1. Ελλάδα
 2. Όλα τα προϊόντα της 3M
 3. Εργαλεία και Εξοπλισμός
 4. Βάσεις και Πάτοι Στήριξης
 5. 3M™ Hookit™ Πέλμα Πλάκα Τριβείου Αέρος, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Πολύτρυπο, PN28784

3M™ Hookit™ Πέλμα Πλάκα Τριβείου Αέρος, 70 mm x 198 mm x 12.7 mm, Πολύτρυπο, PN28784

3M ID 60440241580UPC 051141287843
 • Σχεδιασμός μοτίβου πολλαπλών οπών που βοηθάει να διατηρείται καθαρότερο το περιβάλλον εργασίας.
 • Λύση Καθαρής Τριβής που βοηθά στην αύξηση της αποδοτικότητας του χειριστή και της εργασίας.
 • Σύστημα Hookit™, για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.
 Περισσότερα
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες
Λεπτομέρειες Προϊόντων
 • Σχεδιασμός μοτίβου πολλαπλών οπών που βοηθάει να διατηρείται καθαρότερο το περιβάλλον εργασίας.
 • Λύση Καθαρής Τριβής που βοηθά στην αύξηση της αποδοτικότητας του χειριστή και της εργασίας.
 • Σύστημα Hookit™, για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση.

Ο 3M™ Hookit™ Πάτος Δίσκου Καθαρής Τριβής είναι ένας πάτος με κόκκινο αφρώδες υλικό για χρήση με 3M™ Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο, που αυξάνει τη ζωή του λειαντικού και έχει υψηλή αναρρόφηση σκόνης. Χρησιμοποιήστε τους Πάτους Δίσκων μας ως μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος λύσης της 3M, για εφαρμογές με εξαιρετικά αποδοτική απορρόφηση σκόνης κατά τη λείανση.

Για αποδοτική αναρρόφηση σκόνης κατά τη λείανση, χρησιμοποιήστε τον 3M™ Hookit™ Πάτο Δίσκου Καθαρής Τριβής με ένα 3M™ Έκκεντρο Περιστροφικό Τριβείο, για αύξηση της ζωής του λειαντικού και υψηλή συλλογή σκόνης που μειώνει το μπούκωμα. Οι Πάτοι των Δίσκων μας χρησιμοποιούν την τελευταία καινοτομία για απομάκρυνση της σκόνης. Το μοτίβο πολλαπλών οπών συλλαμβάνει και αφαιρεί περισσότερη σκόνη — πράγμα το οποίο μπορεί να αυξήσει δραματικά τη ζωή του δίσκου και βοηθάει να διατηρεί το περιβάλλον εργασίας πιο καθαρό, ενώ συμβάλλει στην αύξηση της αποδοτικότητας του χειριστή και της εργασίας. Αυτό το νέο μοτίβο δεν απαιτεί στοίχιση των οπών με τον πάτο του δίσκου, οπότε οι εναλλαγές των δίσκων είναι γρήγορες, απλές και βολικές. Το Σύστημα Συγκράτησης Hookit της 3M παρέχει εξαιρετική στήριξη του υποστρώματος και εύκολη επαναχρησιμοποίηση των λειαντικών, ενώ βοηθάει στην αποτελεσματική αναρρόφηση σκόνης κατά τη λείανση, ως μέρος του ολοκληρωμένου συστήματος λύσης της εταιρείας μας. Το Σύστημα Καθαρής Τριβής περιλαμβάνει τα Φύλλα Hookit Καθαρής Τριβής, Λειαντικά και Βάσεις, που όλα είναι σχεδιασμένα να συνεργάζονται με τους Πάτους από κόκκινο αφρώδες υλικό. Χρησιμοποιούν το Σύστημα Hookit, που αποτελείται από θηλιές βουρτσισμένου νάιλον του υποστρώματος οι οποίες κρατούν τον πάτο ασφαλισμένο και επιτρέπουν γρήγορες και εύκολες εναλλαγές δίσκων για βελτιωμένη αποδοτικότητα του χειριστή.

Προτεινόμενες Εφαρμογές

 • Συνδυάζεται με Έκκεντρα Περιστροφικά Τριβεία της 3M και με το Σύστημα Καθαρής Τριβής της 3M, που περιλαμβάνει Hookit™ Φύλλα Καθαρής Τριβής, Λειαντικά και Βάσεις.
 • Εκτελεί εφαρμογές λείανσης με εξαιρετικά αποδοτική αναρρόφηση σκόνης.
Χαρακτηριστικά
Δευτερεύουσες βιομηχανίες
Σιδηρικά οικοδόμων, Ντουλάπια και Έπιπλα, Ειδικές εργασίες επεξεργασίας ξύλου και οξείδωσης, Έπιπλα, Ιατρικά εργαλεία, Κατασκευή Μετάλλων, Μεταλλικά εμφυτεύματα, Επιμετάλλωση και Γυάλισμα, Στοιχεία στερέωσης υδραυλικών, Επεξεργασία πρωτογενούς ξύλου και πάνελ, Μηχανές Στροβίλων
Εφαρμογές
Αεροναυπηγική, AOEM, Συνθετικό υλικό, Κατασκευή Εργαλείων Κοπής, Γενικές Βιομηχανικές Εφαρμογές, Επεξεργασία Μετάλλων, MRO, Προετοιμασία Βαφής, Πρωτογενή Μέταλλα, Μεταφορές και Εξοπλισμός Βαρέος Τύπου, Επεξεργασία Ξύλου
Κατηγορία πυκνότητας
Μέτρια
Μπροστινό Χρώμα
Μαύρο
Πάχος
12,7 mm
Στυλ λειτουργίας/τοποθέτησης
Hook & Loop, Επικαλυμμένα λειαντικά
Συνολική Διάμετρος (Μετρικό)
70 mm
Συνολικό Μήκος (Μετρικό)
70 mm
Συνολικό Πλάτος (Μετρικό)
198 mm
Τύπος
Έλεγχος Σκόνης
Τύπος Άγκιστρου
1
Τύπος Προϊόντος
Δεσμίδα Φύλλων
Τύπος φόρμας
Molded - Clean Sanding
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στείλτε μας Μήνυμα

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την 3Μ. Προκειμένου να μας βοηθήσετε να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στο ερώτημά σας, σας ζητούμε ευγενικά να παράσχετε ορισμένες βασικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας σας. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την απάντηση στο αίτημά σας μέσω email ή τηλεφώνου από έναν αντιπρόσωπο της 3Μ ή έναν από τους εξουσιοδοτημένους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες με τους οποίους ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της 3Μ.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Αποστολή μηνύματος

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την 3Μ

Λάβαμε το μήνυμά σας και εξετάζουμε τώρα το ερώτημά σας
Ένας από τους εκπροσώπους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας μέσω τηλεφώνου ή email

An error occurred.