χάρη στον σχεδιασμό δίσκου με σπειροειδή διάταξη, που περιλαμβάνει εκατοντάδες οπές για μια καλύτερη δίοδο διαφυγής της σκόνης. Αυτοί οι δίσκοι τρίβουν ταχύτερα, για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των τεχνικών και την ελάττωση του χρόνου εργασίας. Το ομοιόμορφο φινίρισμα έχει ως αποτέλεσμα ποιοτικότερες επισκευές, περιορίζοντας τις επιδιορθώσεις. Hookit™ Σύστημα Τοποθέτησης της 3M, που σας επιτρέπει να αλλάζετε και να χρησιμοποιείτε ξανά τους δίσκους με ευκολία.

Χαρακτηριστικά
Βάρος Υποστρώματος
Βάρους C
Διαθέσιμη γκάμα κόκκων
Medium (P150-P400)
Δυνατότητα Απορρόφησης
Ναι
Επιφάνεια Λείανσης
Αστάρι
Εφαρμογή
Λείανση Ασταριού, Λείανση, Λείανση Στόκου, Διαμόρφωση και Λείανση Στόκου, Προετοιμασία Επιφάνειας
Κόκκος
Μέτρια
Μέγεθος Κόκκου
P400
Μέθοδος Λείανσης
Μηχάνημα
Μορφή Προϊόντος
Δίσκος
Συνολική Διάμετρος (Μετρικό)
150 mm
Τύπος Επίστρωσης
Κλειστής Διασποράς
Τύπος Κόκκου
Οξείδιο του Αλουμινίου
Τύπος Σύνδεσης
Άγκιστρο και Θηλειά
Υγρή ή Ξηρά Τριβή
Ξηρή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.